Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אני מקווה שזה המקום הנכון לכתוב בו,קודם כל אם אפשר לחסוך ממני את ההודעות של״אתה מטומטם״ או כל דבר אחר אני מבין אתזה. טוב אז ככה לפניי כ4 חודשים עשיתי את העבירה המטומטמת הזאת ונסעתי לסיבוב ליד הבית ברחוב שלי, נתפסתי ממש דקה מהבית זה היה בלילה מאז לא קיבלתי כלום בדואר ואז לפניי שבועיים קיבלתי מכתב מקצינת מבחן(אני קטין בן 17) והלכתי איליה היום לפגישה והיא אמרה לי שבסוף לא נפתח לי תיק פלילי אלא שנפתח לי תיק אזהרה רציתי לדעת מה זה אומר ומה אני צריך לעשות והאם אני אקבל עונש ואם כן אז איזה?????

הלוואי שלא הייתי נכנס לסיפור הזה מההתחלה,תודה לכל העונים:wink:

פורסם
אוקיי אני מקווה שזה המקום הנכון לכתוב בו,קודם כל אם אפשר לחסוך ממני את ההודעות של״אתה מטומטם״ או כל דבר אחר אני מבין אתזה. טוב אז ככה לפניי כ4 חודשים עשיתי את העבירה המטומטמת הזאת ונסעתי לסיבוב ליד הבית ברחוב שלי, נתפסתי ממש דקה מהבית זה היה בלילה מאז לא קיבלתי כלום בדואר ואז לפניי שבועיים קיבלתי מכתב מקצינת מבחן(אני קטין בן 17) והלכתי איליה היום לפגישה והיא אמרה לי שבסוף לא נפתח לי תיק פלילי אלא שנפתח לי תיק אזהרה רציתי לדעת מה זה אומר ומה אני צריך לעשות והאם אני אקבל עונש ואם כן אז איזה?????

זה לא תיק פלילי, זה תעבורתי, אני לא יודע אם יעזבו אותך קצינת מבחן זה התחלה , אני מקווה בשבילך שלא תקבל זימון למשפט על נהיגה ללא רשיון, ואז פסילה ממושכת ורק לאחר מכן תוכל להוציא רשיון נהיגה.

דבר איתי עם יש עוד שאלות.

פורסם

אוקיי תודה על התשובה. אני שאלתי אותה אם יהיה לי משפט היא אמרה שאם אני ימשיך להגיע אליה אז לא.רציתי לדעת אם זה נכון או שהיא יכלה גם סתם להגיד אתזה

פורסם

קצינת המבחן היא החברה הכי טובה שלך מהיום והיא קובעת אם להעמיד אותך לדין או לא.

מהיום רצוי שתהיה קשוב לרצונותיה או שתשלם מחיר.

היות ואתה קטין העונש מינורי. אך אם היית אדם בוגר הייתה יכול לשבת גם בבית סוהר (במקרה הגרוע ביותר - בדר"כ לא מגיעים לשם אלא אם העבירה חוזרת על עצמה).

בכל מקרה תחסוך מעצמך מקרים כאלה בעתיד... כל אחד עושה שטוית באיזשהו שלב במהלך חייו אבל תנסה למנן את זה.

בפעם הבאה שיש לך חשק לנסוע ברכב קח מונית לקרטינג תשלם 50 ש"ח ותקרע את המסלול במשך 15 שעה...

שבת שלום.

פורסם
אוקיי תודה על התשובה זה אומר שאם אני אמלא את כל מה שהיא מטילה עליי אז לא אוזמן למשפט והרישיון שלי אשר אצלי????ולמה עליי לצפות?מה היא יכולה להגיד לי לעשות?

הקצינת מבחן ממליצה עליך, היא יכולה לתת המלצה שלא להגיש מולך כתב אישום ובכל זאת יגישו. (לי, גם המשטרה וגם הקצינה המליצו שלא להגיש ובכל זאת הגישו)

הקצינת מבחן רק ממליצה, בסופו של דבר יושבת פרקליטה והיא מחליטה אם להגיש או לא

פורסם

מאוד תלוי,חבר שלי גם נתפס ללא רישיון,הוא עשה אור ירוק,התחנף לקצינה,ובנוסף שכר עורך דין כריש מומחה לתעבורה,והוא יצא ללא כלום במשפט.

משפט אגב,יהיה לך אם תרצה או לא תרצה,לא תחמוק מזה.

פורסם

אין מה לדאוג, לא יעשו לך כלום, השופטים מאוד סלחנים,

הכל יהיה בסדר,

(ראה את התגובה מעלי).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני גם רוצה לציין שאותו חבר שלי שנהג,לא נהג על אוטו שלו,אלא של חבר,אותו חבר קיבל קנס 1500 ש"ח,וקיבל גם מספר חודשים שלילה (חודשיים כמדומני).

כן,זה שנהג לא קיבל כלום,וזה שנתן נדפק.

נהגת שודים,היה לחבר מזל,והרבה,משהו שלא חוזר לדעתי.

פורסם

שופטים לא מחפשים להחמיר.

לא ממהרים לפתוח תיק פלילי.

הוא יביא עורך דין טוב שיבהיר שזו היתה מעידה חד פעמית, ושהוא ילד, ושאין צורך להרוס לו את העתיד.

לא יעשו לו כלום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה אומר שפעם הבאה זה יעלה לכיס שלך ולחופש שלך

פורסם

זה גם תלוי ברושם הראשוני שתשאיר.

אם תגיע (גם לקצין המשטרה וגם למשפט) עם כפכפים ובגישה של "על הז*ן שלי" ו"מי יתעסק איתי וייקח לי את הרשיון", אז תגלה מהר מאוד ששני אנשים ייקחו לך מהר את הרשיון (גם הקצין וגם השופט).

תזכור שלשני האישים האלה יש שיקול דעת משלהם, מה שכותבים חברי הפורום כאן זה על סמך נסיונם ולפי הסטטיסטיקה, תמיד יהיו כאלה שחריגים מהסטטיסטיקה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ממש תודה על כל התשובות. ברור שאני לוקח את הנושא הזה מאד רציני ותייחס אליו בכבוד שמגיע לו.אני מקווה שהכל יהיה בסדר ואני אצא מהסיפור הזה בלי יותר מידי בעיות, אני פשוט רוצה להתגייס ליחידה מובחרת בצבא ויש לי נתונים גבוהים בצבא ואני ממש לא רוצה שזה מה שיהרוס לי אתזה. אשמח לעוד תגובות מהניסיון והידע האישי שלכם ממש תודה.

פורסם

עבר תעבורתי לא יהיה מה שיפריע לך בזה.

כתבתי את מה שכתבתי כדי שיהיה לך ברור שהדברים שנכתבו נכונים לפי הסטטיסטיקה, אבל כל הסטטיסטיקה שבעולם לא תעזור לך אם הקצין / השופט מתרשמים שאתה מועד לפורענות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...