Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ford Fiesta ST - סיכום 1000 ק"מ (כמעט)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המחיר טוב כי זו לא עוד וואגית.

או מאזדה (מניסיוני בכל אופן). כרגע אני משלם כמעט חצי ממה שהייתי משלם על מאזדה2 :shock:

בכל מקרה, לא נסיט את נושא השירשור.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גל

המחיר שציינת לגבי הביטוח הוא לפי הבנתי רק המקיף. צודק?

כמה הרישיון והחובה?

צודק. רישוי איילון שילמו, חובה ~1500.

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

תודה על התגובה.

גם אני כיום נוסע על פאביה ספורט אבל 1600 ידנית.

מזה תקופה אני רוצה להתקדם מסופר מיני להוט האצ' אך המחירים בישראל לא מאפשרים לי. הייתי רוצה מאד את המגאן rs cup אך המחיר מופרז כך גם לגבי הפוקוס st. חשוב לי מאד הגיר הידני. כמו כן אין מה לדבר על הגולף gti שמגיעה ללא ידני, מחירה עלה והיא נמכרת עירומה בארץ. אני מחכה גם לראות אולי יתרחש נס עם האוקטביה rs שמגיעה ואולי לא נס כי סקודה הבינה לפני כמה שנים שאם היא רוצה לגדול בארץ היא חייבת לתמחר במחירים ריאליים ואכן היא הגיעה בשנת 2013 למקום הרביעי במכירות וזאת ע"י תמחור ריאלי והוגן. המחיר הריאלי שאני מתכוון הוא כ 175-180 א' ₪ על הכביש למכוניות הללו.

במידה והמצב לא ישתנה אני אפנה לכיוון של הסופר מיני החמות הידניות עם מחיר מבוקש של כ 145-150 א' ₪.

במידה וגם פה המצב לא ישתנה , הרי היבואנים מפסידים אותי ואני בטוח שיש עוד רבים כמוני.

אודה לתגובות.

פורסם

יפיפה, תתחדש!

אחרי חודשיים עם ה 206xs שלי, גם אני כבר מפנטז על היום בו נעלה רמה.

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם
האוברבוסט המדובר איך הוא בא לידי ביטוי האם זה כמו כפתור "ספורט"

או שהבוסט נכנס אוטומטית אחרי 3K סל"ד

לחיצה חזקה על המצערת מפעילה אותו. הוא נכנס לפעולה למשך 15-20 שניות כל פעם.

זה לא מתבטא בטיפוס מהיר של סל"ד, אלא בכח מורגש ובצליל באס ממכר מהמנוע :-)

Peugeot 206 XS

פורסם
לא מבין מה אתה מפחד לפרסם בכמה רכשת:?

פורום נועד לעזרה הדדית !

אתה רוצה גם פירוט אשראי? תנועות חשבון עו"ש?

מוכן לעזור בכל נושא שיש לי בו ידע, פרט לנושא חשבון הבנק שלי. אתה מעוניין ברכב? לך ליבואן.

Peugeot 206 XS

פורסם
תודה על התגובה.

גם אני כיום נוסע על פאביה ספורט אבל 1600 ידנית.

מזה תקופה אני רוצה להתקדם מסופר מיני להוט האצ' אך המחירים בישראל לא מאפשרים לי.

אודה לתגובות.

התגובה שלי, היא שמי אמר שאתה חייב לקנות חדש? אפשר גם רכב בין שנתיים שלוש שאיבד 30-50% מערכו במחיר שפוי

לא מבין מה אתה מפחד לפרסם בכמה רכשת:?

פורום נועד לעזרה הדדית !

גם אני לא מבין את הסוד הגדול, אבל... זכותו!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
30 שנה של קבלת החלטות עומדות מאחורי. ה"סיכון" כאן לא היה לקבל רכב שאתבאס ממנו, שהרי אף אחת מהמתחרות שלה לא היתה מבאסת אותי. חלקן אהבתי יותר, חלקן אהבתי פחות, אבל כולן מהנות, אי אפשר ליפול כאן.

שקלתי את צעדיי בכובד ראש, והתשובה לשאלת ה"מה אם?" נראתה חסרת משמעות מהסיבות שרשמתי קודם.

תהנה. היחידה שלא בדקת כמו שאתה עצמך העדת היא זאת שקנית ודווקא בה כן היה סיכוי ליפול לעומת האחרות שבדקת והכרת. 30 שנות קבלת החלטות נשמע מצוין אבל יש הבדל בין החלטה אם ללבוש לגן חולצת משבצות או חלקה לבין מכונית ב-150,000 שקל. כמו שאמרתי, שמח שיצא לך טוב, לאחרים אני ממליץ לא לקנות "על עיוור".

• תוכן חדש...