Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, אני צריך את עזרתכם.

אמא שלי קנתה לפני יומיים רכב חדש, וכמובן שבגלל שהיא עשתה את זה בחפלפ הרכב מסתמן כבעייתי.

הרכב עם 216 אלף קילומטראז', המוכר לא רצה לגשת לבדיקה כי הוא עסוק, והדבר הכי מחשיד- יש נורת CHECK דולקת. המוכר אמר לה שהוא בדק את זה ואמרו לו שזו לא בעיה רצינית ואפשר להמשיך לנסוע עם זה, אבל לסמוך על אנשים שרוצים למכור רכב שיגידו את האמת זה בערך כמו לסמוך על זה שישראל תעלה למונדיאל בקמפיין הבא.

ממה שקראתי על הנורת צ'ק היא קשורה לתפקוד החשמלי של האוטו, ויכולה מצד אחד להיות בעיה מינורית ומאידך בעיה רצינית.

האוטו אגב נוסע סבבה ועבר טסט לפני חודשיים, אמא שלי נסעה עליו בכל תל אביב ולא היו שום בעיות.

בכל אופן- הבנתי שצריך לעשות בדיקה ממוחשבת, כמה אמורה לעלות בדיקה כזו, האם היא צריכה להתבצע במוסך מורשה יונדאי ואיך אפשר לדעת שלא מכסחים אותך במחיר וממציאים בעיות שלא קיימות?

פורסם

תודה אנשים, ממש כיף לראות את ההיענות לעזור : )

אני מאיזור המרכז-שפלה, ודיברתי לפני שעתיים עם המוכר של האוטו שנשמע סה"כ בנאדם נחמד- הוא אומר שהוא דיבר עם חבר מוסכניק שלו בזמנו (הנורה נדלקה לראשונה לפני חודש בערך) והוא אמר שזה מקרה מוכר באקסנט ושהנורה הזאת קשורה למחשב של האוטו שמזהה את הדלק הישראלי כלא מתאים לאוטו ולכן כביכול מתריע על בעיה אפילו שהיא לא באמת קיימת. הוא אמר שאפשר לנסוע כרגיל ושאין לי מה לדאוג מזה.

מצד אחד זה נשמע מוזר, מצד שני איזה אינטרס יש לו לשקר אחרי שהוא כבר מכר את האוטו וקיבל את הכסף?

נ.ב

אני רוצה לשלוח\לענות על הודעות פרטיות אבל צריך לעבור 25 הודעות בשביל זה. מישהו יכול להסיר את החסימה הזאת או שאני פשוט צריך לכתוב נון סטופ בימים הקרובים כדי לעבור את המגבלה P: ?

פורסם
תודה אנשים, ממש כיף לראות את ההיענות לעזור : )

אני מאיזור המרכז-שפלה, ודיברתי לפני שעתיים עם המוכר של האוטו שנשמע סה"כ בנאדם נחמד- הוא אומר שהוא דיבר עם חבר מוסכניק שלו בזמנו (הנורה נדלקה לראשונה לפני חודש בערך) והוא אמר שזה מקרה מוכר באקסנט ושהנורה הזאת קשורה למחשב של האוטו שמזהה את הדלק הישראלי כלא מתאים לאוטו ולכן כביכול מתריע על בעיה אפילו שהיא לא באמת קיימת. הוא אמר שאפשר לנסוע כרגיל ושאין לי מה לדאוג מזה.

מצד אחד זה נשמע מוזר, מצד שני איזה אינטרס יש לו לשקר אחרי שהוא כבר מכר את האוטו וקיבל את הכסף?

נ.ב

אני רוצה לשלוח\לענות על הודעות פרטיות אבל צריך לעבור 25 הודעות בשביל זה. מישהו יכול להסיר את החסימה הזאת או שאני פשוט צריך לכתוב נון סטופ בימים הקרובים כדי לעבור את המגבלה P: ?

זה נשמע לך מוזר כי זה לא נכון והוא מדבר שטויות באמת במיץ עגבניות. המנורה הזו דולקת כי יש לכך סיבה וזה לא קשור לדלק הישראלי או לבעיה במחשב. תתחבר לסורק כדי לדעת מהי התקלה.

• תוכן חדש...