Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת קלצ' מחו"ל לסיאט לאון 1.8T 2010

Xpboss
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני בעל לאון 1.8T 2010 ומעוניין לרכוש קלצ' חדש (התחיל להחליק).

האופציות הן של spec ושל dxd stage 2 daily, מקורי גם בא בחשבון. העניין שהמחירים בישראל פי 2.5 ויותר מאשר בחו"ל ! וואללה קשה לי להיות פראייר של מדיניות של גנבים ומונופולים למניהם.. ולכן חשבתי על האופצייה של ייבוא.

השאלה שלי: אחי גר בגרמניה, במידה ואני קונה את הקלץ ושולח אותו לכתובת של אחי ואז הוא פותח ושולח לי אותו בתור קלץ' "משומש", האם זה עוזר במשהו ?

תודה לעונים

יוסף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד כמה שאני יודע אין יש הבדל במכס אם זה משומש או חדש החישוב נעשה לפי חשבונית הקניה.

הנקודה האחרת החשובה היא שאם אתה קונה ישירות מספק בגרמניה אתה פטור ממע"מ גרמני שהוא עד כמה שאני זוכר 19%

אבל אם אחיך מקבל את הקלאץ' ושולח לך אחיך משלם את המע"מ הגרמני.

19% זה הרבה כסף .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משהו כאן לא מסתדר, נגיד ואחי שולח לי חלק משומש שהיה אצלו הרבה זמן... משמע אין לו חשבונית קניה ... אז איך בדיוק המכס יתייחס לזה?

היות ונראה לי ששאלה זו לא תמצא מענה כי באמת שיש כאן מחלוקת אז עם מי אי צריך לדבר כדי לברר את כל זה ? אני מתכוון למשרד ממשלתי כלשהו

שוב תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

אני לא יודע מה המחיר בחול אבל בארץ המצמד הזה שלך במנוע CDA הוא לא מאד יקר

(בהנחה ואתה לא צריך גם גלגל תנופה) מצמד מושלם כזה מקורי של לוק כולל עבודה

אתה יכול לקבל אצלנו ב 2500 שח לפני מעמ .

אם המצמד התחיל להחליק אז כדאי מיד לטפל בעיניין ולא למשוך במצב הזה .

כאשר המצמד מחליק החיכוך שנוצר גורם לחום עצום שהורס את גלגל התנופה וזה חבל .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משהו כאן לא מסתדר, נגיד ואחי שולח לי חלק משומש שהיה אצלו הרבה זמן... משמע אין לו חשבונית קניה ... אז איך בדיוק המכס יתייחס לזה?

היות ונראה לי ששאלה זו לא תמצא מענה כי באמת שיש כאן מחלוקת אז עם מי אי צריך לדבר כדי לברר את כל זה ? אני מתכוון למשרד ממשלתי כלשהו

שוב תודה

ראשית כמו שכתבו לך תבדוק תחילה אם בכלל מותר לייבא חלק כזה משומש.

על מנת לברר את כל נושא הפרוצדורה אתה צריך לפנות לעמיל מכס הוא יתן לך תשובה מדוייקת ואולי תשתמש בו לתהליך היבוא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...