Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו החדשה או פורד פיאסטה 2014

בנצי23
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

אני לפני רכישת רכב

מתלבט בין

פורד פיאסטה 1250 עם 82 כ"ס 2014

רנו קליאו החדשה 4 1149 עם 75 ס"ס 2014

המחי דיי דומה בין 2 הסוגים.

מבחינת עיצוב יופי חיצוני וגם פנימי הרנו בעיניי מנצחת

הייתי רוצה לדעת מבחינה טכנית ומנוע עד כמה אפשר לסמוך על הרנו ומי מבין השניים עדיפה..

באוטו נוסעים אדם אחד באופן קבוע ולעיתים שתיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

היי בנצי,

אנו מוכרים את הדגם הנ"ל ברמת גימור "טרנד" ולא אמביאנט כמו של דלק מוטורס.

האם היית אצלנו ? קבלת פירוט או הצעה מאיתנו ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קטע, אלו היו גם המועמדים הסופיים שלי :)

הקליאו רכב מ-ג-נ-י-ב ממש..!

יש לו גם אבזור מאד מאד טוב, והכל מגיע ישירות מהיצרן - אף אחד לא מתעסק לך במערכות של הרכב.. שזה מבחינתי יתרון עצום..

אבל...

זה רנו!

ונכון שרנו זה כבר לא מה שהיה פעם, וצרפתי של פעם זה לא הצרפתי של היום.

אבל עשיתי סקר קצר, שאלתי 5 אנשים יחסית קרובים אלי.

הזלזול והצחוק המתגלגל שלהם על האפשרות של לקנות רנו, הורידו אותי מיד מהקליאו.

בקיצור, הגעתי למסקנה שאם יום אחד אני ארצה למכור אותו - אלו בדיוק יהיו אנשים אותם אפגוש, ואף אחד מהם לא יתן לי מחיר שאפילו מתקרב למחירון. לכן ירדתי מהרכב הזה.

בכל אופן, אם אתה הולך על פיאסטה, אז ביום שישי מתחיל מבצע "Happy new ford" בדלק מוטורס.. שווה לבדוק מה קורה שם.

שווה לך גם לבדוק באיילון מוטורס, יש להם את רמת גימור טרנד. זאת למעשה פחות או יותר הרמת גימור שיש לדגם האוטומטי של הפיאסטה שיש לדלק, עם עוד כמה תוספות קטנות (דיבורית בלוטות אינטגרלית מהיצרן, חלונות כהים מאחורה, וכו'). המנוע אותו מנוע שדלק מוטורס מוכרים בידני (1250 סמ"ק, 82 כ"ס), ולשאלתך - לא יותר חזק :)

מה שכן - המחיר יותר יקר, ואתה מקבל רק שנתיים אחריות במקום שלוש.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי אלו 2 רכבים טובים בקטגוריה,אני הייתי הולך בכיוון הקליאו,היא ניראית טוב מאוד,מגיעה עם צג מגע גם בגירסת הבסיס,מאחור שני הרכבים די דומים מבחינת המרווח וגם קשה לי היה להגיד למי היה מושב נהג נוח יותר,מה כן הקליאו חסכונית.

אני גם הייתי מציע ללכת למבצע שיש על הפורד,שווה לראות מה יש שם,בקשר למכירה,יש גם מספיק אנשים שלא יפחדו לקנות את הקליאו הזאת.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי אלו 2 רכבים טובים בקטגוריה,אני הייתי הולך בכיוון הקליאו,היא ניראית טוב מאוד,מגיעה עם צג מגע גם בגירסת הבסיס,מאחור שני הרכבים די דומים מבחינת המרווח וגם קשה לי היה להגיד למי היה מושב נהג נוח יותר,מה כן הקליאו חסכונית.

אני גם הייתי מציע ללכת למבצע שיש על הפורד,שווה לראות מה יש שם,בקשר למכירה,יש גם מספיק אנשים שלא יפחדו לקנות את הקליאו הזאת.

לא אמרתי שלא יקנו, אמרתי שיגידו "מה, זה רנו, זה צרפתי, מי יתן לך מחירון על זה?" וכו'..

יודע מה? יכול להיות גם שאני טועה. גם אף פעם אי אפשר לחזות ירידות ערך, זה תמיד יכול פתאום להתהפך..

מה שכן - לא מבין את הקביעה שלך שהקליאו חסכונית.. יותר חסכונית מהפיאסטה? הוא מדבר על ה-1.2, לא על ה0.9 טורבו.

למיטב ידיעתי, לפחות לפי נתוני יצרן:

פיאסטה עירוני - 6.9 ליטר ל-100 ק"מ.

קליאו עירוני - 7 ליטר ל-100 ק"מ.

פיאסטה בין עירוני - 4.2 ליטר ל-100 ק"מ.

קליאו בין עירוני - 4.7 ליטר ל-100 ק"מ.

לפי מפרט יצרן, פיאסטה יותר חסכונית.

בפועל - אני באמת לא יודע. מישהו יודע?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המנוע של הקליאו החדשה ושל הקודמת דומה,יש פה בחור עם קליאו דור קודם כבר מעל שנה והוא מדווח של צריכה שלך 1/16 ואם איני טועה גם יותר לפעמים,לקליאו גם גיר קצר כלומר במהירות של 60 אתה יכול לנסוע על הילוך 4,אני עוד זוכר בזמנו שזה ניראה לי מאוד מוזר ,אבל זה ככה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המנוע של הקליאו החדשה ושל הקודמת דומה,יש פה בחור עם קליאו דור קודם כבר מעל שנה והוא מדווח של צריכה שלך 1/16 ואם איני טועה גם יותר לפעמים,לקליאו גם גיר קצר כלומר במהירות של 60 אתה יכול לנסוע על הילוך 4,אני עוד זוכר בזמנו שזה ניראה לי מאוד מוזר ,אבל זה ככה.

נתון של 1/16 לא בהכרח חייב להיות מדהים, השאלה כמה הוא נוסע עירוני וכמה הוא נוסע בינעירוני...

לגבי הגיר הקצר - באמת שאין לי מושג...

בכל אופן מקריאה בפורום אני קיבלתי את הרושם שצריכת הדלק כנראה די דומה, לא משהו שאמור להשפיע על המכירה.. לא נראה לי שכשמשווים בין המכוניות דווקא נתון צריכת הדלק אמור להיות אחד היתרונות, בטח כשזה לא מובהק, ובטח כשמפרטית זה פשוט לא נכון (ואף אחד מהמכוניות זה לא פיקנטו שנתון צריכת הדלק במפרט הוא ללא שום קשר למציאות...).

יש לקליאו הרבה מאד יתרונות, ואני מסכים איתך שבמחיר זהה, אם נתעלם מהשם שיש בארץ ליצרן הרכב - הקליאו תהיה בחירה מצויינת, אולי אפילו עדיפה, ויש סיכוי מאד טוב שהייתי בוחר בה.

מה שכן - אני יודע שלקליאו היה מבצע סוף שנה של 3000 ש"ח הנחה (אם אני לא טועה, יכול להיות שזה היה אלפיים), וקצת הנחות על אביזרים (כשאני התעניינתי - על חישוקי סגסוגת קלה). לא יודע אם המבצע הזה ממשיך. שווה לבדוק גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים,גם אם הקליאו יותר חסכונית ההבדל היה קטן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בחרתי ללכת על הפיאסטה...

פשוט הרגשתי יותר בטוח עם אוטו גרמני

נכון לרגע זה בחרתי ללכת על השחור כל השאר הצבעים פשוט לא נראים לי...

מה אתם אומרים?יש משהו מיוחד שיהיה מתאים יותר?הבנתי את המגבלות בשחור.....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השחור צבע מרשים,חשוב לשמור עליו נקי,אחרת הרכב צובר אבק מהר,החיסרון ששריטות בולטות.

אצלנו בבסיס יש אחת בצבע אפור עכבר גם ניראית טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השחור צבע מרשים,חשוב לשמור עליו נקי,אחרת הרכב צובר אבק מהר,החיסרון ששריטות בולטות.

אצלנו בבסיס יש אחת בצבע אפור עכבר גם ניראית טוב.

אפור עכבר זה מה שהם קוראים אפור לילי?

זה הצבע שאני הולך להזמין..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איני יודע איך השם שלו בסוכנות.:oops:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...