Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פרויקט יפה ומעניין ,האם קלאץ מקורי יכול לתמוך בהספק הזה (מדובר על קלאץ חדש)מה העלות של הקיט כולל ההתקנה?

פורסם
פרויקט יפה ומעניין ,האם קלאץ מקורי יכול לתמוך בהספק הזה (מדובר על קלאץ חדש)מה העלות של הקיט כולל ההתקנה?

בוקר טוב.

קלאץ מקורי לא יעמוד בהספק החדש,אבל הרכב הנ"ל מצוייד בקלאץ של VR6 ואמור לעמוד בהספק של 400 כ"ס.

עלויות הן דבר אינדיבידואלי ונקבעות לפי מצבו הספציפי של כל רכב.

פורסם

כל הכבוד אביחי!

רק אל תזניח את הרכב של אסף :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
המנוע מפורק :

3mbp.jpg

הבלוק CLOSED DECK! טוב לדעת. :twisted: לא פלא שהוא מחזיק הספקים כאלה.

זה נכון לכל הסדרה הזאת של מנועי 1.8T מאותה תקופה?

תמיד ידעתי שזה מנוע טוב, עכשיו אני גם מבין למה. אחרי שמורידים את הראש ורואים איך בנוי בלוק - הכל ברור.

ואני לתומי חשבתי שבVAGיות אין CLOSED DECK. :oops: אז לא צריך בלוק גארד וזה פשוט מעולה.

מה ההספק המקסימלי שאפשר בצורה אמינה לבנות על מנוע כזה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עדכון...

הרכב גמר הרצה ללא גדישה, ויצא לשבוע "נופש" נוסף בסדנאת E&A לכיוונים והתאמת תוכנה.

לעדכונים נוספים נא לפנות למר אלי לוי...חחח