Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי 2 ג'יגה ומעוניין לשדרג לפחות ל-4. מדובר על מחשב נייח. איך אני בודק מה אמור להתאים לי ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתקין את CPUZ מהלינק הזה:

http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html

תלחץ על לשונית MEMORY ותראה איזה סוג

לפירוט מלא של סוג/יצרן/תדר הזכרון לחץ על לשונית SPD

זה אומר שאני אמור לרכוש DDR3 של kingston?

ראיתי ב-230 שקלים 4 ג'יגה של kingston DDR3 1600MHZ. לפי מה שאני מבין אצלי הזכרון עובד בתדר של 667MHZ. זה נכון ? זה אומר שאני אמור לחפש רק זכרונות DDR3 בתדר 667MHZ?

איך אני יודע לכמה המחשב שלי מוגבל מבחינת זכרון ? אני יכול לשים על סלוט אחד 4 ג'יגה ובסלוט השני יהיו 2 ג'יגה?

זכרון.jpg

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לפי דגם לוח האם שתמצא בלשונית ה MAINBOARD ניתן לבדוק לאחר פשפוש באתר היצרן מה כמות הזכרון המקסימלית האפשרית, סוגים נתמכים, מספר חריצי זכרון וכו.

תתעלם מה 667 מגה הרץ שאתה רואה, תדר הזכרון 1333Mhz וזה מה שאתה מחפש, או גבוה יותר. אין זכרון DDR3 667Mhz.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תוכל לבדוק איזה לוח אם יש לך?

(אותה תוכנה, אבל בלשונית MOTHERBOARD)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

667 זה אכן התדר האמיתי של הזיכרון, אבל מכיוון שהוא מסוג DDR התדר האפקטיבי מוכפל ב-2 (יש גם זיכרונות DDR2 667, אבל הם עובדים בתדר אמיתי של 333 מגהרץ).

אתה צריך לקנות זיכרון מסוג DDR3 בתדר 1333 (שכן ההתיחסות אצל המוכרים היא לתדר האפקטיבי ולא האמיתי).

פורסם
לפי דגם לוח האם שתמצא בלשונית ה MAINBOARD ניתן לבדוק לאחר פשפוש באתר היצרן מה כמות הזכרון המקסימלית האפשרית, סוגים נתמכים, מספר חריצי זכרון וכו.

תתעלם מה 667 מגה הרץ שאתה רואה, תדר הזכרון 1333Mhz וזה מה שאתה מחפש, או גבוה יותר. אין זכרון DDR3 667Mhz.

יש הבדל אם אקנה 1333MHZ או 1600MHZ ? זה אותו מחיר לפי מה שאני רואה. הדגם של הלוח הוא ASUS P7H55-M LX

פורסם

הזכרונות יעבדו לפי הנמוך מביניהם, ובעצם תאבד את יתרון הביצועים.

מה גם שלעתים יכול להיווצר מצב של שגיאות מסכים כחולים עקב כך.

פורסם

למען התאימות, עדיף שתקנה זיכרון בתדר זהה לזה הקיים, ואם הסטיקים דומים אחד לשני, אולי גם תקבל את התוספת של ערוץ כפול (בכל מקרה הזיכרונות יעבדו במהירות של הסטיק האיטי מביניהם).

פורסם
הזכרונות יעבדו לפי הנמוך מביניהם, ובעצם תאבד את יתרון הביצועים.

מה גם שלעתים יכול להיווצר מצב של שגיאות מסכים כחולים עקב כך.

יתרון הביצועים בין זכרון 1333MHZ לבין 1600MHZ הוא מזערי ביותר, לא יותר מ1-2%.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
אם כבר החלטת לשדרג, הייתי שוקל להחליף את שני הסטיקים כבר לסט חדש של 2*4 או 2*2 שירוץ דואלי.

יש בעיה עם זה שסטיק אחד הוא 2 והשני אמור להיות 4 ?

פורסם
כל עוד אתה לא בונה על ערוץ כפול, אז אין בעייה.

ערוץ כפול ? זה מחשב שמשמש לפייסבוק ,WORD , ויוטיוב. פשוט נמאס לי שאקספלורר אונס לי את הזכרון. 4 טאבים פתוחים והזכרון נושק ל-98%.

פורסם

לא יותר פשוט לעבור לכרום או לפיירפוקס מאשר להוציא כסף? :roll:

• תוכן חדש...