Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר Premier PA854

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מגבר 5 ערוצים ed 5000 sierra אבל היה מחובר בגישור ל 3 ערוצים בלבד, בצער רב המגבר נשרף, אני מעוניין לקנות את המגבר הזה: http://www.autozlil.co.il/Default.asp?PageId=96242&ProId=431777 האם הוא יכול לתת את אותה עוצמה של המגבר שהיה לי?

מה השלכות לזה שהמחיר שלו מאוד זול בייחס למתחרים?

פורסם

יש לי את המגבר הנ"ל כבר שבועיים, לפניו היה ברשותי מגבר הרבה יותר יוקרתי ובעל הספקים יותר גבוהים, בסה"כ מאוד מרוצה ממנו. השאלה המתבקשת היא מה הם הרכיבים שאתה רוצה להגביר ומה הם ההספקים שלהם? האם המגבר ינצל את מלוא ההספק שלהם?

פורסם

מניסיון עם פרימייר בכללי ועם המגבר הנ"ל בשבועות האחרונים- בזבוז של כסף. מעבר לאיכות הירודה והעוצמה החלשה, גם איכות הבניה והאמינות ברמה נמוכה.

יש לך רוקפורד ב 100 ש"ח יותר, הוא אומנם לא כמו הרוקפורדים ה"אמיתיים" אבל בהחלט עדיף על הפרימייר, גם JBL ואינפיניטי בתקציבים לא רחוקים יעשו עבודה טובה משמעותית וישרתו אותך לאורך זמן.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...