Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

איבדתי את המחשבון לי. מישהו מכיר חנות מומלצת לקניית מחשבון מדעי עד 100 שקלים?

הכוונה היא למחשבונים של קסיו. אני יודע בוודאות שהes 82 מאושר לבגרות. חשבתי גם על הfx991, אבל אני לא בטוח שמותר להשתמש בו בבגרויות. בכל מקרה המחיר שלהם נע באזור המאה שקלים. אני צריך אותו די בדחיפות כך שלהזמין מחו"ל לא יעזור לי. אם מישהו מכיר חנות מומלצת באזור נתניה-הרצליה, אשמח לשמוע. היום עברתי בכל מיני חנויות של ציוד לבית ספר, ולאף אחד לא היה את המחשבונים הנ"ל. מה שהיה להם זה מחשבונים יותר פשוטים שעולים המון כסף. לא קניתי.

תודה לעוזרים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חנות המחשבים המומלצת שלי באיזור שהזכרת היא שיריון מחשבים בהרצליה. בדוק טלפונית (כי האתר שלהם לא משהו) אם יש להם מחשבון כמו שרצוי לך, ותגיע או שישלחו בדואר. הם אמינים ומקצועיים מאוד.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני לא חושב שהfx991 מותר בבגרויות כי הוא מראה גרפים ויש לו שלל פונקציות מגניבות שיקלו על התלמיד.

אנחנו משתמשים בדגם הזה בלימודי ההנדסאים והוא פשוט מעולה.

למה אתה לא רוצה את הדגם הסטנדרטי והמוכר? (עולה בין 50-70 לדעתי)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

רוב התלמידים בנתניה נושרים מביה"ס הרבה לפני השלב שבו מתחילים להשתמש במחשבון. :wink:

לענייננו - אני מאמין שב"הספר" שליד תחנת מוניות השירות (מול השוק) תמצא את הכל.

הכתובת המדוייקת היא רח' וייצמן 9, טל' 09-8335177.

אופציה נוספת: יש אצלי בבית מחשבון fx-82LB ישן אבל תקין ואפילו עם ספרות מקורית,

צריך רק להחליף לו שתי סוללות AA. אם אתה רוצה לקחת אותו בהשאלה ואז לקנות את

החדש בזמנך החופשי ובלי לחץ, דבר איתי בפרטי.

CASIO_FX82LB.jpg

פורסם

המחשבון הגרפי לא מאושר כי הוא יכול לתת לך תשובות למשוואות ממעלה 2,3. המחשבון המותר לשימוש הוא הקאסיו השחור, ברח לי השם שלו. עולה כ30-40 ש"ח בחנות בשם "הסטוק" בבת ים, חפש מקס סטוק או חנות לציוד לבית הספר באזור שלך.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

FX-82 של קסיו הוא כמו טויוטה קורולה: לא שינו את שם הדגם כבר 40 שנה, רק את העיצוב וכמובן מוספים כל מיני אבזרים (פונקציות). אניחושב שלאבא שלי עדיין יש בבית מחשבון מהדגם המקורי מסוף שנות ה-70, אם לא השליך אותו לפח כאשר עבר דירה. לי יש עדיין איזה FX-68 - דגם דומה מאותה תקופה בפורמט קטן, שאתו צלחתי את הלימודים בטכניון.

ואם נעזוב את הנוסטלגיה - ה-FX-82 בגרסאותיו העכשויות עולה החל מכ-50 ש"ח, וחיקויים גנריים בעלי אותה פונקציונאליות הרבה פחות. להשיג בכל חנות למכשירי כתיבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לכולם על העזרה.

הספר זה 5 דקות נסיעה מהבית, לכן אגש לשם ביום ראשון.

אני לא יודע מה בודקים או לא בבגרויות, כי אני לא תלמיד תיכון, אז אין לי מושג מה הולך שם. מעבר לכך, אני גם לא רוצה/צריך לרמות. היה לי מחשבון מדעי ישן ששימש אותי בתיכון לפני כ5-6 שנים. אמרתי שאם כבר איבדתי, אז עדיף להשתדרג. אבדוק אם המורה שלי מה חוקי ומה לא, ואז ארכוש.

תודה לכולם על העזרה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אני אגלה לכם סוד קטן, בבגרויות שלי מעולם לא בדקו את הדגם של המחשבון. שלי אמנם לא ידע לצייר גרפים אבל כן ידע לפתור משוואות, שזה גם אסור אם אני זוכר נכון.

פורסם
אני לא חושב שהfx991 מותר בבגרויות כי הוא מראה גרפים ויש לו שלל פונקציות מגניבות שיקלו על התלמיד.

אנחנו משתמשים בדגם הזה בלימודי ההנדסאים והוא פשוט מעולה.

למה אתה לא רוצה את הדגם הסטנדרטי והמוכר? (עולה בין 50-70 לדעתי)

FX991 לא מראה גרפים עד כמה שידוע לי (אני משתמש בו כמעט חצי שנה). הוא כן פותר משוואות ממעלה שנייה ושלישית.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אם היית מהאיזור שלי הייתי נותן לת קאסיו כזה.

מאש שהורדתי את האמולטור של ה hp48 לגלאקסי לא נוגע בשום מחשבון אחר. יש לו ת הסולבר עם כל הנוסחאות ההנדסיות (זרימה, חוזק, חשמל וכו') וכמובן סולבר למשוואות ומטריצות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין לזה משמעות (הכוונה לשרטוט). כל דבר שפותרים צריך להראות את הדרך. משוואות ממעלה שלישית לא צריך לדעת לפתור. הדבר היחיד זה שמחשבון משרטט סקיצה של פונקציה יכול להוות בדיקה לתשובות, ואם לא יצא לי כמו במחשבון, אז אדע שפספסתי משהו. בכל מקרה, נסתדר.

• תוכן חדש...