Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

למרות שהראלי שלי באמת במצב מדהים יש לי מספר בעיות מעצבנות .

1. איבוד מים קל - פקק כל שבוע בערך , לא מפריע אבל מעצבן מאד ... זחלתי לכל מקום במערכת הקירור ( כמעט ) ולא ראיתי שום רמז , גם הכמות קטנה מדי מכדי לראות לדעתי ,

האם זה הפקק ? ,

2. הצינור מפילטר האוויר - שמתחבר לפרפר ( לא יודע בדיוק איך זה נקרא ) לא יושב לי טוב , אני כל הזמן נאלץ לחזק את הבאנד , וזה כל פעם יוצא ( לא לגמרי כמובן אבל לא יושב מושלם ) ... מה אתם ממליצים .

3. האם צריכה של 1 ל - 9 ופחות היא נורמלית ? .. ( כנראה שכן אבל אני עדיין אני שואל ) , שאלה זאת מופנת לבעלי הראלי האחרים , יוצא לי 380 ק"מ למיכל מקסימום בנסיעה רגועה יחסית .

תודה רבה.

פורסם

1. איפה האוטו חונה :?: אידוי מים במידה והאוטו חונה חשוף, זה הגיוני.

(הרי אין גשם ומחסור בשמש למשך כל השבוע...)

2. להחליף את הבאנד, אולי :?: באנד מתכת שמתהדק עם הברגה :?: תחליף.

3. נורמלי, כן, למה לא. לי יש 1.6 אז אני לא דוגמא, אבל אני נוסע רק קילומטראז'

בינעירוני, כמעט ולא בעיר ואני מגיע לתוצאות טובות בהרבה. :roll:

" גם צבא וגם אמונה וגם עישון גראס מסיבי " - מפד"ל באיחוד עם עלה ירוק.

חלאס, נגמר הבזיון הזה שנקרא בחירות... :lol:

:wink:

MCS 2008

פורסם
1. איפה האוטו חונה אידוי מים במידה והאוטו חונה חשוף, זה הגיוני.

לא יודע איך זה בפיג'ו, אבל אני לא מוסיף מים לעולם. הן הפורד והן הלנצ'יה עברו 20K מאז הפעם האחרונה שהחלפתי נוזל קירור, ובשתיהן אין שינוי בכמות. שתיהן חונות במשך רוב היום תחת כיפת השמיים.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

בוקר טוב.

1 איבוד המים נורמאלי לחלוטין.כשאתה ממלא מים,תקפיד שהאוטו יהיה לפחות אחרי כשעתיים עמידה ללא התנעה (בחורף) או 3 שעות (בקיץ).מן הסתם אתה ממלא עד לפייה. ליד הפייה ישנו פתח קטן לעודפים (בפקק).כשהאוטו מתחמם לטמפ' עבודה יוצאים קצת מים דרך הפתח.זה שום דבר.

2 הבעייה מוכרת.יש בנד מיוחד לצינור הזה. יש לי אחד כזה בבית.קח אותו ותהיה לי בריא.

3 צריכה נורמאלית לחלוטין.הלוואי עלי.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
בוקר טוב.

1 איבוד המים נורמאלי לחלוטין.כשאתה ממלא מים,תקפיד שהאוטו יהיה לפחות אחרי כשעתיים עמידה ללא התנעה (בחורף) או 3 שעות (בקיץ).מן הסתם אתה ממלא עד לפייה. ליד הפייה ישנו פתח קטן לעודפים (בפקק).כשהאוטו מתחמם לטמפ' עבודה יוצאים קצת מים דרך הפתח.זה שום דבר.

2 הבעייה מוכרת.יש בנד מיוחד לצינור הזה. יש לי אחד כזה בבית.קח אותו ותהיה לי בריא.

3 צריכה נורמאלית לחלוטין.הלוואי עלי.

אהלן תומר ,

1. אני לא ממלא עד לפיה , אני ממלא עד ה - MAX שהוא הרבה מתחת לפיה .

2. אני אשמח לקבל את הבאנד הזה , תודה ... אני כבר ישלח לך הודעה בפרטי בנושא.

3. :lol:

פורסם

לא יודע איך זה בפיג'ו, אבל אני לא מוסיף מים לעולם. הן הפורד והן הלנצ'יה עברו 20K מאז הפעם האחרונה שהחלפתי נוזל קירור, ובשתיהן אין שינוי בכמות. שתיהן חונות במשך רוב היום תחת כיפת השמיים.

שי

גם אני לא מוסיף מים לעולם אך בפג'ו (ללא מיכל עודפים/עיבוי) מדובר בתופעה דיי נפוצה.

עיקר הבעיה, אגב, במכוניות ללא מיכל עודפים/עיבוי, נעוצה במעבר של לחץ למערכת הקירור - זה מתחיל בקטן מאוד ועם הזמן מתפתח למימדים יותר גדולים - עד שמגיעים לשיפוץ ראש מנוע.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שי

גם אני לא מוסיף מים לעולם אך בפג'ו (ללא מיכל עודפים/עיבוי) מדובר בתופעה דיי נפוצה.

עיקר הבעיה, אגב, במכוניות ללא מיכל עודפים/עיבוי, נעוצה במעבר של לחץ למערכת הקירור - זה מתחיל בקטן מאוד ועם הזמן מתפתח למימדים יותר גדולים - עד שמגיעים לשיפוץ ראש מנוע.

איציק

אני מסכים אתך אבל לדעתי זה לא עניין של לחץ ... אני עשיתי ראש מנוע לפני 8 אלף ק"מ אז לא חושב שזה בעיה קומפרסיה ...

לדעתי הוא מאבד קצת מהפקק ( צריך להחליף את הפקק ) או אולי מאיזשהו צינור או משהו.

תקן אותי אם אתה חושב שאני טועה.

פורסם

אז תחליף פקק...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בתקופה של שנה וחצי לא איבדתי מים במערכת הקירור.

כנ"ל ב-206 XS בתקופה זהה של שנה וחצי.

תבדוק טוב את מערכת הקירור שלך, מצינורות סדוקים, הזעות מים במחברים,דליפה קטנה ברדיאטור ועד ונזילות ממשאבת המים.

אין שום סיבה שבעולם שתאבד מים, זה שאין מיכל עיבוי לא קשור בכלל.

זאת מערכת סגורה.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

אז תחליף פקק...

איציק

אצלי הייתה אותה בעיה,

והחלפת פקק פתרה את הסיפור.

אם אני זוכר נכון, משהו כמו 30 ש"ח

פורסם

בנושא איבוד המים:1) בדוק תקינות עבודת מאוררים ,מהירות נמוכה וגבוהה

2)בדוק חורים בבלוק מנוע.

בנושא חיבור צינור אויר :מתחת לצינור צריכה להיות גומיה,הבנד תופס את הצינור יחד עם הגומיה,בגלל שהיא חסרה(איזה מכונאי בטח חשב שהיא מיותרת) הצינור יוצא כל הזמן לא חשוב כמה אתה מהדק את הבנד. :)

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם
בנושא איבוד המים:1) בדוק תקינות עבודת מאוררים ,מהירות נמוכה וגבוהה

2)בדוק חורים בבלוק מנוע.

בנושא חיבור צינור אויר :מתחת לצינור צריכה להיות גומיה,הבנד תופס את הצינור יחד עם הגומיה,בגלל שהיא חסרה(איזה מכונאי בטח חשב שהיא מיותרת) הצינור יוצא כל הזמן לא חשוב כמה אתה מהדק את הבנד. :)

יש לי את הגומיה .

חורים בבלוק מנוע :lol: , תגזים קצת .

תודה אבל.

פורסם

אז תחליף פקק...

איציק

אצלי הייתה אותה בעיה,

והחלפת פקק פתרה את הסיפור.

אם אני זוכר נכון, משהו כמו 30 ש"ח

אני יודע ,

יש לי רדיאטור של VALEO ואני צריך פקק של VALEO , איפה משיגים את זה ?

• תוכן חדש...