Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת רמקולים באלפא 147

mitsugli
שימו לב! השרשור הזה בן 4031 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז כאמור מעלה,

יש למישהו ניסיון בהתקנת רמקולים בדלתות באלפא 147 שנת 2002?

לא, הרכב לא ילך למישהו להתקנה! אלא אם לא תיהיה ברירה.

המיד-באס הרץ מילה.

לטויטרים יהיו בניות בהמשך.

הבעיה שהמיד די עמוק, פתרונות?

המלצות, הצעות יתקבלו בברכה.

תודה רבה

מקס

<-- זה היעד :evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקרה, גם אני נוהג באלפא 147, ולפני כמה זמן התקנתי את המערכת (לפחות התחלתי).

לגבי המידבאסים, אני התקנתי מידבאס של סיז, רפרנס, עומק ההתקנה שלהם הוא 76ממ, הוספתי שתי טבעות מMDF בעובי 18ממ כל אחת, בנוסף, בגלל גודל המגנט נאלצתי לחתוך מעט מהפח של הדלת.

לגבי פירוק הדיפון, בדלת של הנהג יש לך 4 ברגים בתחתית (אחד מהם בפנס שבקצה הדלת), עוד אחד במרכז (קצת מתחת למפסק החלונות), בידית עצמה יש לך פקק שאתה אמור להוציא ובפנים יש בורג אלן 6ממ, ליד המיקום של הטוויטר מאחורי הידית הכסופה יש פקק נוסף שמסתיר בורג פיליפס רגיל, מתחת לידית הפיקוד של החלונות יש בורג אלן נוסף שמחזיק את הידית של הדלת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה

לפרק את הדלת אני יודע :)

השאלה היא האם לחתוך את הכיסוי רמקול המקורי בדלת? או שהרמקול יוכל להישאר מאחורי הכיסוי ולא לפגוע בו?

הגבהה של 18*2 נשמעת די גבוהה אבל אני אבדוק את הנושא.

מקס

<-- זה היעד :evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקרה, גם אני נוהג באלפא 147, ולפני כמה זמן התקנתי את המערכת (לפחות התחלתי).

לגבי המידבאסים, אני התקנתי מידבאס של סיז, רפרנס, עומק ההתקנה שלהם הוא 76ממ, הוספתי שתי טבעות מMDF בעובי 18ממ כל אחת, בנוסף, בגלל גודל המגנט נאלצתי לחתוך מעט מהפח של הדלת.

לגבי פירוק הדיפון, בדלת של הנהג יש לך 4 ברגים בתחתית (אחד מהם בפנס שבקצה הדלת), עוד אחד במרכז (קצת מתחת למפסק החלונות), בידית עצמה יש לך פקק שאתה אמור להוציא ובפנים יש בורג אלן 6ממ, ליד המיקום של הטוויטר מאחורי הידית הכסופה יש פקק נוסף שמסתיר בורג פיליפס רגיל, מתחת לידית הפיקוד של החלונות יש בורג אלן נוסף שמחזיק את הידית של הדלת.

אני כבר כמה זמן מחפש איך לפרק את הדלת באלפא 159 כאשר יש לי זמן וראיתי שהבאת תשובה מעל ומעבר בקשר ל147, האם אתה יודע במקרה גם לרכב כמו שלי? תודה!

דרך אגב, אני לא רוצה לגנוב את השיחה אליי אז אל תשכחו את הOP.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין צורך לחתוך את הכיסוי, אין עם זה שום בעיה.

כשתפרק את הדיפון אתה תראה שהרמקול המקורי יושב בתושבת פלסטיק בעלת הגבהה דומה (נראה 30ממ ולא 36 כמו שיצא לי).

לגבי ה159,אני לא מכיר את הרכב, אבל ממה שראיתי בתמונות את הדיפון, נראה שזה מאוד דומה לשלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין צורך לחתוך את הכיסוי, אין עם זה שום בעיה.

כשתפרק את הדיפון אתה תראה שהרמקול המקורי יושב בתושבת פלסטיק בעלת הגבהה דומה (נראה 30ממ ולא 36 כמו שיצא לי).

לגבי ה159,אני לא מכיר את הרכב, אבל ממה שראיתי בתמונות את הדיפון, נראה שזה מאוד דומה לשלי.

תודה רבה אבדוק את זה בסופש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

מצאתי ביוטיוב את הסרטון הבא שבו ניתן לראות איך מפרקים את הדלת באלפא 156,מקווה שזה יעוזר...

מעולה תודה רבה! אנסה לעשות כמוהו אצלי ומקסימום אני יאלתר קצת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4031 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...