Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זיהיתי משהו חדש. שאני עומד ברמזור על דרייב אני רואה שהטורים ממש טיפה מטיילים למעלה ו למעטה.יש ראיונות??? חשוב לציין שאין שום תקלת מנוע והרכב נוסע רגיל לגמרא חוץ מרעידות על דרייב.

פורסם

אני בעל פולקסווגן פולו 99 וזו בעיה שיש גם לי, אם יש לכם הצעות לפתרון אני אשמח.

הבעיה היא כמובן שהסלד עולה ויורד כאשר לא לוחצים על דוושת הגז - מה שגורם לרעידות (בדיוק כמו לקיריל).

הדבר קורה בעיקר בעת עמידה במקום (למשל לחיצה על דוושת הברקס ברמזור) ולעיתים גם כאשר הרכב מתקדם לאט (ללא לחיצה על דוושות - בהילוך D).

פורסם
אני בעל פולקסווגן פולו 99 וזו בעיה שיש גם לי, אם יש לכם הצעות לפתרון אני אשמח.

הבעיה היא כמובן שהסלד עולה ויורד כאשר לא לוחצים על דוושת הגז - מה שגורם לרעידות (בדיוק כמו לקיריל).

הדבר קורה בעיקר בעת עמידה במקום (למשל לחיצה על דוושת הברקס ברמזור) ולעיתים גם כאשר הרכב מתקדם לאט (ללא לחיצה על דוושות - בהילוך D).

תתחיל בניקוי וכיול מצערת.

פורסם

אשמח גם להתנסות בדבר הזה.

אצל איזה בעל מקצוע עושים ניקוי וכיול מצערת ? והאם ניתן לעשות לבד?

אגב אצלי הרעידות פחתו במעט לאחר החלפת

שמן גיר- אין לי מושג מה הקשר אבל זו המציאות.

פורסם
אצלי המצערת אחרי ניקוי יסודי.

לאחר ניקוי מצערת מומלץ לבצע ניתוק לאחד מקטבי המצבר ולהחזיר ופשוט לתת למחשב הרכב ללמוד את כיוון המצערת מחדש ואז הכל מסתדר. ישנם רכבים שצריך לבצע את הכיול על ידי חיבור למחשב יעודי.

פורסם

היום הייתי במוסך ואמרו לי הבעיה היא במצערת.יש בורג על המצערת שאחראי על כניסת אויר ואם סוגרים אותו עד הסוף הרכב אמור להתחבות ואצלי הוא לא מתחבא.אז אמרו שזה מקור הבעיה...

פורסם
אשמח גם להתנסות בדבר הזה.

אצל איזה בעל מקצוע עושים ניקוי וכיול מצערת ? והאם ניתן לעשות לבד?

אגב אצלי הרעידות פחתו במעט לאחר החלפת

שמן גיר- אין לי מושג מה הקשר אבל זו המציאות.

אריק עשה וידאו ומסביר יפה איך לכייל לבד !

תהנו ?:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני ביצעתי את הכיול / מתיחה של הכבל.

הצריכה של הדלק השתנתה לטובה :

1/11 בעיר ומחוץ לעיר 1/14

נקודה חשובה ביותר יחד עם החלפת פלגים ופילטר דלק.

ממליץ בחום.

• תוכן חדש...