Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטרדות מהצבא-למי פונים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגירסא המקוצרת של הסיפור:

כשהייתי חייל הגעתי בטעות ליחידת דובדבן,שהיתי שם כחודש עד שעברתי לפיקוד מרכז ומשם לבסיס שהייתי בו עד סוף השרות.

אלא שמאז (שנת 2000) ועד היום, ממשיכים להתקשר אליי ולשלוח לי הודעות SMS על ימי ארועים מיוחדים של היחידה.

למרות שהסברתי בטלפון שאני לא שייך ליחידה, זה לא עוזר.

ניסיתי דרך האתר שלהם ב"צור קשר" , רק שזה לא מוביל לשום מקום כי ישר מתקבלת הודעת שגיאה כשמנסים לשלוח טופס משוב.

למי עליי להתלונן ? ממש נמאס לי.

פורסם

לדובר צה"ל ומודיע לו שהחל מעוד שבוע, כל SMS שאתה מקבל מהצבא אתה מעביר ישירות לקו האדום ב YNET, הארץ, וכד'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני אישית הייתי שמח ללכת לערבי היחידה של דובדבן, יש שם מלא אנשים מעניינים ואוכל חינם :lol: :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לא הגזמת בכלל

אתה לא צריך "להתלונן" ואתה לא צריך להציג את זה כ"הטרדה"

תיכנס קצת, אבל קצת לפרופורציות נכונות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...