Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 207 בתור רכב לצעירים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר המון זמן של חיפושים ובדיקות לגבי מכונית לצעירים(רכב ראשון), מצאתי עסקה שעל הנייר נראית מעולה:

פיג'ו 207 שנת 2008.

מנוע 1.6 אוטומט 120 כ"ס.

יד ראשונה מפרטי.

33,000 ק"מ בלבד!!! כמו רכב חדש.

מומנט מרבי 4250 / 16.3 סל"ד/קג"מ.

תאוצה 0-100 ב- 12.7 שניות.

רוצים על הרכב הזה 40,000 ש"ח.

מה אתם אומרים כדאי?

יש אלטרנטיבות ב40-50 אלף?

מה צריכת הדלק של ה207 מניסיונכם האישי?

תודה מראש לעונים.

פורסם

הרכב הזה עוד מעט בן 6, אבל התונים נשמעים טובים למדי.

הייתי מוודא כמה דברים:

1. היסטוריית טיפולים מסודרת במורשה או במוסכים טובים אחרים (לא במוסכי מדרכה או "טיפלתי אצל המשפחה")

2. שאין תאונות רציניות לרכב

3. שזה באמת הק"מ וזה לא טעות

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

במידה ואתה מאמת את נושא הק"מ ואין זיוף,

שים לב כי באמת בוצעו טיפולים עפ"י הזמנים שקבע היצרן ולא מס' הק"מ שהרכב נסע.

(שלא יצא מצב שהרכב טופל למשל רק שני טיפולי 15,000 ק"מ).

so far so good so what

פורסם

עוד תגובות? אני רוצה חוות דעת ממישהו עם ניסיון עם הרכב הזה.

הרכב שייך לאישה מבוגרת בגיל 60+ שלא נסעה בו יותר מדי, בעיקר נסיעות לסופר לחברות או לבקר קרובי משפחה.

השאלה שלי איך הרכב הזה יהיה בתור רכב לנהג צעיר?(כוח, צריכת דלק, התנהגות כביש וכו')

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
עוד תגובות? אני רוצה חוות דעת ממישהו עם ניסיון עם הרכב הזה.

הרכב שייך לאישה מבוגרת בגיל 60+ שלא נסעה בו יותר מדי, בעיקר נסיעות לסופר לחברות או לבקר קרובי משפחה.

השאלה שלי איך הרכב הזה יהיה בתור רכב לנהג צעיר?(כוח, צריכת דלק, התנהגות כביש וכו')

ה207 רכב מצויין,חבל שלא ביקשת לבצע נסיעת מבחן.

פורסם

ללא נסיון אישי על 207,אין סיכוי ל 12.7 שניות-יותר נכון 11.4 והרבה יותר טוב לידני.היו בפורום הערות לגבי המנוע האמור.גם לקשישים כדאי לבדוק רכבים שיורדים מעשר שניות למאה בזינוק.עבור לידני ובדוק את רכבי GTI/XSI של אותו יצרן.

• תוכן חדש...