Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי ברכב את הפיוניר 8550 החדש.

מכשיר טוב בסה״כ, חוץ מבעיה גדולה שאני לא מצליח לפתור, שהורסת את כל החוויה-

ניגון שירים מכרטיס sd או מ- usb עובד בצורה קטסטרופלית.

ברגע שמכניסים אחד מהם המכשיר בונה ״data base" שמבוסס על id3 tag ואז מופיעים על המסך כל נתוני השירים כמו שצריך.

אבל כשמתחילים לנגן זמר מסויים למשל, הוא חוזר על אותו שיר או שניים מתוך האלבום ולא עובר הלאה, ותמיד מראה שזה שיר ראשון מתוך כמה שיש באלבום (למשל 1/16). הפונקציה של חזרה על אותו שיר כמובן לא לחוצה ואין לי מושג למה זה קורה. בנוסף, כשמכבים את הרכב ומניעים שוב, זה אף פעם לא חוזר לאותו שיר שהתנגן אלא לשיר אחר של זמר אחר לגמרי או שפשוט לא מנגן שום דבר.

זה מוציא את כל ההנאה מלשמוע מוזיקה…

ניסיתי כמה סוגי כרטיסים או usb, סידרתי את התיקיות בצורות שונות ומשונות, וניסיתי להשתמש בתוכנות שמסדרות את הטאגים של השירים, כלום לא עוזר.

אני על סף יאוש ובא לי להחזיר אותו ולהתקין משהו אחר למרות שמבחינות אחרות הוא דווקא טוב ומתאים לי.

במערכת הקודמת שהייתה לי (דאבל דין קנווד) הכל עבד כמו שצריך בלי בעיה.

למישהו יש רעיון??

תודה מראש :-)

• תוכן חדש...