Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רופא העור רשם לי ליטול את האנטיביוטיקה הזאת פעמיים ביום למשך 3 חודשים. המצב ממש לא חמור אבל סטטי כבר שנים.

מישהו נטל את הכדור? תוצאות? תופעות לוואי?

האינטרנט ממש מפולג לשניים בנושא ואני לא מצליח להבין אם הכדורים עוזרים או לא...

פורסם

אני הייתי לוקח השאלה מה הבעיה.

לי אישית יש דלקת זקיק השערה והמינוציקלין רק העלים לי את זה בזמן השימוש,

אני כרגע נוטל כבר ארבעה חודשים ריקוטן ומקווה שזה יעביר לי את הדלקת הארורה הזאת!

יש לי בעורף וזה ממש לא אסתטי, אז לכל מי שיש פצעים שלא מרפים ממנו שיטפל בזה.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

כנראה לאקנה.

בדיוק כמו שראית באינטרנט לחלק עוזרים ולחלק לא. זה שיגיבו לך פה שלושה אנשים אחד יגיד עזר ושניים יגידו לא עזר ,זה לא באמת מדגם וזה לא יעזור לך להחליט.עיצה שלי בתור רוקח אם המצב לא חמור והרופא שלך חושב שזה יכול לעזור הייתי מנסה לפני הרואקוטן. בניגוד לרואקוטן האנטיביוטיקה הזאת עם מעט תופעות לוואי.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לקחתי, ממליץ להתרחק.

זה הורג חיידקים, ויימנע דלקתיות,

אבל שימון יתר ישאר ואחרי שתסיים את הטיפול זה יחזור בהדרגה.

מה גם שאנטיביוטיקה זה גרוע, תתרחק.

פורסם

אני פעם שתיתי את זה. הייתה לי תגובה אלרגית חריפה. כעקרון זו האנטיביוטיקה שאחוזי ההצלחה שלה כנגד אקנה הכי יעילים. הבאה בתור היא רוליד. באופן כללי, אני לא רואה סיבה למה לא לנסות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לקחתי, ולא ממש עזר לי, אפשר להגיד שלא עזר בכלל. בסופו של טיפול הרגשתי שכל הזמן שלקחתי את התרופה היה לשווא.

פורסם

לקחתי לחצי מהזמן שצריך וזה עבד מושלם ומחזיק כבר איזה שנה וחצי שנתיים, כנראה לא יחזור יותר. לא היו שום תופעות לוואי וזה לא הפריע לי בכלל. (נלקח ביחד עם איזה משחה ששמתי כל יום)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אתם בדרך לפתוח ויכוח עתיק יומין שלא פתור עד היום, ועם הכל הכבוד לשניכם, סביר שלא ייפתר על דפי הפורום הזה :lol:

פות"ש, האנטיביוטיקה שמשתמשים בה כנגד אקנה מעט שונה ממה שמשתמשים בה כנגד מחלות אחרות. אולם, יש אנשים שרגישים לשלל האנטיביוטיקות מהקבוצה הזו, לכן בהמלצת רופא אתה יכול לנסות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

איזה ויכוח? היעילות של אנטיביוטיקה בטיפול בזיהומים מוכחת והפכה מחלות כמו סיפיליס מקטלניות לכאלו שניתנות לטיפול, שלא לדבר על מניעת סיבוכים לאחר פרוצדורות כירורגיות.

עם זאת, את החלק העיקרי בעליה בתוחלת החיים צריך לזקוף לזכות השיפור בסטריליות של חדרי הלידה שהורידה את תמותת התינוקות ולשיפור בתנאי ההגיינה של האוכלוסיה באופן כללי.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
איזה ויכוח?

היתרונות של הטיפול הרגעי (רגעי = כמה עשרות/מאות שנים), לעומת יצירת זני חיידקים שעמידים לכל אנטיביוטיקה שידועה לאדם. בנוסף, אם מאפשרים לגוף להתמודד לבד (עם מחלה שאפשר להתמודד לבד כן?, פשוט זה לא נעים) המערכת החיסונית מתחזקת. בטיפול אנטיביוטי זה קורה הרבה פחות. לפיכך, במוקד הויכוח נמצאת היד הקלה של רופאים והורים לפוצץ את הילדים שלהם באנטיביוטיקה בכל אפצ'י קטן. אין ספק שהאטיביוטיקה כשלעצמה היא אחלה של דבר. אולם, השימוש הלא נכון בה עלול להפוך לבכייה לדורות. הבעיה היא שלא תמיד אנשים מסתכלים 100 או 200 שנה קדימה.

פורסם

עם צינון אפשר להתמודד לבד וזה לא נעים, לעומת זאת בדלקת קרום המוח מטפלים עם המון אנטיביוטיקה לוריד. לחילופין אם נתייחס לרפואה שאני ונקמיצ'י עוסקים בה, אתה מוזמן לנסות להגיד למישהו שסובל מדלקת חריפה בעקבות זיהום בשיני הבינה שהוא יצטרך לסבול מכאבים והגבלה בפתיחת הפה למשך שבועיים בלי טיפול אנטיביוטי או שלושה ארבעה ימים עם טיפול אנטיביוטי.

לצערי רופאים נותנים המון מרשמים לאנטיביוטיקה בגלל שהרפואה בארץ צריכה להתגונן מהמון תביעות.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...