Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר מכירת הרכב הישן נשארתי עם הסאב ( hertz es250) והמגבר (hertz he4) שוכבים לי בסלון. אני שוקל בימים אלה להתקין אותם ברכב החדש (שבכותרת), ולכן אני צריך לבחור קומפוננט.

ההתלבטות היא בין:

Hertz hsk 165

Focal PS165 V30

Audison Voce K6

יצא לי לשמוע פעמיים את ההרץ, פעם אחת קצת צרמו לי (ברכב שונה) פעם שניה אהבתי (ברכב דומה). כמובן עם מגבר שונה משלי. את הפוקל שמעתי על קיר הדגמה ואהבתי אותם, אך אני קצת פוחד משום שאני יודע שלפוקל בדרך כלל יש סאונד מאוד חד שיבוא לידי ביטוי ברכב כשיותקנו ברכב.

לגבי האודיסון, מצאתי אותם ביד שניה, מעולם לא שמעתי אותם.

אני שומע את כל סוגי המוסיקה כמעט, מחפש איכות ולא עוצמה. אם ההתקנה תצא לדרך, יותקן גם איטום בדלתות.

חשוב לציין שאני לא מתכוון כרגע לשדרג לא את המגבר ולא את הסאב.

ולסיום, אני לא מתכוון להיכנס לבניות, או משהו דומה, אני יודע מבחינת מיקום התקנה שאין בעיה עם ההרץ, ושניתן להתקין במיקום המקורי ללא שינוי גם את הטוויטר וגם את הוופר, לגבי שניים האחרים אני לא יודע, אז אם למישהו יש מידע שונה על זה אשמח אם תשתפו אותי :-).

פורסם

אם Hertz hsk 165 יכנסו במיקום המקורי אז גם השניים האחרים יכנסו

מדובר בסטים טובים מאוד ברמת מחיר שונה לחדש

בחירה בניהם היא עניין של טעם אישי.

פורסם

הייתי הולך על AUDISON VOCE זאת ליגה אחרת לגמרי, זה עולה 3500 שקל חדש שתבין ו HERTZ hsk 165 עולה 2400 שקל אז יש הבדל ,חבר שלי יש לו את הVOCE וזה עולם אחר,

המלצה שלי לך על הVOCE אם יש לך את הכסף.

פורסם

voce עולה 3500 חדש?היי אנרג'י עולה 2400?? למה סתם להטעות אנשים?

למה להגיד גם שהווצ'ה וההי אנרג'י הם עולם אחר? אולי אופי סאונד שונה עם יתרון איכות מסוים לוצ'ה ויתרון עצמה להיי אנרג'י, אבל קצת הגזמת בתיאור. בכל מקרה את ההיי אנרג'י אפשר להשיג בסביבות ה1600 שקל ואת הווצ'ה בסביבות ה1900. אם תחפש מקום לקנות צור קשר ואפנה אותך בפרטי.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם
voce עולה 3500 חדש?היי אנרג'י עולה 2400?? למה סתם להטעות אנשים?

למה להגיד גם שהווצ'ה וההי אנרג'י הם עולם אחר? אולי אופי סאונד שונה עם יתרון איכות מסוים לוצ'ה ויתרון עצמה להיי אנרג'י, אבל קצת הגזמת בתיאור. בכל מקרה את ההיי אנרג'י אפשר להשיג בסביבות ה1600 שקל ואת הווצ'ה בסביבות ה1900. אם תחפש מקום לקנות צור קשר ואפנה אותך בפרטי.

זאת הדעה שלי ! אני לא ממציא מחירים אני לא חנות ,חבר שלי קנה ב3500 שקל את הVOCE,

ואם יש יותר זול מצויין בשבילו.

פורסם

בד"כ אני נמנע מלהגיב כשזה יכול להוביל לויכוח ואני מתנצל אם נפגעת, בכל מקרה אתה די חדש ויצא לי לקרא כבר איזה הודעה אחת או 2 שלך שלא היו ענייניות (דוגמא:"שמע אחי ההיי אנרג'י הסט הכי טוב בעולם"), מציע לך ללמוד כאן מאנשים, יש המון בעלי ניסיון רב (לא סופר את עצמי כאחד מהם) ואל תמהר לקבוע עובדות שאינך בטוח, אם תכתוב את דבריך כדעה ולא כעובדה יהיה טוב לכולם.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם
בד"כ אני נמנע מלהגיב כשזה יכול להוביל לויכוח ואני מתנצל אם נפגעת, בכל מקרה אתה די חדש ויצא לי לקרא כבר איזה הודעה אחת או 2 שלך שלא היו ענייניות (דוגמא:"שמע אחי ההיי אנרג'י הסט הכי טוב בעולם"), מציע לך ללמוד כאן מאנשים, יש המון בעלי ניסיון רב (לא סופר את עצמי כאחד מהם) ואל תמהר לקבוע עובדות שאינך בטוח, אם תכתוב את דבריך כדעה ולא כעובדה יהיה טוב לכולם.

תשמע אין לי מושג מה אתה רוצה ,אני לא מקדם פה מוצרים אני לא חנות כל דבר שאני אומר זאת דעתי בלבד! אמרתי את דעתי בנושא ולא עובדות דעה שלי ואני חוזר(לפי דעתי הHERTZ HSK 165 XL)זה הקומפוננט הכי טוב שיש ברמה שלו ובטח שלא כתבתי שהוא הכי טוב בעולם.

פורסם

אין לך מושג מה אני רוצה? תקרא את ההודעות של עצמך ותבין בידיוק! עדיין לא כתוב שם הווצ'ה נשמע לדעתך טוב יותר מההיי אנרג'י, בשרשור אחר כתוב שההיי אנרג'י החדש אפור שחור הסט הכי טוב שיש. ממש לא אמרתי שאתה חנות או מנסה לדחוף מוצרים, אמרתי שאתה מטעה אנשים ב"עובדות" לא נכונות. בכל מקרה לא רוצה להפוך את השרשור הזה לפח אשפה ולא אגיב כאן יותר תגובות שלא יתרמו לפותח השרשור.

פורסם
אין לך מושג מה אני רוצה? תקרא את ההודעות של עצמך ותבין בידיוק! עדיין לא כתוב שם הווצ'ה נשמע לדעתך טוב יותר מההיי אנרג'י, בשרשור אחר כתוב שההיי אנרג'י החדש אפור שחור הסט הכי טוב שיש. ממש לא אמרתי שאתה חנות או מנסה לדחוף מוצרים, אמרתי שאתה מטעה אנשים ב"עובדות" לא נכונות. בכל מקרה לא רוצה להפוך את השרשור הזה לפח אשפה ולא אגיב כאן יותר תגובות שלא יתרמו לפותח השרשור.

תשמע אני לא בא לריב פה אם אף אחד ואני בטוח שגם אתה לא,לא קרה כלום, אולי לא הבנת מה אמרתי, בקטגוריה של 250rms

אני חושב שVOCE יותר טוב ,אבל אם מדובר בקטגוריה של 300rms אני חושב שHERTZ HSK 165 XL יותר טוב אני בטוח שגם אתה חושב ככה הוא אחד הקומפוננטים הכי חזקים ואיכותיים שיש.ובקשר למחיר רק חנות אחת מוכרת פה אצלנו.

ואני מתנצל אם נפגעת.

פורסם
תשמע אני לא בא לריב פה אם אף אחד ואני בטוח שגם אתה לא,לא קרה כלום, אולי לא הבנת מה אמרתי, בקטגוריה של 250rms

אני חושב שVOCE יותר טוב ,אבל אם מדובר בקטגוריה של 300rms אני חושב שHERTZ HSK 165 XL יותר טוב אני בטוח שגם אתה חושב ככה הוא אחד הקומפוננטים הכי חזקים ואיכותיים שיש.ובקשר למחיר רק חנות אחת מוכרת פה אצלנו.

ואני מתנצל אם נפגעת.

לא כ"כ מסכים ולא מודד סטים לפי הספקים,בכל מקרה הכל עניין של טעם.

פורסם
בקטגוריה של 250rms

ואני מתנצל אם נפגעת.

קטגוריה של 300-250 RMS? אף אחד מהסטים לא נמדד באמצעות RMS - זוהי רק יכולת הספיגה לטווח ארוך ולא שום דבר מעבר - בהתנהלות נכונה שני הסטים יכולים לקבל מעל 200 ואט, זה בכלל לא משנה, בטח ובטח שלא מדד לטיב הסטים או לעוצמה/איכות המתקבלת מהם.

ואם כבר הכנסת קטגוריות, אז הבדל בין 250 ל 300 RMS שסט מקבל מהמגבר יהיו בקושי (אם בכלל) מורגשים, וזה כבר עניין של הגברה, בלי קשר לסט.

הווצ'ה סט הרבה יותר עדין וטונאלי מההרץ, כל סט והייחוד שלו, ככה שחד משמעית אין פה יותר טוב, יש יותר מתאים לשימוש הספציפי.

SCANSPEAK

פורסם

זה קטגוריה חדשה של השוואות? RMS? אתה יודע בכלל מה זה? מה אומר הנתון הזה לפני שאתה זורק אותו באוויר?

אני חושב שאם אתה לא יודע,לא בטוח.. אל תגיב ותבדוק לפני,כי אחרת יכולים להמין למה שאתה אומר וזה פשוט לא נכון ולא מדוייק.

RMS - ROOT MEAN SQUARE - משמש לחישוב של ממוצע עבור פונקציה ובמקרא שלנו של מתח. הוא משמש כפרמטר לפישוה של הספק ממוצע לאורך זמן. RMS לא נותן מדד של עוצמה בלעדי...

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...