Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש כבר כמה ימים מתאם דאבל דין למערכת שהולך לעבור לרכב בעתיד הקרוב.

מקריאה שלי בפורום הבנתי שיש המלצה על מתאם של חברת Metra שמיצרים מתאמים איכותיים מABS.

ב-EBAY מצאתי מתאמים שלהם אבל עם משהו שלא הבנתי:

http://www.ebay.com/itm/04-09-MAZDA-3-DOUBLE-2-DIN-CAR-STEREO-RADIO-CD-PLAYER-DASH-KIT-INSTALLATION-TRIM-/360744116481?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item53fe066101&vxp=mtr#ht_2367wt_1035

http://www.ebay.com/itm/Metra-95-7504-Double-DIN-Install-Dash-Kit-for-2004-09-Mazda-3-Vehicles-/321250993100?pt=US_Car_Audio_Video_Dashboard_Installation_Kits&hash=item4acc0d23cc#ht_2365wt_1133

אני מעוניין לשמור על המסך LCD ולא לבטל אותו.

אבל זה נראה שאחד המתאמים הללו מגיע עם מבטל LCD, אני לא רוצה לקנות לבזבז זמן ולהחזיר.

אם תוכלו להסביר לי מה מתאים ואולי גם להמליץ לי על מתאם שאתם קניתם + צמת חוטים זה יהיה נהדר!

תודה!

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קניתי את השני - מתאים למי שרוצה לשמור על הצג המקורי.

מקווה שזה יעזור למי שבעתיד יחפש תשובה ולא ימצא אותה.

בהצלחה!

פורסם

זה לא מדוייק שזה מתאים למי שרוצה לשמור את תצוגת המסך הקטן.

אני אנסה להסביר ומקווה שאני לא מתבלבל בפרטים.

לפי הבנתי, זה תלוי בשנתון הרכב.

המתאם עם החלק שחוסם את התצוגה מתאים לשנתונים הראשונים של הדגם (נדמה לי עד 2006..).

וזו מהסיבה שהצמה של הרדיו ושל המסך זו בעצם אותה צמה.

כך שברגע שמתקינים דאבל דין, התצוגה לא תישמר.

בשנים המתקדמות יותר, "פיצלו" את הצמה הזו ל-2.

יש צמה נפרדת למערכת, וצמה נפרדת למסך הקטן.

ואז כמובן שהמתאם השני יתאים כי ניתן יהיה להשאיר את המסך פעיל.

לפי מה שאני מבין, מי שממש יתעקש יוכל להשאיר את המסך פעיל גם בשנתונים הראשונים,

אבל זה ידרוש פירוק, קילוף והלחמה של חלק מהחוטים כדי לשמור עליו.

מקווה שדייקתי.

אז- לא אמרת איזו שנה המאזדה שלך... אני מקווה שהיא חדישה יותר ואז עשית קנייה מתאימה.

פורסם

כמובן שאני יודע את זה, ברשותי 08.

שאמרתי שהמתאם ABS השני מתאים למי שרוצה לשמור על התצוגה הכוונה שלי לשמור בצורה פיזית.

מי שמחליט שלא להתעסק עם החיווט ופשוט להסיר את הצג צריך לרכוש את המתאם הראשון.

זו הייתה כוונתי.

• תוכן חדש...