Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

היו לי גלגלים במידה 175/70R13

קניתי 185/60R14

השאלה שלי אם אני צריך ללכת לאשר אותם לפני הטסט או שאפשר תוך כדי?

פורסם

אפשר תוך כדי

ביררת שזאת מידה מותרת ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לא צריך לגשת למשרד הרישוי כדי לשנות מידת גלגלים, השינוי נעשה במכון רישוי.

לאחר ביצוע ההחלפה יש לגשת למכון רישוי ולקבל אישור מטעם הרב-בוחן. יש לשלם על האישור כמה עשרות שקלים (איזור ה 30 ש"ח למיטב זכרוני) ורק אז לגשת לטסט.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המכון טסטים יודע לבדוק אם המידה מותרת או שהם צריכים אישור כלשהו?

צריך גם שהגלגל ספייר יהייה באותה המידה?

הם פשוט מוציאים רשיון חדש עם המידה החדשה וזהו?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

במכון הטסטים הבוחן בודק ע"פ ספר מידות אם המידה שלך תואמת את המידה החוקית לדגם המבוקש בשנה המבוקשת ואם זה תקין הוא יתן לך אישור למשרד הרישוי על מנת לעדכן את זה ברשיון רכב החדש.

• תוכן חדש...