Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי ברכב מספר שריטות, רובם קטנות ועדינות.

אני רוצה להסיר אותם על ידי פוליש אבל אני חושש לעבוד עם סתם פוליש כי יש לי צבע מטאלי.

מה אני צריך? פוליש עדין?

חשוב לציין שאני לא מתכון לעשות פוליש מלא על כל הרכב אלה רק נקודתי לכן אני עובד ידני.

בינתיים קראתי על ה:Meguiar's Ultimate Compound אבל הוא פוליש גס.

מעדיף המלצות שנוגעות לצבע מטאלי.

תודה!

פורסם
שלום לכולם,

יש לי ברכב מספר שריטות, רובם קטנות ועדינות.

אני רוצה להסיר אותם על ידי פוליש אבל אני חושש לעבוד עם סתם פוליש כי יש לי צבע מטאלי.

מה אני צריך? פוליש עדין?

חשוב לציין שאני לא מתכון לעשות פוליש מלא על כל הרכב אלה רק נקודתי לכן אני עובד ידני.

בינתיים קראתי על ה:Meguiar's Ultimate Compound אבל הוא פוליש גס.

מעדיף המלצות שנוגעות לצבע מטאלי.

תודה!

אכן המוצר Meguiar's Ultimate Compound הוא קומפאונד גס

להסרת שריטות עדינות מומלץ להשתמש במוצר Ultimate Polish

http://www.meguiars.com/en/automotive/products/g19216-ultimate-polish/

במידה והשריטות נקודתיות וקטנות במיוחד ניתן גם להשתמש ב- ScratchX

http://www.meguiars.com/en/automotive/products/g10307-scratchxreg-20/

הקומפאונדים והפולישים של Meguiar's מתאימים לכל גווני הצבעים בהירים וכהים

בהצלחה

פורסם

הUC אומנם גס, אך הוא הפוליש הכי ידידותי למשתמש ה"בור", ומתאים לשימוש ידני.

הUP הוא כבר יותר גלייז מפוליש, ואף פעם לא באמת קיבלתי איתו איזו שהיא תוצאה מעניינת גם עם מכונה.

הSCRATCHX כבר יותר אפקטיבי והוא פוליש עדין-בינוני ברמת החיתוך. אם יש חשש מהUC (למרות שלדעתי לא צריך להיות כזה) אפשר להשתמש בSCRATCHX.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

טוב אז אני בדילמה בין:

Ultimate Compound

ל:

ScratchX

יש לי ברכב בעיקר שריטות עדינות, וכמה שריטות בודדות שהם קצת גדולות.

אני מצד אחד לא רוצה לקנות חומר "שידאג" לכל השריטות הקלות ואת השריטות הקצת יותר "כבדות" הוא לא ידע לטפל.

אני יודע שעם כל פוליש אפשר לעשות נזק, אבל אני ישאל בכל זאת:

בגלל שUltimate Compound הוא פוליש גס, יש סיכוי שאני יגרום נזק לצבע השחור המטאלי אם אני יעבוד איתו?

חשוב לציין שאני עובד ידני ובאזורים קטנים.

פורסם

ידנית כנראה שלא תוכל לעשות נזק גדול, במיוחד אם תקפיד על הוראות השימוש.

אני הייתי לוקח את הUC גם לקלות וגם לקשות יותר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני חשוב שאני יזמין אותו, ביוחד לאור העובדה שאני עושה חלקים שהם יחסית קטנית.

החשש שלי הוא בעיקר בגלל הצבע המטאלי אחרת לא הייתי חושב פעמים בכלל.

חפשתי באתר היצרן ולא מצאתי.

חוץ מהוראות שימוש שיש על הבקבוק עצמו יש איזה INFO ברשת ששם רשום ההוראות?

אגב, אני לא עובד עם חומרים נוספים כגון אוטומי צבע ופלסטלינה.

אני מתכון לבצבע לחלקים קטנים פוליש ולאחר מכן לעשות ווקס (Collinite 845) זה יספיק? (לחלקים שעברו פוליש?)

פורסם

יש אפשרות למרוח Ultimate Compound או ScratchX על כל הרכב (כמובן למרוח חלק חלק ולא את כל הרכב ישר)? הצבע של הרכב אפור עכבר מטאלי גם כן, אני מפחד שאני אעשה נזק כשאמרח את הפוליש, הרי לפי הבנתי צריך ללחוץ על הספוג תוך כדי מריחה כך שתהיי תוצאה כמה שיותר טובה. איזה פוליש מבינהם אפקטיבי יותר?

את הפוליש מותר למרוח אך ורק על פח הרכב? שמשות, גומיות, פלסטיקה חיצונית, פנסים, לא, אני צודק?

תודה רבה.

פורסם
יש אפשרות למרוח Ultimate Compound או ScratchX על כל הרכב (כמובן למרוח חלק חלק ולא את כל הרכב ישר)? הצבע של הרכב אפור עכבר מטאלי גם כן, אני מפחד שאני אעשה נזק כשאמרח את הפוליש, הרי לפי הבנתי צריך ללחוץ על הספוג תוך כדי מריחה כך שתהיי תוצאה כמה שיותר טובה. איזה פוליש מבינהם אפקטיבי יותר?

את הפוליש מותר למרוח אך ורק על פח הרכב? שמשות, גומיות, פלסטיקה חיצונית, פנסים, לא, אני צודק?

תודה רבה.

אני לא יודע מה ההוראות שימוש עבור Ultimate Compound, איפה קראת?

הפוליש הנ"ל נחשב לגס מאוד, זה הסיבה היחידה שאני קצת חושש ממנו.

אבל אני מתכון לעבוד איתו בחלקים קטנים בלבד, על אזורים גדולים אם ובמידה ואני יחליט לעשות (או אפילו כל הרכב)

זה יהיה עם ScratchX.

את הפוליש הזה אתה יכול למרוח גם על הפנסים.

• תוכן חדש...