Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים עם אופל שעבר 475000km?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עד עכשיו לא יצא לי להבין, האם יש לך רכב משלך ללא קשר לאסטרה?

אם כן, בשביל 1000 ש''ח שתקבל עליו לא הייתי מוכר אותה וגם בשביל מישהו שייסע איתה עוד קצת ק''מ

עד שהיא תמות ויהרוג אותה כליל בצורת תרומת איברים.

לא סתם אני מדבר פה כמו על בן אדם כי ככה זה בשבילי רכב- בשביל אחרים הוא פח עם גלגלים

בשבילי זה נשמה עם הבעת פנים וצורת דיבור שעם לוחצים על הגז בניוטרל יותר מדי אז כואב לה

ולאחר שטיפה היא נוסעת ביותר גאווה- זה אוטו מבחינתי.

אל תמכור אותה. תשיג לה טאסות מקוריות תנקה אותה- קצת פוליש ו-ווקס, ניקוי פנימי ותשמור אותה למזכרת,

משהו סנטימנטלי. מהרושם שלי כבר הבנתי שיש הרבה סנטימנטים לרכב הזה, חבל לקטוע את זה פה.

הרכב נראה מצוין, מהתמונה הזו נראה שהצבע לא במצב רע ואם באמת יהיה לך את הרצון להשאיר אותו ולשמר אותו

אתה כבר תתחיל לצבוע אותו, להשיג לו חלקים חסרים וכדומה, כך אני הייתי עושה עם רכב שנמצא במשפחה מאז שנולד.

ובקיצור ולעניין- תקפיא רשיונות, תשמור אותה ותשמר אותה,

אני במקומך הייתי שמח מאוד לקבל מתנה עם המון ערך בצורת אוטו.

יש באמת המון זכרונות, ותיאורתית היה נחמד לשמור אותו, אבל זה פשוט לא פרקטי, ואין לי אפשרות לעשות את זה. חוץ מזה, אני מאמין שעדיף שיישמש מישהו עוד תקופה מאשר להשבית אותו אצלי. אם יש בו עדיין את הכח להמשיך לעבוד, למה לקבור אותו מוקדם?

וכן, יש לי רכב משלי.

התמורה שתקבל מהמכירה מאוד נמוכה אבל צריך להסתכל על כל החלופות ובמקרה שלך כל החלופות גרועות יותר.

המסכנה שבסוף הגעתי אליה.

יפה מאוד. חבל על רכב כזה - מקווה שתמצא מישהו שימשיך לתחזק.

מנוע וגיר מקורי ?

תודה. וכן.

116i

• תוכן חדש...