Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פולו יאנג 2012 .

הגיע הזמן לעשות טיפול 30 אלף לרכב, ואמרו לי בצ'מפיון שאני צריך להחליף מסנן אוויר ועוד איזה משו (אולי קשור למסנן שמן או משו כזה אבל אני לא זוכר כל כך...)

בהיותי מבין קצת עניין (לא של הרכב, של קניות מחו"ל) , רציתי לשאול האם אני יכול להזמין את החלקים להחלפה מחו"ל , ואז לתת להם במוסך להתקין ולשלם הרבה פחות ? אם כן, איזה דגם אני צריך להזמין ?

תודה רבה !

פורסם

אני חושב שאין שום צורך להזמין תחלקים מחול.

פילטר אוויר עולה בסביבות ה 30-60 שקל,ורוב הסיכויים הוא התכוון גם לפילטר שמן שגם עולה כמו הפילטר אוויר.

ושום מוסך מורשה כמו שאני יודע לא אתן לך לבוא עם חלקים למוסך זה כמו לבוא עם אוכל למסעדה.

שלא יעבדו עלייך במחיר כי טיפול כזה לא צריך לעלות יקר בכלל..

פורסם

המגיב מעליי צודק.

המוסך מרוויח גם על החלקים ולכן רוב הסיכויים הם (למוסך מורשה יבואן) שיסרב לבקשתך להביא חלקים בעצמך (אתה יכול לשאול).

בקשר לטיפול ועלותו - אני ממליץ לך לבקש הצעת מחיר משניים שלושה מוסכים, ולסכם איתם שלא תהיינה כל תוספות בחיוב שלא ידעת עליהן מראש (לדוגמה - מים לווישרים.. ).

alfa 156 2.5.

פורסם

פילטר מנוע מקורי יעלה מעל 200 ש"ח, אני גם לא דוגל בשיטה הזו להגיע עם חלקים למוסך אלא"כ מדובר במוצר שאינם מספקים כמו שמן מנוע איכותי יותר.

את הפילטר אתה יכול להתקין בעצמך, זה יקח לך שתי דקות בדיוק.

איפה אתה גר?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• ספונסר פורום
פורסם
תודה לכל העונים,

אני חיפאי למי ששאל.

אז איך יכול להיות שעלות הטיפול היא 1300 שקל בצמפיון?!

תסתכל כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=4205044#post4205044

מדובר על פאביה אבל זה אותו המנוע, כך שהעלות אמורה להיות זהה.

פורסם

תודה רבה

דיברתי היום עם "מוסך עוז" בחוף שמן (אם מישהו שמע אליו אשמח לחוות דעת), הוא אמר שמחלים מסנן אוויר, מסנן לאגן שמן (נראה לי) , וטיפול תקופתי כללי. הוא טען שהמחיר בערך 650 שקלים לפני עבודה ומע"מ , לא ידע להגיד בדיוק .

• תוכן חדש...