Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם עוזרים נאמנים.

ברשותי פיאט פנדה מדהימה, קטנה חסכונית, שלא דורשת הרבה, חוץ מלתדלק ולנסוע.

הפנדה שלי בת 6 ואני חושב שהגיע הזמן להחליפה.

אני מתבלט האם לשדרג לאחת חדשה יותר, או האם להחליפה בקיה פיקנטו?

האם הקיה חלשה יותר?

אמינה יותר?

חסכונית באותה המידה?

זולה להחזקה?

אודה לכם, :)

פורסם

הייתי באותה התלבטות כמוך לפני שנה ובחרתי בפנדה. אלה הממצאים:

הקיה חלשה יותר. הקיה נחשבת לאמינה, אבל גם הפנדה (הדגם שלך הוכיח את זה). הפנדה גם חסכונית יותר וזולה יותר לאחזקה. הכי חשוב: הפנדה יותר מעודנת, נעימה ונוחה לנסיעה. עם זאת, היא נופלת במעט באבזור מהקיה.

יש בניהן הפרש מחירים "על הנייר", אבל בפועל הוא אינו קיים.

:idea:
פורסם

איזה שנה הפנדה שלך ולאיזה אתה שוקל לשדרג? לפנדה החדשה או הדור הקודם? ב 2010-2011 היה שינוי מבחינת הספק מנוע מ 60 כ"ס ל 69 כ"ס להתאמה ליורו 5.

פורסם

הקיה חלשה יותר. הקיה נחשבת לאמינה, אבל גם הפנדה (הדגם שלך הוכיח את זה). הפנדה גם חסכונית יותר וזולה יותר לאחזקה. הכי חשוב: הפנדה יותר מעודנת, נעימה ונוחה לנסיעה. עם זאת, היא נופלת במעט באבזור מהקיה.

בכמה מוצעת הפנדה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום לכם,

הפנדה שלי היא משנתון 2008, אם אשדרג אקח אחת משנת 2011, זה לא הדגם החדש עקב מחיר גבוה מידי.

גם אם אקח פיקנטו היא תהיה משנתון זה.

השאלה שלי היא על הכדאיות לעבור לפיקנטו?

כמה היא יותר טובה אם בכלל?

תודה :)

פורסם
שלום לכם,

הפנדה שלי היא משנתון 2008, אם אשדרג אקח אחת משנת 2011, זה לא הדגם החדש עקב מחיר גבוה מידי.

גם אם אקח פיקנטו היא תהיה משנתון זה.

השאלה שלי היא על הכדאיות לעבור לפיקנטו?

כמה היא יותר טובה אם בכלל?

תודה :)

אני מציע לך להישאר עם פנדה עם ה69 כ"ס הביצועים השתפרו מעט והיא יותר חזקה מהקיה משמעותית.

היא אומנם פחות מפנקת , אבל סה"כ אני אישית אוהב את זה שהיא יותר רכה מהקיה , למרות שלפעמים זה חיסרון .

בנושא של דלק הפנדה יותר חסכונית אין ספק בכלל.

הדבר היחיד שמבאס בפנדה הוא שבשלב מסוים ויתרו על תא הכפפות הסגור ועל דיפוני הבד בדלתות , אבל מצד שני מחשב הדרך הפך להיות זה המשוכלל ביותר ונוסף HILL HOLDER .

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
אני מציע לך להישאר עם פנדה עם ה69 כ"ס הביצועים השתפרו מעט והיא יותר חזקה מהקיה משמעותית.

היא אומנם פחות מפנקת , אבל סה"כ אני אישית אוהב את זה שהיא יותר רכה מהקיה , למרות שלפעמים זה חיסרון .

בנושא של דלק הפנדה יותר חסכונית אין ספק בכלל.

הדבר היחיד שמבאס בפנדה הוא שבשלב מסוים ויתרו על תא הכפפות הסגור ועל דיפוני הבד בדלתות , אבל מצד שני מחשב הדרך הפך להיות זה המשוכלל ביותר ונוסף HILL HOLDER .

יש לי את הדגם עם HILL HOLDER ומחשב דרך משוכלל, עם תא כפפות סגור ודיפוני בד בדלתות.

יש דגם אחד שנמכר להשכרה שהוא פשוט יותר בניסיון לחסוך כסף, עדיף להמנע ממנו כי אין איזו הפחתה משמעותית במחיר.

בכל מקרה אם הכיוון הוא מודל 2011 אז המחירים היו סביבות 40K למודל הזה, לפני כחצי שנה. (כשאני קניתי).

כיום אני מניח שזה יהיה זול יותר.

ככה או ככה אתה מקבל שדרוג משמעותי בפנדה שלך, עוד תוספת כוח וכנראה גם מחשב דרך והכי חשוב - פחות ק"מ ופחות זמן על הכביש. תמכור אותה מהר בשוק הפרטי ותיגש לקנות אחת אחרת.

אגב - אני משוכנע שגם אני אחליף את שלי בפנדה אחרת, בבוא הזמן.

פורסם

הדגם עם תא כפפות פתוח הגיע ב2013,מאוד מוזר,הפנדה יותר חסכונית,אבל הפיקנטו יותר מאובזרת ובטיחותית,גם המושבים אוחזים יותר,לא נסעתי על הידנית,חלק מהפורום אומרים שהיא חלשה,כך נסיעת מבחן תפתור לך את זה,אבל אם אתה בכול זאת לוקח פנדה כך כבר עם ה 69 כ"ס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאחותי יש את הפיקנטו.

במקרה שלו ההתלבטות לא הכי רלוונטית, כי פנדה 2011 כן אפשר למצוא בוגרת ליסינג או השכרה במחיר נמוך, ופיקנטו פשוט לא.

הפיקנטו מאובזרת ונראית ה-ר-ב-ה יותר טוב מהפנדה, בין היתר כי יש 9 שנים הבדל ביניהם וכי הפנדה מכוערת מהיום שיצאה מהמפעל, אבל החיסכון בדלק, הכוח העודף ותחושת הנהיגה הג'יפית שמקנה הפנדה, נותנת לה יתרון (בהנחה ומשווים לגירסת 1.0 ידנית).

פורסם

על סמך מה קבעת שהפנדה זולה יותר להחזקה?

המה הפנדה יותר "מעודנת" מה כוונתך?

הפיקנטו עולה על הפנדה בהרבה בכל הקשור לאבזור. היא גם נוחה יותר (למרות שכאן יש עניין אינדיבידואלי), וזולה יותר נקודה.

וזה מבלי להזכיר איבזור בטיחותי עדיף, אחריות יותר מארוכה, שרשרת טיימינג חוסכת טיפול טיימינג יקר ועוד משתנים כאלה ואחרים.

אם מדובר בידני אז הפנדה והפיקנטו - לפי ניסיון שלי ושל משפחתי ולפי מבחני רכב מציגה פחות או יותר את אותם נתוני חיסכון בדלק.

ובכלליות הפיקנטו כרגע ועדיין, היא המיני הטובה והמשתלמת ביותר בטח הידנית.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
במה מחשב הדרך בשנתונים החדישים שונים מזאת של שנת 2008 כמו שלי?

ומזה HILL HOLDER ?

תודה

HILL HOLDER זו מערכת לסיוע בזינוק בעלייה שמונעת מהרכב להתדרדר בזמן עזיבת דוושת הבלם ועד שאתה מתחיל בנסיעה (תכלס אפשר להסתדר בלי , אבל זה נחמד כשאתה בעליה חדה ומאחוריך יש רכב אחר).

והשוני במחשב הדרך הוא יותר תצוגות ואפשרויות כמו : נעילת דלתות בתחילת נסיעה , FOLLOW ME HOME , SPEED BEEP וכו' (תסתכל בספר רכב שלך תחת גרסאות EMOTION).

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
על סמך מה קבעת שהפנדה זולה יותר להחזקה?

המה הפנדה יותר "מעודנת" מה כוונתך?

הפיקנטו עולה על הפנדה בהרבה בכל הקשור לאבזור. היא גם נוחה יותר (למרות שכאן יש עניין אינדיבידואלי), וזולה יותר נקודה.

וזה מבלי להזכיר איבזור בטיחותי עדיף, אחריות יותר מארוכה, שרשרת טיימינג חוסכת טיפול טיימינג יקר ועוד משתנים כאלה ואחרים.

אם מדובר בידני אז הפנדה והפיקנטו - לפי ניסיון שלי ושל משפחתי ולפי מבחני רכב מציגה פחות או יותר את אותם נתוני חיסכון בדלק.

ובכלליות הפיקנטו כרגע ועדיין, היא המיני הטובה והמשתלמת ביותר בטח הידנית.

בהצלחה.

אני מדבר על הפנדה החדשה. אם זה לא פותר את התמיהה שלך, יותר מאשמח להסביר.

:idea:
פורסם

היי ליאור

אם אתה רוצה, אתה מוזמן להשאיר לנו את הפרטים שלך בהודעה פרטית ונשמח ליצור איתך קשר ולפרט לך באופן אישי את ייתרונות הפנדה החדשה וכן לבדוק יחד איתך את הצרכים המדוייקים שלך בכדי לתת הצעה שתתאים לך.

אנחנו כאן לרשותך

חני

סמל"ת

• תוכן חדש...