Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה ( יש שיעבוד )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אז אחרי שהעסקה אם הלאון שהיינו צריכים לקנות התבטלה ( מנוע 1.8 TSI 160 HP שנת 2009 ) חיפשנו גם משהו סביב הכיוון הזה והתקציב

ומצאנו סיאט איביזה שנת 2012 יד 1 דגם ספורט הכי מפואר עם מערכת DVD של blaupunkt , שליטה מההגה , צמיגים הורחבו וג'אנטים 17 " ועוד כמה תוספות.

עכשיו עשינו לאוטו גם בדיקה והכל והוא יצא פיקס הכל 100% בלי עין הרע , וגם הבן אדם שמוכר אותו באמת שנשמע ונראה בן אדם טוב ( רוסי - עובד במד"א ) והוא סיפר לנו שהוא קנה את האוטו מהחברה ישר לפני שנה וחצי ובגלל שהוא צעיר ( הוא בן 25 היום ) ולא היה לו כסף לשלם ישר אז הוא לקח הלוואה מהבנק , ובתמורה הבנק שם שיעבוד על הרכב בסכום הנ"ל של 70,000 ש"ח.

כעיקרון אנחנו ממש רוצים לקנות את האוטו , התאים לכל הצרכים שלנו , באמת מיוחד ביופי שלו , בצבע .

אבל , מצד שני יש עליו את השיעבוד ואבא שלי מאוד פוחד מהעניין הזה . גם היום שניגש למנהלת סניף הדואר שלו וסיפר לה שהוא עומד לקנות את הרכב הנ"ל ושיש עליו שיעבוד היא אמרה לו מה פתאום ולהתרחק מהעניין כמה שיותר ואבא שלי ממש נלחץ , היא מכירה אותו 30 שנה תאמת ואמרה לו שהיא לא רוצה שהוא יעשה את העסקה , שקודם הבחור יבטל את השיעבוד.

- משהו בבקשה יוכל לפרט לי ובאמת לכתוב לי ( אשמח גם אם אנשים שקנו אותו שהיה משועבד לבנק ) איך להתנהג ? , מה לעשות ?, האם זה דבר שקורה בצורה נפוצה יחסית היום ? , האם יכול לקרות מקרה שבו אני יישלם לו את השיעבוד על הרכב ( לבנק ) והוא יעבוד עליי ואז כעיקרון שילמתי לו על השיעבוד והפסדתי את הכסף ולעומת זאת הוא ביטלו לו את השיעבוד והאוטו עכשיו שלו והוא יכול לעשות כרצונו ? . הוא אמר לנו שקודם נלך לבנק לבטל את השיעבוד על הרכב ולאחר מכן נלך לדואר להחליף יד , באמת ככה זה הולך ? , והאם הבנקים עוזרים ללקוחות שרוצים לקנות את הרכב אבל יש עליו שיעבוד ??

חחחחחחח אני ממש מתנצל על החפירה פשוט אני ואבא שלי נורא מפחדים מכל העניין הזה כי למרות שהבן אדם באמת אדם טוב ונראה אמין , וגם שנפגשנו איתו לראות את האוטו לקח אותנו לתחנה של מד"א היכן שעובד ישבנו שם עם אנשים ( דבר שמראה על אמינות גם ) אבל בכל זאת האם יכול לקרות משהו ? ואם אתם ממליצים על העסקה ?

ממש תודה וסליחה עם החפירה :-D :-D

חשוב לי לציין גם שהשעבוד של האוטו הוא לבנק ( בנק הפועלים ) ולא לאיזה סוחר או אדם מפוקפק .

פורסם

אין מה לפחד, שעבוד רכב לבנק זה נורמלי ונפוץ היום.

כל אחד שקונה רכב עם הלוואה משעבד את הרכב לבנק.

בתור אחד שקנה רכב כזה ומכר רכב כזה, אין עם זה שום עניין מפחיד.

אתה הולך עם המוכר לבנק, משלם לו, מכסים את ההלוואה שלו וכך הבנק מסיר את השעבוד.

אח"כ ניתן לעשות העברת בעלות בדואר.

פורסם
אין מה לפחד, שעבוד רכב לבנק זה נורמלי ונפוץ היום.

כל אחד שקונה רכב עם הלוואה משעבד את הרכב לבנק.

בתור אחד שקנה רכב כזה ומכר רכב כזה, אין עם זה שום עניין מפחיד.

אתה הולך עם המוכר לבנק, משלם לו, מכסים את ההלוואה שלו וכך הבנק מסיר את השעבוד.

אח"כ ניתן לעשות העברת בעלות בדואר.

אני מנסה שלהבין אותך אחי אבל אני נורא מפחד מכל העניין הזה :cry: .

רציתי לשאול ? את הכסף אני משלם לפקדית הבנק ביחד עם הבחור שמוכר את הרכב ואומר לה שזה הכסף לשלם את השיעבוד ואני מביא לה אותו . חס וחלילה אחי במקרה הכי גרוע נגיד אני משלם על השיעבוד , היא מבטלת אותו , ( חס וחלילה טפו טפו טפו ) הבן אדם בורח או משהו , לא יודע מה , נעלם פתאום. הבנק מחזיר את השיעבוד ומביא לי את סכום הכסף ששילמתי ? או שאכלתי אותה ? זה הפחד שלי .

פורסם
בכל סוג של קניית רכב, בין אם הוא משועבד או לא,

אתה יכול להגיד "מה יקרה אם הבנאדם יברח לי אחרי ששילמתי?"... :shock:

חחחחח הבנתי אותך .. 8)

כיעקרון איזה טיפים אז תוכל לתת לי על מנת להבטיח את הצלחת העסקה משתי הצדדים ? [ ובטח ובטח שמהצד שלי (קונה) ].

מה היית ממליץ לעשות , וכיצד לנהוג בעניין בעת המכירה / הליכה לבנק לביטול השיעבוד / קנייה.

פורסם

הפחד שלך במקום - ולא במקום.

תיאורטית בכל עסקה יש סיכון. אולי הרכב בכלל לא על שמו? אולי הוא מסתיר תאונה? וכו'.

אני כבר שלושה רכבים מממן ככה, ולא היתה אף בעיה. התהליך הוא כזה:

א. חותמים הסכם ואתה מצלם ת.ז. שלו/רישיון.

ב. ניגשים לבנק או שאתה עושה העברת זה"ב.

ג. תוך דקה הבנק מסיר השעבוד, ואם יש גם משכון יש לך אפשרות (1) הבנק שולח תוך יום-יומיים לרשם המשכונות; (2) אתה והמוכר הולכים ביחד עם המכתב מהבנק לרשם המשכונות. מעולם לא היתה בעיה עם רשם המשכונות גם כשהבנק שלח לבד, וממילא זה לא מונע העברת בעלות.

ד. אם אתה חושש - תחזיק אצלך את רישיון הרכב עד להעברת הבעלות, רק תמצאו בנק שקרוב לדואר, כדי שלא תצטרכו לנהוג. תמיד עולה השאלה - ביטוח של מי בתוקף, מה קורה אם אתה גרמת לתאונה וכו'.

בהצלחה! תהנו מהרכב! כמו שכתבו לך - זה מאוד נפוץ היום, ואם הבן-אדם נראה לך אמין, אני הייתי הולך על זה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הפחד שלך במקום - ולא במקום.

תיאורטית בכל עסקה יש סיכון. אולי הרכב בכלל לא על שמו? אולי הוא מסתיר תאונה? וכו'.

אני כבר שלושה רכבים מממן ככה, ולא היתה אף בעיה. התהליך הוא כזה:

א. חותמים הסכם ואתה מצלם ת.ז. שלו/רישיון.

ב. ניגשים לבנק או שאתה עושה העברת זה"ב.

ג. תוך דקה הבנק מסיר השעבוד, ואם יש גם משכון יש לך אפשרות (1) הבנק שולח תוך יום-יומיים לרשם המשכונות; (2) אתה והמוכר הולכים ביחד עם המכתב מהבנק לרשם המשכונות. מעולם לא היתה בעיה עם רשם המשכונות גם כשהבנק שלח לבד, וממילא זה לא מונע העברת בעלות.

ד. אם אתה חושש - תחזיק אצלך את רישיון הרכב עד להעברת הבעלות, רק תמצאו בנק שקרוב לדואר, כדי שלא תצטרכו לנהוג. תמיד עולה השאלה - ביטוח של מי בתוקף, מה קורה אם אתה גרמת לתאונה וכו'.

בהצלחה! תהנו מהרכב! כמו שכתבו לך - זה מאוד נפוץ היום, ואם הבן-אדם נראה לך אמין, אני הייתי הולך על זה.

תודה רבה אחי , ותנסה קצת שלהבין אותי פשוט אצלנו מכוניות במשפחה קונים לרוב כמעט כולם חדש מהחברה ופה ושם לילדים ואולי לעובדים של אבא שלי ממגרשים מוכרים ( דוגמא אוטו דיל שגם במקרה הזה יש לי שם דודים שעובדים וחברים של אבא שלי שמביאים לו את הטוב ביותר )8) .

אני יירשום לי את ההערות שכתבת , תודה רבה גבר :)

פורסם

הכל פשוט ואין מה לחשוש.

צריך לוודא שמי שמוכר לך הוא בעל הרכב ... זה שהוא רוסי נחמד שעובד במד"א זה לא מעניין.

צריך ללכת איתו לבנק שלו ולתת כסף איתו לבנק כנגד הסרת השיעבוד (וברגע זה מפתחות הרכב ,רישיונות וכו עובר אליך )ומייד שלאחר מכן ללכת להעביר בעלות.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

אין לך מה לפחד. רכישת רכב שיש עליו שעבוד לבנק, די דומה לרכישת דירה שמן הסתם יש עליה שעבוד לטובת בנק שנתן הלוואת משכנתא.

לפיכך, אותה מנהלת דואר- הינה בור ועם הארץ. לא הייתי נותן לה לנהל דואר, הייתי שולח אותה לעשות ספונז'ה.

מה שכתבו לך נכון. אתה בודק מה גובה ההלוואה לבנק, ניגש איתו לבנק, כמובן לאחר שתעשה חוזה, כמו שצריך, אתה משלם לבנק עבור החזר ההלוואה והם בתמורה מסירים את השעבוד, אתה משלם גם יתרת הסכום למוכר והולכים לבצע העברת בעלות.

שיהיה לך בהצלחה. סע בדרכים ישרות וזהירות. אל תשכח לומר תפילת הדרך ולשים ספר תהלים בתא הכפפות.

• תוכן חדש...