Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פניו לא נשמע שיש לך איזו תקלה ברכב.

נסיעות עירוניות קצרות כאלה מעלות משמעותית את צריכת הדלק , אין הרבה שתוכל לעשות (אולי לנסוע באופניים):lol:

לגבי הנסיעות הבינעירוניות, הסל"ד לא יורד מ3 כי הוא לא יכול לרדת במהירויות האלה. אם אתה בעניין של חיסכון בדלק סע במהירות שיוט, 90-95 קמ"ש , גם פה אין מה לעשות. אם תיסע 120 צריכת דלק שלך גם תעלה משמעותית.

הנתונים האלה שהבאת לגבי נסיעה משולבת שקראת באינטרנט לרוב מדברים על נסיעות כאלה רגועות מאוד בלי האצות חזקות, ומהירות שיוט בכביש המהיר.

פורסם

באמת שאני לא מבין איך אתם מגיעים למשהו שהוא מעל 1:10-1:11.

הנסיעות שלי מתחלקות ל2: או נסיעה של 20 דק' בכביש בינעירוני [443] או נסיעות ממש קצרות של 5-10 דק' בתוך העיר. אני לא נוסע הרבה, כמה מאות ק"מ בודדים בחודש.

אז אני בעיקרון הבזבזן המושלם - גם נוסע נסיעות קצרות בתוך העיר וגם מחוץ לעיר "מתפתה" שלא לזחול על 100 אלא גולש ל120-130. אין מה לעשות, אה?

אגב, בנוגע לחימום הרכב לפני הנסיעה - קראתי דווקא כתבה שלא צריך לחמם את הרכב בהילוך סרק לפני הנסיעה, מכיוון שבמכוניות היחסית חדשות [2006 זה יחסית חדש?] אין צורך בזה - זה נכון?

בנוסף, מהי הסיבה לכך שבנסיעות קצרות יש בזבוז דלק מואץ?

תודה שוב :)

פורסם

כן אפשר להגיד שאתה הבזבזן המושלם...

הכתבה הזאת שקראת הייתה באינטרנט לפני כשבוע -שבוע וחצי? אם כן גם אני קראתי אותה(באתר YNET אני חושב) , ולא נראה שהכותב ידע ממש על מה הוא מדבר, אלה רק העלה כתבה לאתר כי הבוס שלו אמר לו לכתוב כמה שורות על נהיגה לחורף לפני הסופה הגדולה שהייתה בשבוע שעבר. אני לא חושב (בהנחה שאנחנו מדברים על אותה הכתבה) שהיא קשורה באמת למציאות.

זה נכון שברכבים חדשים יש צ'וק אוטומטי והמחשב יודע כמה אוויר ודלק להכניס בתערובת, אבל יש סיבות אחרות שבגללן צריך לחמם את המנוע. בוא נגיד ככה, להניע, לשלב ל-D מיד, ולנסוע זה לא בריא במיוחד לרכב.

לגבי הצריכה המוגברת בנסיעות קצרות, אז כאשר המנוע לא בטמפרטורת עבודה כביכול הדלק לא נשרף בצורה אופטימלית.

אתה נוסע חמש דקות והמנוע לא מספיק להגיע לטמפרטורת עבודה שלו.

בנוסף אם אני לא טועה, גם הנעת רכב צורכת יחסית הרבה דלק. אם אתה מניע לעיתים תכופות , נגיד כל 5 דקות, עוצר עושה סידורים, ושוב מניע וכך הלאה מספר פעמים, אז צריכת הדלק גם תעלה .

• תוכן חדש...