Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנב קטנוע אספנות KARPATY )-:"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגנב קטנוע אספנות רוסי

Karpaty

ממקלט באשדוד באזור י׳ מרחוב הנביא עמוס .

היה מאוכסן והמתין לשיפוץ .

סמנים מזהים

פנס קדמי חסר הקופסא שלו מלופפת אם איזוליירבאנד אין את הפילטר אוויר סימני מלט/ בטון על הסבל משיפוצים אצל הבעלים הקודמים סבל אחורי זרוע אחת שבורה מהריתוך..

קבל הילוכים קרוע ומקובע לברגים של הכידון מאחורי הבורג שלו .

בולם קדמי תפוס היה לא היה זז (דרש שיפוץ ) גלגל קדמי אם ברקס או מייסבים תפוסים ...

מתחת למושב היה ספר רכב ברוסית כולל סט אטמים חדש בשקית אם הפרטי משלוח נמען שלי אם שם כתובת והמשפחה שלי .. (ROMAN ZENIN )

פיצוי מובטח למוצא הישר

לא מאמין שאני ימצא אותו אבל בכל זאת אשמח לכול פיסת מידע

ניתן לחייג ל052-524-75-24

559399_10200195849213867_544119227_n.jpg

996034_10200195850573901_921705556_n.jpg

1385723_10200195850373896_1850919967_n.jpg

1394784_10200195851493924_1749675410_n.jpg

1452161_10200195851173916_379534923_n.jpg

פורסם

קודם כל אני מקווה שתמצא אותו במהרה.

לפי דעתי סיכוי גדול שאלה ילדים ומה שיוכלו לעשות איתו זה לנסות להניע אותו או להשתמש במנוע שלו מה שאני מציע לך לעשות לחפש בשטחים הפתוחים שליד הבניין בו גנבו את האופנוע יכול להיות הם התייאשו וזרקו אותו חשוב שתחפש אותו מהר! כי בדרך כלל אחרי שנוסעים איתו קצת שורפים אותו או זורקים אותו לים או משהו בסגנון תנסה לשאול ילדים אם מישהו ראה אותו בהצלחה.

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

פורסם

כאחד שקרה לו אני מבין את הכעס והתסכול שלך.

אני מציע כי:

תפרסם את הסיפור במקומון.

תתלה מודעות עם תמונות בשכונה שלך עם מספר הטלפון שלך.

ספר לנו באיזה מקום זה קרה.

שלמה דן גדרון

פורסם
כאחד שקרה לו אני מבין את הכעס והתסכול שלך.

אני מציע כי:

תפרסם את הסיפור במקומון.

תתלה מודעות עם תמונות בשכונה שלך עם מספר הטלפון שלך.

ספר לנו באיזה מקום זה קרה.

נגנב קטנוע אספנות רוסי

Karpaty

ממקלט באשדוד באזור י׳ מרחוב הנביא עמוס .

היה מאוכסן והמתין לשיפוץ .

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

הוא לא היה במצב נסיעה ..

והיה גם לא בנזין "אוחסן באחסנה יבשה"

ובמיוחד שהיה גם עם כבל הילוכים קרוע ..

ככה שקשה להאמין שהניעו אותו ונסעו עליו !

פורסם

מקווה בשבילך שתמצא! במקרה אני גר גם באיזור י׳ ואני ממליץ לך שתברר אצל כל הילדים שמסתובבים שם בשכונה, הם עושים שם לא מעט בלאגנים ולדעתי זה איכשהו קשור אליהם!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אם זה נגנב מתוך מקלט של בניין - אחד השכנים שלך מעורב בעניין (מישהו היה צריך לפתוח את המקלט ולפני כן, מישהו היה צריך לדעת שהאופנוע נמצא בתוך המקלט). או שועד הבית החליט לנקות את המקלט ולמסור את הגרוטאות לאלתעזאכן תמורת כמה שקלים.

תחשוב למי מהשכנים יש עילה לבצע דבר כזה.

מתי ראית את האופנוע בפעם האחרונה?

נ.ב. הטוסטוס הזה היה חלום ילדות שלי. בזמנו ברוסיה לא היה צורך ברשיון נהיגה לכלי כזה, אלא רק להיות בן 16 :)

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

לא צריך שום אישור של השכנים בשביל לגנוב משהו מהמקלט- עושים "סיור מקלטים", נתקלים בדבר מעניין, ואו שאוספים אותו מיד- או מחכים להזדמנות יותר טובה...:? סיכוי סביר שאלו באמת ילדים, שחשבו שמצאו משהו שאפשר להחיות ולהשתמש למשהו (אוי-כמה שהם טעו- זה ממש לא כזה קל, זה לא בדיוק קטנוע יפני אוטומטי!), במיוחד שזה ללא מספר- אז הם לא דאגו יותר מדי אפילו שיחפשו את זה! תנסה לברר בסביבה באמת- רחוק זה בטח לא הגיע אם ככה. אופציה שניה (והרבה פחות "עדיפה"- שאלו היו גנבי ברזל- ואז אין סיכוי למצוא אותו, כי הם לא יחזיקו בשלמות כלי שיכול להפליל אותם!:evil::x מקווה שבכל זאת תצליח למצוא אותו! אגב, ניסית לנסוע איתו פעם? ההילוכים עבדו בסדר? -כי בשלי לא עוברים, נשאר תקוע בשני...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...