Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יצרן פנסים בשם DEPO , טוב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפנסים של DEPO לא רעים ולרוב לא יהיה קל להבחין בינם לבין מקוריים.

הבעיה מתחילה כאשר מדברים על פנסי פרוג'קטור (לשימוש עם קסנון), הם עושים שימוש בעדשות באיכות מאוד מאוד נמוכה מה שפוגע בעוצמת התאורה ופיזורה.

כל עוד מדברים על פנסי רפלקטור או פנסים אחוריים הם סבירים בהחלט, בתור פנסי חזית עם פרוג'קטור הם לא משהו בכלל.

מכיר לא מעט אנשים שרכשו פנסי DEPO ובמקביל רכשו קיט עדשות איכותיות ופשוט החליפו עדשות בפנסים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם אין לך תקציב למקורי ואתה חייב חליפי, הפנסים של DEPO הם הטובים (לדעתי) מבין כל יתר החליפיים שנמצאים בשוק.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לי יש נסיון טוב עם חברת Eagle הטאיוואנית, פנסים שהתאימו בול, איכות סבירה בהחלט גם מבחינת בנייה וגם מבחינת תאורה (פרוג'קטורים).

מהנסיון שלי רוב הפנסים בשוק מגיעים מ-2 החברות האלה, יצרנים מאוד גדולים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לי יש נסיון טוב עם חברת Eagle הטאיוואנית, פנסים שהתאימו בול, איכות סבירה בהחלט גם מבחינת בנייה וגם מבחינת תאורה (פרוג'קטורים).

מהנסיון שלי רוב הפנסים בשוק מגיעים מ-2 החברות האלה, יצרנים מאוד גדולים.

באירופה FK שולטת בשוק.

פורסם

יצא לי להיות הבעלים/נהג/מתחזק של כמה רכבים עם פנסי דפו קידמיים.

תמיד היו להם כל מיני חסרונות קטנים-בינוניים מעצבנים (קפיצי קיבוע מסורבלים לשימוש או שלא יושבים טוב וכו').

פורסם

אני התקנתי באופל קורסה .

פנס קדמי קומפלט ב140 שקלים , תואם לחלוטין למקורי (זכוכית )

ונראה מצויין .

לדעתי נותן תמורה מלאה ויותר למחיר.

אבי

פורסם

קצת התבאסתי מהשרשור הזה, יש לי שני פנסים למאזדה 3 חדשים בארגזים כבר שבועיים בבית (אין זמן להרכיב), המקוריים נשלחו לליטוש אבל זה לא פתר את הבעיה שלהם.

פורסם

אל תתבאס, כמו בכל דבר יש לחלק מהאנשים נסיון טוב עם מוצר ולחלק נסיון פחות טוב, תתקין אותם אני מאמין שלא צריכה להיות איתם בעיה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אל תתבאס, השבוע הזמנתי פנס אחורי לרכב של אישתי, אופל זאפירה 2007 (הישן נשבר עקב התקלות לא נעימה עם עמוד). הפנס הגיע שלשום, מתאים בול לחורים, הגומי שאוטם איכותי יותר מהמקורי. ועלה 42 אירו עם המשלוח (אנחנו חיים בגרמניה).

Golf MK3 1997 1.8

• תוכן חדש...