Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יצרן פנסים בשם DEPO , טוב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הזמנתי פנס אחורי ימני לרכב שלי כי הנוכחי סדוק קלות , האם מישהו שמע על חברת DEPO ? , ראיתי באתר שלהם שיש להם מלאי של דגמים מכובד ועושה רושם חברה טובה .

האם מישהו מכיר?

תודה .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
לא נופל מהאיכות של המקורי.

תודה רבה. שמחתי לשמוע, האמת אני לא חושב ששום בן אדם שפוי היה מחליף את הפנס שלי אבל מעצבן אותי הסדק הזה שעשה בעל הרכב הקודם.

פורסם
לא נופל מהאיכות של המקורי.

DEPO זו חברה שמספקת חלקי חילוף באיכות בינונית ומטה לכול הרכבים.

איזה כייף לי :)

פורסם

השאלה עד כמה זה יבוא לידי ביטוי . כמה רע זה כבר יכול להיות?

פורסם
עדיין טוב יותר מכל פנסים ה"משופרים"

אני יודע על מה אתה מתכוון , מה שהזמנתי תואם למקורי . בלי יותר מדי שגעונות.

פורסם

מנסיון עם כמה רכבים,המוצרים שהם מייצרים ברמה מצויינת ולא ראיתי הבדל בין פנס מקורי לחלפי שלהם.

גם ברכבים ישנים,וגם ברכבים חדשים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זה גם הנסיון שלי איתם.

מאחר ומדובר במוצר תחליפי שסביר להניח שמיוצר בשיטת העתקה, כנראה שיש העתקים מוצלחים יותר ויש כאלה שפחות. פנס DEPO שרכשתי בעבר לא התאים לתושבות ברכב וישב עקום. גם איכות החומרים והגימור ביחס לפנס המקורי נמוכה עשרות מונים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לי דווקא יש חוות דעת חיובית, 3 שנים היו מורכבים על הקליאו פנסים של DEPO והיו מצוינים,

גם לא הצהיבו, אפילו לא התחיל והם נתלבשו כ3 שנים.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר להבחין במגמה, בעלי צרפתיות שמספרים על מוצר מוצלח לעומת כל השאר שטוענים שזה גרוע.

יכול להיות שהם מוצלחים במיוחד בפנסים של PSA ורנו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פנסים מעולים,במקום עבודה האחרון שלי היה צמוד חנות לחלקי חילוף לרכב,הם היו מוכרים בעיקר DEPO בגלל שלא היו תלונות מהלקוחות שקנו,פנס מצויין,קנה בשקט.

• תוכן חדש...