Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אשך VS אוטו של סרוניס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשך איכותי יכול להימכר גם ב-50 אלף דולר עד 160 אלף דולר

מה:|

מה עושים עם זה בכלל? זה להשתלות?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
היית רוצה לקבל את הביצים של מישהו שמכר אותן בשביל לקנות ניסאן?

לפי הכתבה זה למטרות מחקר ולא למטרת השתלה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

שיחקרו לי את הביצה הימנית (כי השמאלית מביאה בנים :wink:) כמה שהם רוצים ואני אסע על 370Z. אין לי שום בעיה :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא קרה לכם אף פעם שהחלפתם הילוך עם ג'ינס צמוד ונתפסה לכם הביצה?

כנראה שלבחור נמאס.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
מה:|

מה עושים עם זה בכלל? זה להשתלות?

אין ספק שזו השאלה הכי הזויה ששמעתי, אבל עליה כבר ענה היטב

האדמ"ור רועי צזנה :

"אז כמו שכבר הבנתם, זה שוב הסיפור של מה קדם למה, הביצה או האימבציל. נתחיל בזה שאין ניתוחים להשתלת אשכים מתורם זר - פחות בגלל שזה בלתי אפשרי מבחינה רפואית, ויותר מפני שלהשתיל אשך של מישהו אחר זה רעיון מטופש שאין דברים כאלה,

הבה נניח מקרה דמיוני שבו אלמוני ביש מזל מאבד אשך, ופלוני תורם לו אחד. את זה עוד לא עשו, וסביר להניח שגם לא יעשו. לא בגלל שהטכנולוגיה לא קיימת, אלא כי אין שום סיבה לעשות את זה. לאשך, ככלות הכל, יש רק שני תפקידים עיקריים - להפריש הורמוני מין ולייצר זרע. לראשון יש תחליף פשוט יחסית: זריקות הורמונליות שישלימו את החסר בטסטוסטרון ויורידו את הקול בכמה אוקטבות. על החסר בזרע קשה יותר לחפות, אבל השתלת אשך חדש היא לא באמת פיתרון, ובדיוק מהסיבה שבה חשד ינאי מלכתחילה: התאים שבתוך האשך נושאים מטען גנטי זהה לזה של בעל הבית המקורי. אם הוא לא יידחה על ידי המארח, האשך החדש ייצר זרעים שיהיו זהים לגמרי לאלה של התורם. אם יום אחד הם יפרו ביצית, הצאצא או הצאצאית יהיו מבחינה ביולוגית של התורם, לא של מקבל התרומה - ובאמת שיש דרכים פשוטות יותר לזרוק את החיים שלך לפח בשביל ילד של מישהו אחר."

• תוכן חדש...