Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש הFAQ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הFAQ חודש והלינקים מקשרים לפורום הזה ולא לישן, תודות למתן שטרח ועזר :)

בנוסף הוספו כמה שאלות. אם אתם חושבים שיש עוד נושאים שצריכים להופיע בFAQ או אולי ת'רדים שעונים לשאלות הקיימות ולא מופיעים בו, זה המקום להציע אותם.

פורסם

אני מנהל פורום באתר אחר (HWZONE) ושם בראש הפורום עשינו מין תראד של המלצות.

לדוגמא-מגברים בתווח המחירים של 600-100 : בלה בלה בלה...

קומפוננט לרוק/היפ הופ בתווך מחירים של 600-800 : בלה בלה בלה

סאב SQ/SPL בתווך מחירים של 1000-1200: בלה בלה בלה.

אני יודע שאודיו הוא נושא הרבה יותר סובייקטיבי אבל בכל זאת יש הרבה אנשים שהולכים וקונים רק לפי המלצת אחרים. אם צריך עזרה אני מוכן לעזור ולמצוא כמה שיותר קישורים שמצביעים על המוצרים המומלצים.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

חשבתי אולי על לעשות ריכוז של חנויות מהארץ לפי איזורים, שכל אחד ירשום את שם החנות+מספר טלפון וכתובת

ובמה הם מתמחים, זה יהיה נחמד :)

מרכז\צפון\דרום.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם
הנושא של המלצות על חנויות ברחבי הארץ נשמע נכון...
דיברתי עם אייל על זה הוא לא יכול לעשות ובצדק

הוא לא רוצה להמליץ על חנויות שלא מומלצות

והוא לא יכול להמליץ על חלק מהחנויות זה כולם או כלום

אה ואייל על כיווני המערכת לא מצאתי כלום ב FAQ ( או שאני עיוור ?)

בקשר לך מנהל HWZONE

אני כבר יתפוס אותך יום אחד :-P ( אם אתה לא מבין למה תדבר איתי בפרטי)

פורסם

הכיוונים מתחלקים להרבה נושאים כמו GAIN, קרוס, מיקומים וכו'

בקשר לחנויות, מתן כבר כתב. בקשר למוצרים מומלצים כבר דיברנו על זה פעם. רציתי לעשות סקרים בעניין אבל זה לא ממש אפשרי (יצא המון המון סקרים) וכמו כן אין פה תמימות דעים בפורום ותמיד יש מישהו שחושב אחרת. בניגוד להסברים טכניים אנשים אוהבים להמליץ על מוצרים ככה שזה פחות קריטי אם אין את זה בFAQ.

פורסם

אז אולי אפשר ליצור מאגר של כמה מילים על החברות המובילות בארץ.

או לפחות לפרסם את השמות הגנריים.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

זה לא חייב להיות בגדר המלצה, רק בגדר מאגר חנויות שמחולק לפי איזורים.

אני אפילו יכול לבנות מערכת יפה בשביל זה :)

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

שמות גנריים? מה זה תרופות?

אי אפשר. ברגע שאני מעלה את זה בתור הודעה דביקה זה כאילו דעת הפורום כולו ודעתי. אם מישהו רושם שמגבר מסויים לא טוב זה בסדר כי זו דעתו האישית. אם אני הופך את ההודעה הזו לדביקה אז זה הופך כבר לדעה שאני והפורום מייצגים וממש אין לי חשק להתמודד אחרי זה עם טענות של יבואנים (שיכולות להיות מוצדקות).

זה נושא בעייתי, הדרך שבה ממליצים על חברות תישאר כמו שהיא - דעת יחידים ולא דעת הכלל (מעבר לכך ששוב, על אותה חברה יש הרבה פעמים מי שיגיד משהו טוב ויש את מי שיגיד משהו רע).

מתן, בשביל זה יש את דפי זהב.

• תוכן חדש...