Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעיונות לתעסוקה לחייל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיב, מלבד המקרים המוזרים שסיפרת, יש המון מלצרים שאני מכיר ולאף אחד אין בעיה רפואית שנגרמה בגלל העבודה. טכנית, אתה יכול להרוס לעצמך את העיניים והגב אם תעבוד מול המחשב כל היום. אז גם זה לא מומלץ.

בכל אופן, שוב, לא סביר שתמצא עבודה שהיא יותר ממקדונלד'ס/מלצרות בזמן הצבא. אם יש לך כישורים מיוחדים כלשהם, זה הזמן לפרט אותם.

פורסם

מוסך לא יקח אותך אם אתה מסיים את היום ב 5,עד שתגיע הוא כבר יסגור,אתה צריך לחפש מקומות שהפעילות שלהם היא גם בלילה.

redzone אשמח לדעת אילו מקומות דורשים מחלקי עיתונים עם רכב

Miata ND2

פורסם

תפתח כל עיתון במדור הדרושים. כמעט בכל האזורים צריכים כל הזמן מחלקים.

נכון שיש קווים שמתאימים בעיקר לרכבים וכאלה שמתאימים בעיקר לאופנועים (בד"כ העדיפות היא לאופנועים) אבל מדובר בתחום שתמיד יש בו מחסור באנשים.

כאשר אני חילקתי הייתי עוצר בערך פעמיים בכל רחוב בשביל למקסם את זמן החלוקה (לקראת סוף ה"שרות" שלי עשיתי קו וחצי כדי להגדיל את השכר), לא נגרם נזק לרכב אבל מצד שני היה מדובר ברכב יחסית חדש.

מבחינת כמות דלק לא מדובר פה במשהו רציני כי המרחקים של הקווים מאוד קצרים (בד"כ 4-5 רחובות). מה שכן רצוי לחלק באזור קרוב לבית.

היו אנשים שהיו מגיעים עם רכב, עוצרים בתחילת הקו, מעמיסים עגלה ומתחילים לעשות את כל הקו. הבעיה העיקרית עם השיטה הזו היא שביום שישי העיתונים גדולים/עבים מאוד ולכן העגלה תהיה כבדה מאוד (גם לזה יש פתרון אבל הוא לא כזה אידיאלי).

לבוס שלך (מנהל אזור) לא אכפת איך תחלק כל עוד תסיים לחלק את הקו לפני 7 בבוקר (זו השעה הכי מאוחרת שמותר לחלק) כדי שלא יגיעו אליו תלונות. זה משהו שלא יגידו לך ביום הראשון לעבודה, אתה תלמד הרבה "קומבינות" תוך כדי תנועה. זה סוג של עבודה שקודם בודקים שאתה בכלל יכול לקום 2 ימים רצופים ב-3 בבוקר (זה המכשול הרציני), כל השאר זה לא מדע טילים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני בצבא עבדתי בדיילות של המוצרים בסופר, בעיקר מעדנים. יש לך כל מיני חברות שעובדות עם כל מיני חברות אוכל(תנובה, טרה ושטראוס למשל). אצל כולם זה בערך אותו דבר. עובדים רביעי-חמישי- שישי(רביעי וחמישי זה מ17:00-21:00 ושישי מ9:00-13:00). משלמים 25 לשעה+ נסיעות. אחלה של דבר יחסית לעבודה, הייתי מגיע ל1200+ בחודש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעניין חלוקת עיתונים, זה מאד תלוי בישוב שאתה עובד בו.

על דלק לא משלמים, לפחות במשלוחים של "מעריב". אצלנו בישוב זה טירטור רציני- להרבה בתים אין גישה מהכביש וצריך לצאת ולהיכנס לאוטו המון פעמים. כשהראו לי את מסלול החלוקה, היה קטע שבו המחלק היה צריך פאקינג לטפס על איזה שער חשמלי כמו פורץ, כי בעל הבית לא רוצה שהכלב יברח לו מהחצר...

כשהראו לי את זה מייד וויתרתי על העבודה הזאת.

בשביל 2000 ש"ח בחודש לא כדאי לקום כל יום ב3 לפנות בוקר, לשבור את הגב ולאנוס את האוטו בעצור-סע-עלה-ורד. (כל הישוב בנוי על גבעות)

יש המון עבודות שמרוויחים בהן הרבה יותר יפה על טירטור בסדר גודל כזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קודם כל היציאות שלך ממש גרועות, אתה מגיע מוקדם מאוד לבסיס ומסיים מאוחר, אבל כל עוד אתה מבסוט זה בסדר. דבר שני, במידה ואתה רוצה לסיים את החודש אם יותר מ-2000 ש"ח, חוץ ממלצרות ומשליחויות אוכל אין כלום. עבודה בסופר-פארם ומקומות דומים לא יכניסו לך הרבה כסף לחשבון. אגב, לא שמעתי על מישהו שנפצע במלצרות, אתה מגיש מנה עיקרית ראשונה די כבדה וכל השאר רק מפנה ומגיש מנות קטנות.

פורסם

אני רק רוצה להדגיש מסר חשוב, בשום שלב לא רשמתי שזו עבודה מומלצת או שמתעשרים ממנה.

בסך הכל רשמתי רשמים שלי כתור אחד שעבד, לפני כמעט עשור, כמעט שנה ב"מקצוע".

אני חלקתי בעיר דיי מרכזית, רוב הבניינים היום רבי קומות (נחשב יחסית פינוק בתחום) אבל היו גם כאלה 3-4 קומות ללא מעלית.

לא משלמים על דלק, זה אמור להיות מגולם בשכר. כן אמורים לשלם נסיעות.

אחרי חודשיים שלושה אתה כבר עושה את הקו תוך כדי שינה.

היו לילות שלא זכרתי שבכלל קמתי לעבודה (ולא החסרתי אפילו יום אחד בגלל שהבונוסים של ההתמדה משפיעים משמעותית על המשכורת).

זה באסה רצינית לרוץ בין בניינים בקיץ כשחם (כן, גם בלילה) ובחורף כשיורד גשם.

אבל בשורה תחתונה לא מדובר בעבודה קשה מדיי, הכל תלוי על איזה אזור/קו אתה נופל.

באותה תקופה הייתי בכושר שיא בחיי, מכיוון שהייתי רץ/מטפס מדרגות כ-3 שעות בממוצע כל לילה.

בתקופה שלי אם לא היית "לוקח את הזמן" תוך שעתיים, שעתיים וחצי גג היית בבית.

אני החלטתי לחלוק עוד חצי קו עם עוד בחור כי אמרתי לעצמי שאם כבר יצאתי מהמיטה אז לפחות להרוויח עוד כמה לירות.

אבל אל תצפה תקבל הצעה כזו בחודשים הראשונים לעבודה (וגם תצטרך מנהל אזור "זורם").

פורסם

אוקיי,אני לוקח את הרכב,נוסע מבניין לבניין,מה עושים ? כל פעם מכבים את הרכב(נגיד והרחוב מספיק רחב כדי לחנות בדאבל פארקינג ולא למצוא חניה וגם ככה לא הרבה נוסעים ב 3 בלילה) ומה קורה לסטארטר בכל כך הרבה הדלקות וכיבויים ? או שמשאירים מונע בתקווה שאף אחד לא יבוא בשעות האלו ? נשמע עבודה מסורבלת עם רכב,אולי עם אופניים יותר קל?

Miata ND2

פורסם

מלצרות, מלצרות ושוב פעם מלצרות.

בקשר לזה שאמר שמנה עיקרית זה כבד - Do you even lift?

אישית, גם בתחילת דרכי, פחות מ14 צלחות אישיות קטנות לא הייתי מרגיש בכלל. ואז עוד לא הייתי מתאמן, היום זה כבר ממש צ'יפס. צריך לבצע הבדלה בין מלצרות באולם אירועים(קריעת תחת בלי תגמול) ומלצרות במסעדות(הרבה פחות קריעת תחת, מאוד משתלם).

תלוי איפה אתה גר, דין מסעדה בערד אינו דין בסעדה ממוצעת בתל אביב. אני אשדודי, ואני מרוויח כ50-35 שקל לשעה בממוצע למשמרת, אין עוד הרבה מקומות עבודה שיציעו את זה לחייל, שנותן 2 משמרות בשבוע(בכל זאת, אני אוהב את שעות השינה שלי).

מסעדה ממוצעת באזורי בפריפריה סוגרת את שעריה סביב 12-1. אתה מקבל 5,6 שעות שינה. אם לא תעבוד יום אחרי יום, אתה תוכל להסתדר יופי. אם בכל זאת חשקה נפשך להכניס כמה ג'ובות נוספות לכיסך, תבקש להגיע להסדר עם מפקדך בקשר לשעות הגעה מאוחרות.

צריך להבין שאי אפשר, בפרט במסגרת צבאית, לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה. צריך לוותר על משהו. חיי חברה, על זמן עם החברה, פגיעה בשעות שינה, פגיעה בתחביבים(אם יש כאלו) או פגיעה בתפקוד כשאתה על מדים. ממליץ לך לבצע תיעדוף של הדברים ואז לצאת לדרך, כשאתה יודע מה אתה רוצה ותוכנית מגובשת איך להשיג את זה(ואל תגיד לי 10,000 שקל בחודש ולעבוד מינימום שעות, כי זה קיים רק אם תעמוד בצומת ;) )

אה כן, בשום פנים ואופן אל תוותר על אישור עבודה, אתה לא רוצה להחליק ולשבור משהו ולא להיות מבוטח.

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

לא חייב חלוקת עיתונים שצריך לעלות קומות לדירות.

אני נתקלתי לא מזמן בעבודה שצריך לחלק עיתוני ישראל היום לעסקים,קיוסקים ובתי קפה שזה יותר קל.

העתקתי את המודעה מהלוח דרושים מקווה שזה יעזור למישהו פה.

דרושים מפיצים לחלוקת עיתונים בבתי עסק בכל אזור המרכז.

תל אביב,רמת גן.

העבודה היא בשעות הלילה של שעתיים פלוס...

סביבות 4-6 לפנות בוקר.

מחלקים את העיתונים בכל מיני בתי עסק, חנויות, קיוסקים וכו'

דרושים מפיצים:

* בעלי רכב או קטנוע/אופנוע.

* מעל גיל 24

* יכולת עבודה יומיומית ובשעות הלילה

ימים א'-ו' שעות 4:00-6:00 בערך...

שכר משתלם וגבוה.

כל המעוניין נא ליצור קשר עם מתן 050-2528131

תודה ויום מעולה :)

דרישות תפקיד

* בעלי רכב!!

* מעל גיל 24

* יכולת עבודה יומיומית ובשעות הלילה

ימים א'-ו' שעות :4:00-6:00 בערך...

0502528131 מתן

דחוף לאזור תל אביב, ר"ג.

בעל רכב לרמלה\לוד ושהם!

תחילת עבודה במיידי!!! קווי ת"א בדחיפות!!

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
אוקיי,אני לוקח את הרכב,נוסע מבניין לבניין,מה עושים ? כל פעם מכבים את הרכב(נגיד והרחוב מספיק רחב כדי לחנות בדאבל פארקינג ולא למצוא חניה וגם ככה לא הרבה נוסעים ב 3 בלילה) ומה קורה לסטארטר בכל כך הרבה הדלקות וכיבויים ? או שמשאירים מונע בתקווה שאף אחד לא יבוא בשעות האלו ? נשמע עבודה מסורבלת עם רכב,אולי עם אופניים יותר קל?

אתה מחלק בערך 100 עיתונים בקו כאשר לעיתים יש לך גם מגזינים (לאישה, נשיונל ג'יאוגרפיק, מוספי ספורט וכו'), שום אופניים לא יצליחו לסחוב את המשקל הזה.

כפי שכבר רשמתי, כל קו וכל מחלק עובד לפי איך שנח לו. יש כאלה שמשאירים את הרכב מונע. אני הייתי מניע את הרכב בערך 10 פעמים בכל לילה והרכב ממש לא עשה בעיות.

ברור שרוב העבודות שהציעו פה בשרשור עדיפות. היתרון של חלוקת עיתונים הוא בזה שהעבודה בשעות שבד"כ לא מתנגשות לך עם דברים אחרים (חוץ משינה אבל אפשר פשוט ללכת לישון יותר מוקדם). בנוסף מדובר בעבודה שלוקחת פחות מ-3 שעות ביום. בעבודות אחרות אין לך טעם להגיע לעבודה עבור פחות מ-6 שעות (ורוב המקומות בכלל מתעקשים על משמרת של 7 שעות) וזה קשה לשלב עם צבא.

פורסם
אבל חייל הוא לא מעל גיל 24. לרוב הוא יהיה בין 18 ל21.

כן סורי שמתי לב רק עכשיו.

אולי זה יעזור למישהו אחר.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...