Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שיחליף מזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מזדה 3 2009.

לאחרונה התבשרתי כי הביטוח המקיף לרכב הינו כ - 5,000 ש"ח לשנה (ללא נהג צעיר).

לאור זאת, ולאור צריכת הדלק של המזדה אני מעוניינת להחליף את הרכב לרכב זול יותר מבחינת אחזקה, תחזוקה וצריכת דלק.

הרכב משמש לנסיעות בינעירוניות בעיקר, ת"א - ירושלים.

מחפשת רכב שמתאים לנסיעות לירושלים, (אוטומטי כמובן) בטיחותי אמין ונוח לנסיעה ונהיגה.

רכב שיושב יחסית גבוה על הכביש, וקצר ככל האפשר

תקציב - מזדה 3 2009 יד 2 מליסינג.

אודה לרעיונות והמלצות

פורסם

סוזוקי ספלאש יתן חסכון מקסימלי בדלק עם אמינות של המאזדה, ישיבה גבוהה על הכביש,

מרווחת באופן מפתיע,

תא מטען זערורי ורעשי רוח בנסיעה מהירה.

ו...קצרה ככל האפשר (-:

פורסם
שלום,

ברשותי מזדה 3 2009.

לאחרונה התבשרתי כי הביטוח המקיף לרכב הינו כ - 5,000 ש"ח לשנה (ללא נהג צעיר).

לאור זאת, ולאור צריכת הדלק של המזדה אני מעוניינת להחליף את הרכב לרכב זול יותר מבחינת אחזקה, תחזוקה וצריכת דלק.

הרכב משמש לנסיעות בינעירוניות בעיקר, ת"א - ירושלים.

מחפשת רכב שמתאים לנסיעות לירושלים, (אוטומטי כמובן) בטיחותי אמין ונוח לנסיעה ונהיגה.

רכב שיושב יחסית גבוה על הכביש, וקצר ככל האפשר

תקציב - מזדה 3 2009 יד 2 מליסינג.

אודה לרעיונות והמלצות

לא הבנתי מה זה אומר "לאחרונה התבשרתי" ? אם הרכב שלך אז מי שילם את הביטוח עד עכשיו?

השאלה השנייה היא האם זה הדגם של עד 2009 או זה ש מ- 2009 ?

שאלה שלישית היא האם את מדברת על למכור ולרכוש או ללכת לטרייד אין? (ושם בטוח תצטרכי להוסיף או לקחת רכב הרבה יותר ישן)

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
לא הבנתי מה זה אומר "לאחרונה התבשרתי" ? אם הרכב שלך אז מי שילם את הביטוח עד עכשיו?

השאלה השנייה היא האם זה הדגם של עד 2009 או זה ש מ- 2009 ?

שאלה שלישית היא האם את מדברת על למכור ולרכוש או ללכת לטרייד אין? (ושם בטוח תצטרכי להוסיף או לקחת רכב הרבה יותר ישן)

תשובה לST

הרכב שלי.

בשנה שעברה שילמתי ביטוח בסביבות 4200 ש"ח.

זה הדגם מ - 2009.

אני כמובן מעדיפה למכור ולרכוש.

פורסם

כמה הערות:

1. לא ציינת תקציב.

2. רכב גבוה וקצר יחסית - סוזוקי ספלאש, או סוזוקי SX4 גרסת 5 דלתות.

3. את מדברת על עלית מחיר הביטח ב-800 ש"ח לשנה. האם זה בעקבות תביעת ביטוח השנה? כי אם כן - כל חברה תגבה מחיר ביטוח יותר גבוה בשל עבר ביטוחי לא נקי.

4. את כותבת "נסיעות לירושלים" אבל לא כתבת מהיכן, יש הבדל בין נסיעה מחיפה לנסיעה ממוצא, ויש הבדל בין נסיעה יומית לנסיעה פעם בשבועיים. לכן חשוב לציין נסועה שנתית צפויה. בלי נתונים אלה קשה לאמוד את צריכת הדלק שלך, ובעקבות זאת את החסכון שיושג מהחלפת הרכב. כמוכן עליך להביא בחשבון הפסד משמעותי בעת מכירת הרכב (לא יהיה קל למכור מאזדה 3, ובטרייד אין תקבלי עשרות אחוזים מתחת למחירון).

בקיצור - עם כל חוסר האהדה שלי למאזדה 3 (סבלתי 3 שנים מדגם 2010 שהיה לאשתי בליסינג) אני כלל לא בטוח שהתחשיב הכלכלי תומך בהחלפת הרכב - אלא אם את נוסעת הרבה מאוד ומוכנה לעבור לרכב קטן משמעותית שיהיה חסכוני מאד בדלק. מנסיוני האישי ה-SX4 שהזכרתי חסכונית מהמאזדה בכ-20%, אבל זה תלוי מאוד בסגנון הנהיגה וסוג השימוש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. לא ציינת תקציב.

4. את כותבת "נסיעות לירושלים" אבל לא כתבת מהיכן, יש הבדל בין נסיעה מחיפה לנסיעה ממוצא, ויש הבדל בין נסיעה יומית לנסיעה פעם בשבועיים.

התקציב שלה שווה ערך מכונית מאזדה 3 2009 מליסינג.

היא כתבה שישמש לנסיעה בינעירונית בעיקר. ת"א-ירושלים.

לא צריך להתקטנן יותר מזה, זו בערך תמונה מספיק ברורה.

אופנוען

פורסם

נסיעות יומיומיות ת"א - ירושלים.

עליית מחיר הביטוח - אמנם היו לי שני אירועי ביטוח, אבל בביטוח עובדי מדינה אין לזה השפעה על מחיר הביטוח. זה המחיר לכלל עובדי המדינה עם אותו רכב.

נראה לי שהספלאש אינו מתאים לכמות הנסועה שלי מבחינת נוחות נסיעה וכוח.

פורסם
התקציב שלה שווה ערך מכונית מאזדה 3 2009 מליסינג.

היא כתבה שישמש לנסיעה בינעירונית בעיקר. ת"א-ירושלים.

לא צריך להתקטנן יותר מזה, זו בערך תמונה מספיק ברורה.

אכן אלו הנתונים

פורסם

הונדה ג'אז. רק שתצטרכי לרדת בשנתון

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני מאלה שחושבים שעל הרכב שלך תקבלי הרבה פחות ממה שאת חושבת.

תעשי קצת shopping ותמצאי סוכן/חברת ביטוח.

על הרכב שלך לא תקבלי הרבה יותר מ-40000 ש"ח ואני מעריך שתתקשי למצוא רכב חלופי ראוי.

ייתכן שאם תגשי לחברת ליסינג תעשי טרייד-אין ותוסיפי קצת כסף (אולי באשראי) תוכלי להגיע לעסקה סבירה שבטווח הארוך תחסוך לך כסף.

אישית הייתי מוותר על ההרפתקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני מאלה שחושבים שעל הרכב שלך תקבלי הרבה פחות ממה שאת חושבת.

תעשי קצת shopping ותמצאי סוכן/חברת ביטוח.

על הרכב שלך לא תקבלי הרבה יותר מ-40000 ש"ח ואני מעריך שתתקשי למצוא רכב חלופי ראוי.

ייתכן שאם תגשי לחברת ליסינג תעשי טרייד-אין ותוסיפי קצת כסף (אולי באשראי) תוכלי להגיע לעסקה סבירה שבטווח הארוך תחסוך לך כסף.

אישית הייתי מוותר על ההרפתקה.

מה היית מגדיר כעסקה טובה?

כלומר - לאיזה רכב כדאי לי להתאמץ ולהוסיף קצת כסף?

פורסם

קודם כל כדאי שתבדקי לאילו מכוניות יש תעריפי ביטוח נוחים, וכמו"כ איזה מכוניות (תני דוגמאות) לכלי רכב שאת חושבת שיתאימו לצרכייך. ואז יהיה אפשר להמליץ על משהו מתאים.

כמו"כ ראיתי שכתבת שהיו לך שני אירועי ביטוח. האם היתה ירידת ערך בגין התאונות האלה, אם כן - יתכן שיהיה לך קשה מאד למכור את הרכב במחיר סביר.ע

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
קודם כל כדאי שתבדקי לאילו מכוניות יש תעריפי ביטוח נוחים, וכמו"כ איזה מכוניות (תני דוגמאות) לכלי רכב שאת חושבת שיתאימו לצרכייך. ואז יהיה אפשר להמליץ על משהו מתאים.

כמו"כ ראיתי שכתבת שהיו לך שני אירועי ביטוח. האם היתה ירידת ערך בגין התאונות האלה, אם כן - יתכן שיהיה לך קשה מאד למכור את הרכב במחיר סביר.ע

לבגי ירידת הערך - כמדומני בדו"ח השמאי הייתה ירידת ערך של 0.1%. זה משמעותי?

מחירי הביטוח של הרכבים הבאים נמוכים ממחיר המזדה 3:

אופל אסטרה enjoy בשנים 2007-2011

הונדה ג'אז אוט' 2004 - 2009

קשקאי 2X4 בשנים 2007-2008

סוזוקי SX4 כל השנתונים

פולו דור 5 1600 סמ"ק שנים 2010-2011

גולף+ TSI שנים 2008-2009

גולף דור 5 טרנדליין TSI שנים 2008-2009

פיג'ו קומפורט PK

• תוכן חדש...