Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שיחליף מזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כול הכבוד, את מתעסקת בשטויות.

כמה תחסכי(אם בכלל) בביטוח במעבר לרכבים שציינת? 1000 שקל בשנה? על חיסכון של 88 שקל בחודש את רוצה להחליף רכב?

אף אחד מהרכבים שציינת לא יהיה חסכוני משמעותית מהמאזדה שלך(מלבד ההונדה ג'אז)

פורסם
עם כול הכבוד, את מתעסקת בשטויות.

כמה תחסכי(אם בכלל) בביטוח במעבר לרכבים שציינת? 1000 שקל בשנה? על חיסכון של 88 שקל בחודש את רוצה להחליף רכב?

אף אחד מהרכבים שציינת לא יהיה חסכוני משמעותית מהמאזדה שלך(מלבד ההונדה ג'אז)

יכול להיות.

שני דברים - 88 ש"ח חיסכון על הביטוח

+

100-200 ש"ח חיסכון על הדלק.

זה אולי כסף קטן, אבל זה כסף בשבילי.

מעבר לכך זה גם עיקרון. מאוד מאוד מרגיז אותי לשלם סכום כזה על ביטוח רכב - בסך הכל אנחנו מדברים על מאזדה 3 2009.

בעוד שרכבים אחרים, טובים לא פחות, אם לא יותר, הביטוח עבורם זול יותרב20%-25%.

לא רואה סיבה לכך.

פורסם

הייתי ממליץ לך לעשות סקר מחירים אצל סוכני ביטוח.

בנוסף יש לך רכב שמאוד נפוץ בחברות הליסינג ויהיה לך קשה למכור אותו. מה גם שרכב קטן משומש יותר יקר (בהנחה ומדובר על אותו שנתון) מרכב משפחתי בגלל הביקוש הגבוה לרכבים כאלה.

משמע את גם תתפשרי במכירה של הרכב שלך וגם תצטרכי לרדת בשנתון.

פורסם
יכול להיות.

שני דברים - 88 ש"ח חיסכון על הביטוח

+

100-200 ש"ח חיסכון על הדלק.

זה אולי כסף קטן, אבל זה כסף בשבילי.

מעבר לכך זה גם עיקרון. מאוד מאוד מרגיז אותי לשלם סכום כזה על ביטוח רכב - בסך הכל אנחנו מדברים על מאזדה 3 2009.

בעוד שרכבים אחרים, טובים לא פחות, אם לא יותר, הביטוח עבורם זול יותרב20%-25%.

לא רואה סיבה לכך.

אני האחרון שיזלזל בכסף. אם המעבר רכבים היה מוזיל לך אפילו ב-2 שקל את החשבון הוצאות, ולא היה מפריע לך להתעסק בהחלפה, אז הייתי אומר - לכי על זה.

הבעיה שבדרך כלל זה לא עובד ככה. הוצאות של 1000 שקל בשנה על רכב זה טיפה בים. הרי מספיק שהרכב שתקני יצטרך טיפול/ החלפת ברקסים/החלפת צמיגים/מצבר, ותצאי בנזק של לפחות 1000-3000 שקל. אז מה עשית פה? במקרה הטוב לא הפסדת כלום חוץ מאת הזמן שלך, במקרה הרע הפסדת גם זמן וגם כסף.

ובקשר לדלק, כול רכב 1.6 אוטומט רגיל יצרוך לך בדיוק את אותה צריכה כמו המאזדה. 1.4 אוטומט יצרוך באיזה 20 אחוז פחות אבל את תקללי כול יום שבו את תסחטי את הדוושה לרצפה והרכב לא יעבור את ה-80 קמ"ש בעליות של ירושלים.

תעשי חושבים טוב. אני בעד ללכת עם העיקרון, אבל לא כשהעיקרון הזה דופק אך ורק אותך(לחברת הביטוח זה ממש לא מזיז).

• תוכן חדש...