Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזל שאמרת לי . יש לי מערכת וינדוס 7 32 ביט. אין לי תוספים לאקספלורר. את הכרום אני לא ממש אוהב ויזואלית. חוץ מזה שכרום עם 3 טאבים פתוחים גם מנצל כמות זכרון לא מעטה 75%.

מהנסיון שלי , Win 7 עם 2GB יעבוד בסדר בשימוש מינימלי ביותר.

בשימוש סביר כמו שאתה מתאר, הזיכרון שלו מתמלא די מהר ואז המחשב מקרטע - כמו שקורה אצלך.

מומלץ מאוד להתקין 4GB זיכרון, אבל יש לך פה בעיה נוספת - יש לך גרסת 32 ביט - משמע ש-Win תוכל לתמוך לכל היותר ב-3GB זיכרון.

ממליץ לך לפרמט ולהתקין גירסת 64 ביט שמסוגלת לתמוך ב-4GB ויותר, ולשדרג את הזיכרון ל-4GB, והמחשב יטוס.

בהצלחה

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוא תיאר שימוש מינימלי ביותר,

איפה הוא כתב משהו אחר?

הנסיון שלי בשימוש "סביר" (מה זה סביר?) הוא ש 2GB הם די והותר לכל תוכנות האופיס, דפדפנים, צריבה, טיפול בתמונות ומוזיקה, הורדת טורנטים וכו' וכו'.

ומעולם לא הורגש איזה מחסור בזיכרון.

ולא נזקקתי לשום טיפול מיוחד ברג'יסטרי או בסרוויסים או כל דבר אחר. המערכת מותקנת כפי שהיא באה (עם SP1 מובנה) + כל העדכונים של מיקרוסופט בלי שינויים.

משחקים כבדים אני לא משחק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
הוא תיאר שימוש מינימלי ביותר,

איפה הוא כתב משהו אחר?

הנסיון שלי בשימוש "סביר" (מה זה סביר?) הוא ש 2GB הם די והותר לכל תוכנות האופיס, דפדפנים, צריבה, טיפול בתמונות ומוזיקה, הורדת טורנטים וכו' וכו'.

ומעולם לא הורגש איזה מחסור בזיכרון.

ולא נזקקתי לשום טיפול מיוחד ברג'יסטרי או בסרוויסים או כל דבר אחר. המערכת מותקנת כפי שהיא באה (עם SP1 מובנה) + כל העדכונים של מיקרוסופט בלי שינויים.

משחקים כבדים אני לא משחק.

הבהרה - המושגים באמת עמומים מעט, ומייצגים אולי את השקפתי בלבד.

אני אתייחס לנתונים שהוא הציג -

הוא טוען שהוא פותח כמה טאבים ומגיע ל-98% ניצול.

אני עובד עם Win 7 64bit, כרגע עם כרום פתוח עם 3 טאבים, תוכנת מקאפי רצה ברקע, ואני עומד על 2.74GB בשימוש.

בטח יש עוד כמה תהליכים ברקע שרצים (מחשב של העבודה).

אולי אפשר להסתדר עם 2GB, אבל לשימושו זה לא מתאים (וכך גם לשימוש של כל אחד אחר שאני מכיר, פרט לסבתא שלי, שלה יש 2GB עם XP והיא עושה שימוש מינימלי ביותר כהגדרתי).

זוג זכרונות 2GB (סה"כ 4) DDR3 1333MHZ עולים בערך 200 שקלים.

אני לא חושב שזה נורא כ"כ להחליף את הזכרונות, ובוודאי שהוא רק ירוויח מזה.

אבל כמו שכבר ציינתי בהודעה הקודמת - שדרוג ל-4GB לא שווה כלום אם לא יחליף את מע' ההפעלה ל-64 ביט...

פורסם

אתה טועה יותר מפעם אחת.

1. עבור XP גם 1GB זכרון זה סבבה. אפשר לעבוד סביר מינוס גם עם חצי ג'יגה.

2. שלושה טאבים זה שימוש מינימלי ביותר לדעתי.

3. מערכת הפעלה 32ביט תשתמש בכ3.25 עד 3.5 ג'יגה זיכרון, כך שזה לא בזבוז מוחלט לשדרג ל4 ג'יגה.

4. (וזה הפאנץ' ליין) חלונות 7 משתמשת בהרבה זיכרון לטובת cache אם יש שפע זיכרון זמין. זה המספר שאתה רואה. אם יהיה פחות אז ה-cache יקטן ועדיין לא יהיה חוסר אקוטי בזיכרון.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אתה טועה יותר מפעם אחת.

1. עבור XP גם 1GB זכרון זה סבבה. אפשר לעבוד סביר מינוס גם עם חצי ג'יגה.

2. שלושה טאבים זה שימוש מינימלי ביותר לדעתי.

3. מערכת הפעלה 32ביט תשתמש בכ3.25 עד 3.5 ג'יגה זיכרון, כך שזה לא בזבוז מוחלט לשדרג ל4 ג'יגה.

4. (וזה הפאנץ' ליין) חלונות 7 משתמשת בהרבה זיכרון לטובת cache אם יש שפע זיכרון זמין. זה המספר שאתה רואה. אם יהיה פחות אז ה-cache יקטן ועדיין לא יהיה חוסר אקוטי בזיכרון.

1. ברור לי ש-XP צורכת פחות זיכרון, ולכן ציינתי זאת. אבל בשימוש בריבוי תוכנות, הזיכרון יתמלא גם שם די בקלות.

2. אכן שימוש מינימלי ביותר ולכן מפתיע שמופיע 2.74 GB... אבל בהתחשב במה שכתבת בסעיף 4, אז זה נשמע יותר הגיוני.

אחרי הפעלת outlook + visual studio וכו' התפוסה כבר מזנקת מעל ל-3GB בקלות (כולל cach לדבריך)

3. בזבוז זה עניין של טעם. מבחינתי אם שילם על 4 GB והוא יכול לנצל 75% ממנו, זה 25% בזבוז לטעמי.

אני אוהב שיש לי מרווח נשימה סביר, וזו גישתי גם בנושא הזיכרון.

בזמן שאני סתם גולש באינטרנט אני מנצל מעט, אבל תוך כדי תכנות אני זולל המון זיכרון וזה הכרחי עבורי.

לכל אחד מחברי שטען שהמחשב שלו פועל לאט עם win7 ו-2GB, הצעתי לשדרג ל-4GB ומאז הם מרוצים מאוד.

לטעמי קל מאוד לחרוג מגבולות ה-2GB ולא ברור לי איך אתה מצליח להישאר רוב הזמן מתחת לזה.

אם פות"ש מציין שהמחשב מתקשה לסחוב אחרי שהוא צורך את רוב הזיכרון (וזה קורה רק בעקבות זאת), סימן שעבורו נדרשת הרחבה לזיכרון.

היות וכמו שכבר ציינתי - המחירים נמוכים מאוד היום, ולכן אם הוא יכול להרשות לעצמו - שישדרג.

יתכן גם שיש איזו רוגלה\נוזקה שכדאי להעיף מהמחשב - אבל זה כבר סיפור אחר.

• תוכן חדש...