Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טורבו

עמית שמעוני
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

החלטתי להגשים סוף סוף חלום ולקנות רכב טורבו.:bday: התקציב אומנם לא בשמים אבל סביר

הנסיעות לא ארוכות במיוחד הרוב עירונית רק בסופי שבוע (נס הרים וכדו) מחפש רכב שיהיה יציב ואמין ועד כמה שאפשר יחסוך בצריכת הדלק.

נוסע יחסית אגרסיבי

תקציב 60K

תודה לעוזרים :wink:

פורסם

אגרסיבי? אולי התכוונת ספורטיבי?

לחסכון, חפש גולף טורבו דיזל.

להנאה מנהיגה, חפש אוטו עם התנהגות טובה. אין קשר בין טורבו להנאה מנהיגה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אגרסיבי? אולי התכוונת ספורטיבי?

לחסכון, חפש גולף טורבו דיזל.

להנאה מנהיגה, חפש אוטו עם התנהגות טובה. אין קשר בין טורבו להנאה מנהיגה.

קודם כל תודה על התגובה המהירה.

שכחתי לציין שדיזל לא בקטגוריה.

התכוונתי אגרסיבי שהרגל לא כלכך אוהבת לרדת מדוושת הגז :twisted: יכול להיות שאתם קוראים לזה ספורטיבי..

לא זכור לי שרשמתי הנאה וטורבו באותו משפט רשמתי שאני מחפש אוטו שיודע להתנהג בכביש אבל בסדר..

בכל מקרה בגלל זה באתי להתייעץ, איזה אוטו מומלץ שהוא מתנהג טוב בכביש ונותן תמורה טובה לכסף

יש לי כמה רכבים שחשבתי עליהם כאופציה - סיאט איביזה cupra, אודי A3, סובארו אימפרזה טורבו. מה מומלץ מביניהם?

תודה.

פורסם

יש הרבה מאוד רכבים מהנים לנהיגה בתקציב הזה.

אין קשר לטורבו. טורבו נותן ניצול אנרגיה יעיל, אינו קשור להנאה מנהיגה.

מחפש נהיגה אגרסיבית? קנה האמר או x6.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

מחפש נהיגה אגרסיבית? קנה האמר או x6.

אני לא מצליח לרדת לסוף דעתך אמרתי שאני רוצה רכב טורבו פשוטו כמשמעו, לא הבנתי מה הקשר להנאה מנהיגה?! :roll:

זה בסה"כ תכונה שאני רוצה שיהיה ברכב.. יש לך הצעות נורמליות?

פורסם

ברנו אין טורבו.

אם טורבו זו הדרישה היחידה שלך, בדוק במחירון איזה רכב יש בתקציב שלך עם טורבו. וקנה.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם
ברנו אין טורבו.

אם טורבו זו הדרישה היחידה שלך, בדוק במחירון איזה רכב יש בתקציב שלך עם טורבו. וקנה.

תודה בכל מקרה..

יש מישהו שכן יכול לשפוך קצת אור על הדרישות+הרכבים שרשמתי עליהם (לא רק טורבו !)

פורסם

תרשה לי לחלוק על שתי הטענות שכתובות פה:

1. הנאה מנהיגה זה עניין של טעם. אני מאד נהנה מהשריקה של הטורבו ומהצפייה במכוניות שעמדו לידי ברמזור ועכשיו הן קטנות-קטנות במראה האחורית. אל תיתן לכתבי רכב להכתיב לך מהי הנאה.

2. ניצול אנרגיה זה לא עניין של טעם אלא עניין מדעי. במנועי טורבו אין ניצול יעיל של האנרגיה אלא הפקה של יותר כוח מבלוק מנוע קטן, אבל המחיר בעת פעולת הטורבו הוא דווקא עלייה בצריכת האנרגיה. כל מי שבאמת נוהג בטורבו וגם מתדלק אותו בעצמו, יודע את זה. המספרים בנתוני היצרן טובים רק כדי למכור.

ונעבור להמלצה האישית שלי - מנועי PSA עם ה- 140/150 כ"ס בדור הראשון וה- 156 כ"ס של הדור השני. מנוע ב.מ.וו ששירת גם את המיני. מניע כיום את כל הגדולים של PSA כמו C5, 5008 ועוד כמה. נמצא גם בכמה קטנים יותר, ושם הוא ממש מהנה. כמו ב- C4 טורבו שלי ופג'ו 308 טורבו. דרך אגב, קניתי אותה אחרי שנהגתי די הרבה בגולף טורבו 122 כ"ס של קרובים, ניסיתי את ה- C4 בנהיגת מבחן, והחלטתי שהיא הרבה יותר מדברת אליי. למרות הגיר AL4 המושמץ. ואני לא היחיד שחושב ככה, וגם במבחן השוואתי ישיר.

אמינות? בדיעבד שיחקתי אותה, כי הגולף עושה בינתיים יותר בעיות (סיפור ארוך). במנוע הזה יש שתי בעיות קלאסיות שהיו גם אצלי - בעיה במותחן שרשרת הטיימינג (טופל באחריות) והזעת שמן קלה מהנשם. עדיין לא ידוע אם יאריך ימים כמו המנוע 2 ליטר אותו החליף בדגמים המוזכרים, אבל בינתיים עושה עבודה מצויינת.

פורסם

חשבת על פורסטר טורבו יד שניה? ראיתי אחת נקיה יד ראשונה ב 50000 שח. ככה תהנה גם מיכולת שטח וגם ומנוע טורבו כיפי...

פורסם

חשבת על פורסטר טורבו יד שניה? ראיתי אחת נקיה יד ראשונה ב 50000 שח. ככה תהנה גם מיכולת שטח וגם ומנוע טורבו כיפי...

פורסם

סיאט איביזה FR טורבו הייבריד,קולר חזית,מתנול,ברז גדישה,צנרת מלאה,גנטים מיוחדים,הנמכה ובטוח שכחתי עוד משהו. 80,000 ק"מ שנת 2007

אלירן-

פורסם

ל eyalzo

סוף סוף מישהו ניסח את מה שלא הצלחתי להסביר, אין ספק שאנחנו באותו ראש 8)

לא כלכך הצלחתי להבין אותך אז אתה ממליץ על המכוניות הנ"ל או שלא בגלל כל הבעיות שהזכרת?!

בכל מקרה נריץ חיפוש לעשיר את הידע

ל b_elad

על זה לא חשבתי כאופציה אם תוכל קצת לפרט על האוטו אני יודה לך..

מי שיכול לשפוך עוד אור על הנושא יתקבל בברכה:-)

תודה לכולם!

פורסם

למרות שפותח השירשור לא הכי ברור,בואו נתאמץ להבין אותו (טורבו נותן לו קונוטציה לרכב ספורטיווי או לפחות רכב מבצע בקו ישר)

בתקציבך,אתה יכול לרכוש גודשת מבית VW,תלוי מאוד מה אתה מחפש? חדיש?,מאובזר?,מפואר?,קטן וחזק?

אם דלק הוא לא בעיה,אז אימפרזה WRX תתן לך כל מה שרצית ועוד קצת,אם תמתח את התקציב במעט תוכל להנות אפילו מSLK 230 קומפרסור.

הכל עניין של כמה אתה מסוגל\רוצה\יכול להוציא על תחזוקה תקינה של הרכב.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...