Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש קצת ברדק במחירון של yad2 ולא ברור לי לאיזה דגמים ומאיזה שנה יש תיבות DSG.

אשמח לקצת עזרה לגבי האיביזה והפולו.

תודות.

פורסם

האיביזות והפולו מגיעות עם מנוע 1.4 85 כ"ס, עם תיבה ידנית או DSG 7.

מנוע ה-1.2 TSI מגיע גם הוא עם הDSG 7.

אין DSG6 בגרסאות של האיביזה והפולו.

פורסם

האם כל הדגמים הלא-ידניים בעיצוב הנוכחי (שנת 2009?) של האיביזה והפולו הם DSG או שיש גם דגמים עם אוטומטיות סטנדרטיות?

פורסם

לכל הידוע לי, בגרסאות האיביזה, החל ממנוע ה1.4 85 כ"ס, דרך מנוע ה-1.2 המוגדש ועד למנוע ה-1.4 180 כ"ס שמשרת את ה-GTI והקופרה, אין תיבה אוטומטית רגילה, אלא רק DSG7.

אגב, לא שמעתי על בעיות אמינות ב-DSG7 החל מסוף שנת 2011. (לראיה, אני מחזיק באחת), בכל מקרה, הגירים הבעייתים משנת 2009 והילך הוחלפו. אני מבין גם כי היבואן נתן 5 שנות אחריות לגיר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
לכל הידוע לי, בגרסאות האיביזה, החל ממנוע ה1.4 85 כ"ס, דרך מנוע ה-1.2 המוגדש ועד למנוע ה-1.4 180 כ"ס שמשרת את ה-GTI והקופרה, אין תיבה אוטומטית רגילה, אלא רק DSG7.

אגב, לא שמעתי על בעיות אמינות ב-DSG7 החל מסוף שנת 2011. (לראיה, אני מחזיק באחת), בכל מקרה, הגירים הבעייתים משנת 2009 והילך הוחלפו. אני מבין גם כי היבואן נתן 5 שנות אחריות לגיר.

גם אני עם גיר dsg7 כבר כמעת 3 שנים עם 70k על הכביש. בעיות עם גיר חדש זה או סיפורים או חוסר מזל

פורסם
גם אני עם גיר dsg7 כבר כמעת 3 שנים עם 70k על הכביש. בעיות עם גיר חדש זה או סיפורים או חוסר מזל

אם ככה,אנחנו בפורום מספרי סיפורים ולא בפורום רכב..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

הבנתי שרק מ2013 הם שיפרו את הגיר,לכן הם חזירו חזרה את האחריות לרק 3 שנים,אבל כן גם ב 2012 היו תקלות,לחבר של אבא שלי,אביו קנה יטי 2012,היה כבר מספר פעמים בגלל הגיר במוסך,וגם פה לא חסרים בעיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם לי. פסאט 2011. שירוקו 2010, איביזה קופרה 2011. פולו גי טי אי 2013. איביזה סטייל 2011. כולם עם dsg7 ולא היו בעיות קריטיות עם גיר.

• תוכן חדש...