Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

(הרכב פחות רלוונטי לשאלה העקרונית), אבל בכל זאת זהו פונטו שנת 2013,

יש לי שתי שאלות -

קיבלתי את הרכב מהעבודה השבוע (לאחר שימוש של עובד אחר) ומבדיקה ויזואלית שמתי לב

לפגיעה בדופן הצמיג לעומק שדורש החלפה.

שלחו אותי לצמגייה ספציפית ושם הוצע לי צמיג של טויו או האנקוק, (אני לא בדיוק זוכר את הדגם),

האם טויו נחשב איכותי יותר כמו שאני חושב?

השאלה השנייה היא - במידה והצמיג הרזרבי הינו באותה מידה ומאותה סידרה של ארבעת הצמיגים המורכבים כרגע על הרכב,

האם עדיף להרכיב אותו ואת הצמיג החדש שנקנה להסב לרזרבי?

תודה לעונים.

so far so good so what

פורסם

לדעתי תחליף זוג.

את החדשים להרכיב מאחורה ע"מ למנוע מצב של היגוי יתר.

כלומר, הציר הקדמי יאחוז טוב יותר מהאחורי ואז תקבל זריקת זנב וכניסה חזקה יותר לפניה. הבעיה שקשה לשלוט בזה, ובלימה לא תעזור, להיפך. רוב המכוניות (למעט ספורטיביות במוצהר) מכוונות לתת היגוי, הוי אומר שהציר האחורי אוחז טוב יותר מהקדמי. מה שקורה במידה והגעת למגבלות האחיזה, הרכב ירחיב את קו הפניה ואת זה פותרים באמצעות הרפיה מדוושת הגז והאטה עדינה.

מקווה שעזרתי,

דור.

פורסם

לגבי החברות שציינת - שתיהן חברות מוכרות ולכל אחת מהן ישנם דגמים מוצלחים יותר ופחות. לכן זה קצת משנה את התמונה בהתאם לדגם.

במידה והצמיג הרזרבי הוא אכן באותה המידה ומאותו הדגם (אנימניח שגם מועד הייצור זהה או דומה), זוהי בהחלט אפשרות טובה.

אבל, וזה אבל גדול, אכן יש תלות בבלאי שקיים כרגע על הצמיגים הקיימים התקינים ומספר הקילומטרים שהם עברו.

פורסם

תודה לעונים,

הצמיגים עברו 45000 ק"מ שזה לא מעט, (במידה ולא יאשרו לי להחליף זוג),

אז אולי עדיף להרכיב את הצמיג החדש ואת הצמיג הרזרבי,

וכך שניהם יהיו זהים מבחינת שיחקה, ואת הצמיג שנחשב תקין אך משומש להעביר כרזרבי?

so far so good so what

• תוכן חדש...