Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור התחדשות SUBARU IMPREZA 2.0R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש!

אחלה אוטו, למרות צריכת הדלק הגבוהה מהרגיל.

אני עדיין מתגעגע לאימפרזה סטיישן שהיתה לי...

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

ג'לעעד שובר שגרה / מעת לעת מוציא אותם מהאורווה / כביש בית אורן מחכה בנחת / לג'לעעד שיפתח לו את האספלט

dirty old man

need love too

פורסם
REALLY?

Mercedes-Benz-CLS_Shooting_Brake-2013-wallpaper.jpg

REALLY.

אני לא חושב שהאימפרזה היא הסטיישן היפה ביותר, אבל היא אחת היפות.

האימפרזה אאוטבק ספורט היא הגרסה היפה באמת:

2-800-oemexteriorview-58043.jpg

אבל כתר הסטיישן היפה ביותר שמור לאחות הגדולה:

subaru_outback.jpg

שהיא ללא ספק - לטעמי - היפה מבין כולן.

פורסם

עפ״י הדברים שלך, נשמע אחלה רכב.

אני אישית מעדיף את הצורה הסודאנית של הרכב, אך אני לגמרי מבין את הפרקטיות בשימוש בגירסת ההאצ׳בק.

פורסם

תתחדש!

גם סטיישן גם 4X4 לשבילים, נשמע נחמד.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תתחדש!

אשמח לשמוע רשמים אישיים וצריכת דלק.

בנוסף, איך בודקים תקינות של מערכת AWD לפני קניה ובכלל?

פורסם

תתחדש, קנית אחלה אוטו! אמין ביותר! נראית ממש שמורה.

קודם כל כמה עצות:

1. תוריד את התוכנה הבאה:http://prdownload.berlios.de/freessm/FreeSSM-1.2.5-windows-qt4-installer.exe

אתה תזדקק לה על מנת להרים את הטורים של האוטו ל אזור ה 800 סל"ד, ברכב הנ"ל כל ניתוק של מצבר מאפס את הטורים ל 500 סל"ד ואתה רואה שהרכב עובד על טורים מאוד נמוכים. כמו כן בעזרת התוכנה הנ"ל תוכל לקרוא ולאפס תקלות. בקיצור תוכנה מאוד שימושית.

2. תקנה את המתאם הבא מאיי ביי: http://www.ebay.com/itm/OBD2-OBDII-Vag-Com-KKL-USB-Interface-Cable-for-Audi-VW-/260687587966?pt=US_Adapters&hash=item3cb230ea7e

הוא מתאים גם לסובארו שלך אל תשים לב שזה ל VW. בעזרת הכבל הזה אתה בעצם מתחבר דרך התוכנה למחשב הרכב.

בכל שאלה שיש לך אתה מוזמן לפנות אלי, אני מכיר את האוטו הזה מכל הכיוונים.

סע בדרכים טובות.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.

• תוכן חדש...