Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריצת רכב לשם גרירתו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדובר בבטחון נטו,

הטבח בנמל התעופה בן גוריון :arrow:

לא לוקחים סיכונים במקומות מהסוג הזה.

ל'

המחבלים בארוע זה הגיעו במטוס, לא במכונית.

מכל מקום, לא יזיק שאנשים ישגיחו על רכושם או יצבו אותו במקום מותר, גם אם זה עולה כמה שקלים. סה"כ עלות החניה בנתב"ג סבירה מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא יודע אם ראית אבל כל הרכבים שעומדים ללא השגחה נבדקים על ידי אחד המאבטחים (שב״כ),לרוב מדביקים מדבקות אפילו על הגלגל בכדי שידעו שזה רכב שנבדק ואין בו משהו חשוד למראית העין. בכל מקרה בגרר בדרך כלל יש גם שוטר שמאפשר לפרוץ לרכב החשוד.

דרך אגב לא יקרה כלום אם אנשים יעמדו ליד הרכב שלהם בכדי לקבל את הבאים לארץ.

לא היה שם לא מאבטח ולא שוטר. רק נהג גרר ממורמר.

פורסם

לפי דעתי

לא היית צריך להחנות את הרכב במקום אסור.

אבל גם הגרר לא הייה בסדר בזה שהוא פרץ לרכב ללא נוכחות משטרה גם אני עובד באבטחה וכאשר אתה מזהה רכב חשוד קודם כל צריך לבדוק שאין סימני פריצה או שהרכב מועמס יתר על המידה.

ולאחר כל זה אפשר להתקשר למשטרה ולתת להם את מספר הרכב והם יצרו עם בעל הרכב קשר טלפוני באותו הרגע כדי שיזיז את

הרכב.

ואני מדבר על עשרות מקרים כאלו שפעלתי כך אז נכון שנתב״ג זה מקום עם רמת אבטחה מאוד קפדנית אבל עדין לא צריך להקטין ראש גם אם בעל הרכב עשה טעות לא צריך לגרום נזק במכוון.

ותאמינו לי טלפון קטן למשטרה היה פותר את הבעיה בשתי דקות ואם בעל הרכב לא היה עונה אז הם היו שולחים ניידת למקום.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ביטלו את האפשרות של להכנס לרבע שעה חינם? ככה תמיד הייתי אוסף את כל מי שמגיע,

מקסימום צריך לפעמים לעשות עוד סיבוב אם הם מאחרים...

פורסם
ביטלו את האפשרות של להכנס לרבע שעה חינם? ככה תמיד הייתי אוסף את כל מי שמגיע,

מקסימום צריך לפעמים לעשות עוד סיבוב אם הם מאחרים...

צודק, טעות שלי. 15 דקות חינם ואז לשעה ראשונה זה 18₪. בכל מקרה אני לא מבין את אלה שמשאירים את הרכב למעלה כאשר מסיעים לנתב"ג. הרי אין לך מה לעשות עם האנשים יותר מ-10 דקות, כי ברגע עמידה בתור לצק אין אומרים שלום ולהתראות :)

הדבר היחיד שבאמת יכול לקחת זמן זה המתנה למגיעים וגם שם עדיף לחנות למטה כי הקבלת פנים בקומה הראשונה.

החיים הם כמו....

פורסם

מכל מקום, לא יזיק שאנשים ישגיחו על רכושם או יצבו אותו במקום מותר, גם אם זה עולה כמה שקלים. סה"כ עלות החניה בנתב"ג סבירה מאד.

ברור ידוע, זה כתוב בקישור.

המטרה להראות שהמקום הזה הוא מקום עם רגישות.

ולכן מקפידים על כך.

חלק מהאבטחה נראת לעין על ידי מאבטחים חמושים, גרירת רכבים,סלקטורים.

ויש אבטחות נוספות ואין צורך להרחיב על כך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מדובר בבטחון נטו,]

את יכולה להסביר מה ההבדל מבחינה בטחונית נטו בין רכב שחונה באדום-לבן לבין רכב שנכנס לחניון לטווח קצר (אין ביקורת בכניסה לחניון, רק לוקחים כרטיס מהמכונה) וחנה שם?

אם כבר אז החניון יותר מסוכן כי הוא במקום יחסית סגור עם תקרה, והאדום-לבן שמדברים עליו פה נמצא במפלס העליון תחת כיפת השמיים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

החניון מרוחק מהתגודדות של אנשים,

הטרמינל הוא מקום פעיל שיש בו כל העת כניסה ויציאת אנשים,

אני לא רוצה לתאר לך תרחישים אפשריים כדי שחלילה לא יקבלו אנשים רעיונות,

מכונית תופת בטרמינל היא איום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סבירה? אם אתה נכנס לחניון למטה (למטרת איסוף נוסעים) ואתה מגיע 10 דקות לפניהם, עד שאתה יוצא אתה צריך לשלם את ה 18 (או 20 עד כמה שאני זוכר) שקל על עוד 5 דקות של המתנה, האם זה סביר?

לדעתי זה לא סביר והמילה שהייתי משתמש בה זה ניצול למטרת רווחים.

ראית פעם את שיירת המכוניות שעומדות בצד *לפני* הכניסה לחניון רק כדי לא לשלם את הניצול הזה? והם לא יוצאים מהרכב ולא נכנסים להגיד שלום, הם מחכים כי הגיעו לפני שהנוסעים הספיקו לצאת כי אף פעם אי אפשר לדעת כמה זמן יקח להם לצאת.

אני לא רואה סיבה לקחת כסף כאשר הנהג ממתין ברכב.

אגב, אם כבר הטריק האמיתי הוא פשוט להכנס ולצאת כעבור 10 דקות (אם צריך להמתין עוד), ניתן לעשות סיבוב ולחזור חזרה לכניסת החניון יחסית בקלות. השיטה של להמתין למעלה היא מסורבלת כי הנוסעים עם כל המזוודות צריכים להכנס למעלית ולחפש איך מגיעים לקומה למעלה.

פורסם

תשמע, לפי כישורי הבכיינות שאתה מפגין כאן

אתה כנראה עוסק בזה לפרנסתך. אתה במקרה חבר כנסת של ש"ס?

מסכן עמוס, כל היום צריך לשמש ככתף תומכת לבכי תמרורים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חחח זה קצת טיפשי שאתה כותב על טריק בשביל לעבוד על מישהו ואז מתלונן על זה "אכלו לי שתו לי אבנים בקיטבג"

הטריק לא הצליח כל כך...

לא רציתה לשלם 18 שקל, עכשיו תשלם יותר.

לפי דעתי

לא היית צריך להחנות את הרכב במקום אסור.

אבל גם הגרר לא הייה בסדר בזה שהוא פרץ לרכב ללא נוכחות משטרה גם אני עובד באבטחה וכאשר אתה מזהה רכב חשוד קודם כל צריך לבדוק שאין סימני פריצה או שהרכב מועמס יתר על המידה.

ולאחר כל זה אפשר להתקשר למשטרה ולתת להם את מספר הרכב והם יצרו עם בעל הרכב קשר טלפוני באותו הרגע כדי שיזיז את

הרכב.

ואני מדבר על עשרות מקרים כאלו שפעלתי כך אז נכון שנתב״ג זה מקום עם רמת אבטחה מאוד קפדנית אבל עדין לא צריך להקטין ראש גם אם בעל הרכב עשה טעות לא צריך לגרום נזק במכוון.

ותאמינו לי טלפון קטן למשטרה היה פותר את הבעיה בשתי דקות ואם בעל הרכב לא היה עונה אז הם היו שולחים ניידת למקום.

לא הייתה כאן שום טעות, הרכב הושאר שם בכוונה.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
חחח זה קצת טיפשי שאתה כותב על טריק בשביל לעבוד על מישהו ואז מתלונן על זה "אכלו לי שתו לי אבנים בקיטבג"

הטריק לא הצליח כל כך...

לא רציתה לשלם 18 שקל, עכשיו תשלם יותר.

לא הייתה כאן שום טעות, הרכב הושאר שם בכוונה.

אני עדיין המום על כל אותם חברי הפורום שלא השלימו את לימודי הבנת הנקרא בבית ספר היסודי.

אולי עם הכסף שתחסכו בחניון תחסכו למורה פרטי.

פורסם
אני עדיין המום על כל אותם חברי הפורום שלא השלימו את לימודי הבנת הנקרא בבית ספר היסודי.

אולי עם הכסף שתחסכו בחניון תחסכו למורה פרטי.

קיבלתי 54 בבגרות בלשון :-D

ככה שמותר לי

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תוכן חדש...