Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור התחדשות SUBARU IMPREZA 2.0R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ו

בושה לי, מיום חמישי לא הנעתי את הרכב.

אני עם ילד בן חודשיים וחצי, אישתי ביקשה שנישאר בבית מפחדים (הגיונים) מהסופה שלא ניתקע עם ילד קטן בדרכים.

אז לא חוויתי את השלג, רק שיגעתי בוואטסאפ חבר על העניין כל השבת (מת לצאת לדריפטים עם הסובארו וכאלה... :twisted: )

האמת, אשתך צודקת לגמרי.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וואלה? האוטו לא סוחב ומאלץ אותך לדרוך עד הסוף את הדוושה?

כי זה המון דלק. (או שאתה סתם אוהב ללחוץ)

היתרון ברכב הזה שרק מניחים קלות את הרגל, והוא זז, עם נגרר, בלעדיו, אותו הדבר, ללא כל מאמץ.

)

תשמע אני אוהב ללחוץ, אבל גם כשניסיתי לא ללחוץ יותר מידי- אתה חייב כדי שהרכב יזוז. כשהיה חדש היה לו 94 כוחות סוס (וזה במנוע כן? בגלגלים בטח הרבה פחות). ולמרות ששמרנו על הרכב בצורה מצויינת והוא עובר טיפול כל 10 אלף קילומטר (במקום 15 לפי היצרן) הרכב כבר עשה 160K אז בטח יש פחות היום.

וכן, כדי להאיץ בצורה סבירה (לא טובה- סבירה) צריך ללחוץ. כדי שאני יעלה מ0 ל-100 במחלפים מסוימים צריך ללחוץ חזק. זו בעיה.

פורסם

היה לחבר שלי גם את הרכב בגירסה הזאת, הוא סיפר על צריכת דלק של אימפרזה טורבו, רק בלי הטורבו.

וזאת הסיבה היחידה שהוא מכר את הרכב גם.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

קשה לי להבין את כל אלו ש"מוכרחים" להאיץ.

מה המטרה בלהאיץ בכל הכוח ברכב שזה אינו יעודו?

אם בהאצה מקסימלית הרכב (במקרה הזה אימפרזה, אבל זה באמת לא משנה) מאיץ מ0-ל100 ב12.8 שנ', ובהאצה מתונה הוא עושה את זה ב15 שנ', מה הביג-דיל?

אז תגיע לרמזור הבא 3.2 שנ' מאוחר יותר.

פורסם

אימפרזה 1.6 מאיצה יותר כמו 14 וקצת שניות מ0-100 אבל לא משנה.

אני מאיץ בעיקר כשאני יוצא ממחלפים ועולה לכביש המהיר (לדוגמא אם אני יוצא מוינגייט אני מתחיל מ0 או מקסימום מגלגול במהירות של 5 קמ"ש וצריך להעלות במהירות של לפחות 85 שזה אומנם מתחת לקצב התנועה. וזה לא הפעם היחידה שצריך להאיץ).

מה שכן אומנם בהאצות היא חלשה אבל ממש כיף לשייט עם הרכב (120 והרכב כמו מסילה על הכביש).

פורסם

אין לי טענות לגבי הצורך להאיץ. הצורך ברור.

אבל מה זה משנה אם זה לוקח 14 שניות או 16 שניות?

זה לא שב16 שניות אתה מאיץ כמו עגלה וב13 שניות אתה באטרף פסיכי של אדרנלין.

פורסם
היה לחבר שלי גם את הרכב בגירסה הזאת, הוא סיפר על צריכת דלק של אימפרזה טורבו, רק בלי הטורבו.

וזאת הסיבה היחידה שהוא מכר את הרכב גם.

ok

תדלוק שני ללא גרירה, 1:9.4.

אני יודע שאני נהג זהיר באופי שלי באופן כללי בכביש עם מכוניות, אבל בסופו של דבר אני נהג, פחות או יותר כמו כולכם.

להגיד שזו צריכת דלק של אימפרזה טורבו רק ללא הטורבו זו הגזמה של ממש.

אלה שני תדלוקים, לא בתנאי מעבדה, עם משתנים כמו מעט לחיצות, גרירה לטווח ארוך, ונהיגת יומיום לטווח ארוך. פים יצא לי 1:9 ופעם 1:9.4.

אני חושב שלי לפחות המסקנה על צריכת הדלק כבר ברורה.

לא חסכוני, אבל לא נורא, לא צריך להגזים.

אופנוען

פורסם

אני חושב שיש לך פיית דלק שממלאת את הטנק בלילה , מה שנאמר לגבי הצריכה הגבוהה נכון לגמרי המנוע אומנם לא עצל ונושם יפה בגבוהים אבל בנסיעה מנהלתית הוא פשוט לא זז ודורש ממך לחיצה יותר חזקה ולא מדובר בשיפור של כמה שניות אלה בערנות הנהג שלא ירדם.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
אין לי טענות לגבי הצורך להאיץ. הצורך ברור.

אבל מה זה משנה אם זה לוקח 14 שניות או 16 שניות?

זה לא שב16 שניות אתה מאיץ כמו עגלה וב13 שניות אתה באטרף פסיכי של אדרנלין.

ברור לך שהנתון של 14 שניות תאורתיות זאת תאוצה עם דוושה ברצפה, כן?

הנתון של 16 שניות ל100 לא יהיה "חסכוני" הרבה יותר מאותם 14 שניות של "דוושה ברצפה".

נב- אימפרזה בגרסה המדוברת רכב פשוט מדהים, יצא לי לבלות לא מעט זמן באחת כזו בדיוק בתור נוסע. הדבר היחיד שהורס את החגיגה זהו גיר אוטומטי שמסרס את המנוע בצורה חריפה ביותר.

פורסם
המנוע אומנם לא עצל ונושם יפה בגבוהים אבל בנסיעה מנהלתית הוא פשוט לא זז ודורש ממך לחיצה יותר חזקה ...

לא זז?

מה אתה רציני איתי?

לא יודע מה לומר, אם זה נקרא אוטו שלא זז אז הדרישות שלכם כנהגים מוגזמות.

כשאני עושה "פו" על הדוושה האוטו נוסע כמו שכל יתר המכוניות הרגילות (נניח 1600 למיניהן) נוסעות כשלוחצים להם לפחות חצי דוושה.

מה? לבקש עוד יותר מזה?

די זה מוגזם, באמת.

אופנוען

פורסם

יצא לי לסוע במנוע הנל בb4 והוא הרגיש דיי עצל בנסיעות עירניות , להבדיל מהמנוע 2.5 שהיה כבר סיפור אחר לגמרי.

שוב פעם אני מדגיש יש הבדל גדול בין נסיעה עירניות לבינעירוני בעיר ההנעה מכבידה על הרכב ולמיטב זכרוני מנועי הבוקסר נטולי מגדש מגיעים עם מומנט קצת נמוך .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
לא זז?

מה אתה רציני איתי?

לא יודע מה לומר, אם זה נקרא אוטו שלא זז אז הדרישות שלכם כנהגים מוגזמות.

כשאני עושה "פו" על הדוושה האוטו נוסע כמו שכל יתר המכוניות הרגילות (נניח 1600 למיניהן) נוסעות כשלוחצים להם לפחות חצי דוושה.

מה? לבקש עוד יותר מזה?

די זה מוגזם, באמת.

קח בחשבון שאחוז לא מבוטל ממבקרי הפורום הם מגזימנים כרוניים, שההגזמה ממלאת אצלם צורך שכנראה לא מסופק בדרכים מקובלות אחרות.

קח הכל בפרופורציה.

פורסם

תתחדש על הרכישה, ואל תתבאס מהתגובות.

עברתי את ההרגשה הזו לפני כמה חודשים כשהחלפתי את הליאנה של אשתי ב B4 צחורה ושמורה היטב.. בשבילי זה היה כמו חלום.

הדור הרביעי של הלגאסי עשה לי את זה - מעוצב ואיכותי, תמיד חלמתי על אחת כזו!

בעיניין צריכת הדלק, הרכב צורך בין 9-9.5 ק"מ/ל. באותם תנאים ממש צרכה הליאנה 10, והאקורד שהיתה לפניה עשתה גם 10..

אומנם הסובארו לא הכי חסכונית, המשקל הגבוהה + ההנעה הכפולה הקבועה עושים את שלהם, אבל כמו שציינתי - מבחינתי זה לא כ"ך קריטי.

בקשר ליח' ההנעה : המנוע על 165 סוסיו מצויין! הבעיה נעוצה בתיבת הילוכים בעלת 4 מהירויות בלבד ויחסים ארוכים מדי. פעולתה לא תמיד רהוטה, ולפעמים לוקח לה שניה תמימה בשביל להוריד הילוך (במיוחד אחרי נסיעה מנהלתית ממושכת).

הרכב מאוד מהנה לנהיגה, ההגה שמרגיש כמו הגה של פרארי אחרי ההגה של הריו!! וגם יכולת השלדה הגבוהה מאוד+האחיזה של ההנעה הכפולה מצליחים להעלות על פניי חיוכים של ילד מתלהב.

תתחדש וסע בדרכים טובות.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

לגאסי, כל כך מתחבר למה שאמרת על הסובארו, גם על תחושת ההגה, וגם הביקורת על התיבה. :mm_yeah:

צריכת הדלק שלך זהה לשלי ככה שהוכחות מהשטח כמו אלה חזקות יותר מ"אמרו לי שזה לוקח דלק כמו טורבו רק בלי טורבו".

אופנוען

• תוכן חדש...