Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני באמת לא מבין למה רק עכשיו הנתון הזה מתפרסם בפרהסיה וממה כולם בשוק, מדינה של צבועים.

נתון דומה מאוד התפרסם כבר לפני שנתיים ואפילו היה דיון סוער בפורום.

בנוגע לעניין הנהיגה באוכלוסיה הערבית, אני גר בלב אוכלוסיה ערבית מזה 17 שנים ומחלק שם את העניין לשתי קבוצות:

מרבית האוכלוסיה הנוהגת שאינם נערים - נוהגים בסדר גמור בסטנדרטים ישראלים.

נערים - אין שם בעיה עם חינוך וגם לא עם תרבות נהיגה, יש שם בעיה של התרסה כנגד מוסכמות/החברה/ המדינה. אתם באמת חושבים שצריך לחנך מישהוא בכדי שיבין שהוא מסכן את החיים שלו (עזבו לרגע את האחרים) כשהוא יוצא לעקיפה על 4 משאיות, בעליה, על קו לבן רצוף, לפני סיבוב וכשהוא רואה רכבים באים מולו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגבי אכיפה סלקטיבית (אני לא אכנס כאן למכבסת מילים, אני לא פוליטיקאי ולא מחפש להתייפיף) --

אכיפה סלקטיבית מול נהגים צעירים מקובלת בכל העולם ונובעת מעדויות סטטיסטיות מאוד חזקות על מעורבות מאוד מוגברת של נהגים צעירים בתאונות (בעיקר נהגים גברים). אני 100% בעד אכיפה כזאת, גם בתור מי שפעם היה נהג צעיר ועשה פה ושם שטויות (בלי נפגעים תודה לאל).

דה-פקטו יש אכיפה סלקטיבית כלפי ערבים. אני לא חושב שזה תקין. האכיפה צריכה להתמקד לא באוכלוסיה אלא באיזורים בעייתיים בכביש (כולל באיזורים שכוללים גם אינטראקציות עם ישובים יהודיים, צמתים בעייתים וכו'). שוטר לא צריך לעמוד בכביש מהיר ולעצור כל מכונית "ערבית" שהוא רואה, אלא לעמוד מול בית ספר בכפר ערבי שמולו כבר היו בעבר תאונות (איזור בעייתי כאמור) - קודם כל כגורם מחנך ומרתיע ורק לאחר מכן כגורם אוכף.

הבעיה אינה עם אכיפה סלקטיבית (שכמו שאמרתי קיימת), אלא עם כך שכלפי אוכלוסיה ערבית זה נקרא "אכיפה סלקטיבית" וכלפי צעירים, רוכבי דו"ג ועוד זה נקרא "אכיפה ממוקדת", כאשר הפעולה היא אותה פעולה ונשואי הפעולה רק שונים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הנה, היום!!! רק היום !!! לקחתי את הרכב למכון שטיפה בעיר. פתאום משום מקום יצא אופנוע נינג'ה ועליו רכוב אופנוען. היה עם קסדה והכל, עשה קצת רעש עם האגזוז אבל לא נורא,

ואחריו, הגיע עוד אחד (אתם יודעים מאיזה מוצא), רכוב על אופנוע שטח (אין לי מושג באופנועים אבל לא כמו הנינג'ה נגיד, גבוה יותר), בלי קסדה!!!!! עמד ראשון ברמזור, וכשהתחלף נתן גז והרים גלגל דיי גבוה!

מי אשם???? מי???? תשתיות רעועות????????

מה שאני מתכוון לומר זה שהבעיה אינה נעוצה בלאום או בגזע, אלא בכלכלה.

אצלנו זה ערבים וחרדים, באמריקה זה שחורים ופורטוריקנים, ובאירופה זה מהגרים.

תסביר לי איך זה שאני בגיל 18, צריך לעזוב את העבודה שלי, להתגייס לצבא ולהרוויח משכורת 3 ספרות בחודש, והם הרי לא צריכים. הם יכולים להמשיך לעבוד איפה שהם רוצים. ואני מניח שגם אצליהם יש פחות בדיקות של מס הכנסה. אז איפה הכלכלה שלנו יותר טובה משלהם?

ראית פעם איפה הם חיים? כל פעם שאני רוצה לצאת מהעיר שלי (נצרת עלית) אני חייב לעבור בכפר או בעיר ואני מזיל ריר כל הנסיעה. בין אם מדובר במכוניות שלהם או בבתים שלהם. אני מבחינתם בתחתית שרשרת המזון הכלכלית.

אין קשר לכלכלה, וזה סתם שטויות. תרבות, זה הכל.

נערים - אין שם בעיה עם חינוך וגם לא עם תרבות נהיגה, יש שם בעיה של התרסה כנגד מוסכמות/החברה/ המדינה. אתם באמת חושבים שצריך לחנך מישהוא בכדי שיבין שהוא מסכן את החיים שלו (עזבו לרגע את האחרים) כשהוא יוצא לעקיפה על 4 משאיות, בעליה, על קו לבן רצוף, לפני סיבוב וכשהוא רואה רכבים באים מולו?

אבל למה התרסה? יש לי יתרון עליהם? אם מגיעה הטבה כלשהיא יותר מהם - תספרו לי. אני סקרן לדעת אם יש משהו שאנחנו מקבלים והם לא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא צריך להשמיט את האחרים. מי שיש לו נטיות אובדניות בגלל המדינה (יהודי וערבי כאחד) יכול לפגר עצמו לדעת מתי שמתחשק לו, אבל שלא יקח איתו עוד אנשים כהתרסה נגד מוסכמות החברה/ המדינה. זה העניין של החינוך פה, להסביר לאנשים שהם לא מרכז העולם עוד לפני שהשוטר שולל להם את הרישיון.

וכן, כפי שזה נראה עכשיו, חייב אכיפה והרבה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא גזען, וגם לא עברתי על כל מה שנכתב כאן, אבל אני יכול להוסיף שאני נאלץ להגיע לצורכי עבודה מעת לעת למזרח ירושלים אני ער במיידי לשינוי של תרבות הנהיגה שם, ואני מתאים את עצמי בהתאם במיידי.

ועוד נתון מעניין (אף שאני לא בטוח שיש לזה קשר ישיר לנושא) מעיון היום בדו"ח ההלאוות של המדינה לשנת 2012 מצאתי שהחוב של טייבה עומדת על 77% מסה"כ חובות של רשויות מקומיות בארץ.

• תוכן חדש...