Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יבגני, אין לי בעיה לשלם על חטאיי. אבל, אם האל "הקדוש" רוצה להעניש אותי אז קודם שיעניש את כל אלה שרומסים ופושעים בשמו.

קיומה של המדינה הוא כמעט מעל הכל. הקיום שלה הוא לא מעל זכויות האדם אבל הוא בהחלט מעל הדת ובטח שמעל קיומו של האל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל מילה שלו חקוקה בסלע. אמת לאמיתה. הבן אדם ידע בדיוק על מה הוא מדבר.

http://www.youtube.com/watch?v=XAVdxsIY24A דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=SLIl_BW3AXI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=q39ZcusDKKk דרך יוטיוב

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

סרברל קורטקס,

לך יש דת משלך. קוראים לה מדינת ישראל. נעים מאוד.

אתה סוגד למשהו שגדול ממך, בדיוק כפי שעושים האנשים הדתיים שאתה סולד מהם.

כתבתי את זה בעבר ויכול לכתוב את זה שוב כמה פעמים: לאלוהים שלך קוראים "מדינת ישראל". הויכוח שלך "נגד הדת" הוא בערך כמו ויכוח חסר טעם האם הנצרות, היהדות או האסלאם מבטיחות את הדרך לגן העדן.

אתה לא "אגנוסטי" ולא "אתיאסט" ולא נעליים. אתה פשוט המצאת (או, נכון יותר, אימצת) דת אחרת ועכשיו אתה שונא את הדת הישנה, כמו הרבה אנשים אחרים מהסוג שלך לאורך הדורות.

לא יודע איך לא נמאס לך, לא יודע איך אתה לא רואה את זה שכל אידיאולוגיה היא בראש ובראשונה "זיבולי שכל", אבל באמת באמת לטובתך האישית ולמען השלווה הנפשית שלך, כדאי לך לעצור מפעם לפעם ולנסות ליישר וליישב את הפרדוקסים בגישה שלך.

אתה מעלה סרטון "קומי" שצוחק על היחס של הדת לקדושת החיים? ובכן... האם יש משהו שמקדש את המוות יותר ממדינה מודרנית, ובתוך זה - גם מדינת ישראל?

המלצתי לך בעבר ואמליץ בכיף שוב: תקרא את "קהילות מדומינות" של אנדרסון. אני לא אומר שכל מה שכתוב בספר (אם תקרא, כמובן), הוא נכון, ובכל זאת - לקרוא כדאי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תומך ב100% בדעה של יבגני.

סרברל, גישה כזאת קיצונית של "רק אני צודק וכולם שקרנים רשעים" לא שונה בהרבה מגישות של אנשי דת קיצוניים כמו שאתה כ"כ שונא.

תבדוק שלא הפכת להיות האמנון יצחק של האתאיזם-ישראליזם שלך :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סרברל, גישה כזאת קיצונית של "רק אני צודק וכולם שקרנים רשעים" לא שונה בהרבה מגישות של אנשי דת קיצוניים כמו שאתה כ"כ שונא.

תבדוק שלא הפכת להיות האמנון יצחק של האתאיזם-ישראליזם שלך :-)

וקח איתך את exodus ביחד.

פורום של אתאיסטים....בעעע

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין שום דבר רע בלהיות אתאיסט, כל עוד אתה לא מנפנף בדעה שלך כמו ז*ן ומנסה לדחוף אותה לכולם. למיטב הבנתי, המשתמש exodus לא מספים את הפורום בתעמולה אנטי דתית. סרברל לעומת זאת...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה מעוניין שאני אלך רק כי איני שותף להשקפת העולם שלך?

שים לב שאני נמנע מלהגיב בשירוש וזאת למרות דעה חזקה בנושא.

הבעיה היא שאף אחד לא ביקש את הדעה שלי במקרה הזה ולכן אני שומר אותה לעצמי, הבחור רוצה לחזור בתשובה, שיבושם לו.

מה שבטוח זה שאני לא הולך לשם מקום.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

חברים, שכל אחד יעשה מה שבזין שלו.

הכל התחיל בזה שביקשתי עצה איך לפנות לאבא שלי ונגמר בזה שאנשים מביעים את הדעות שלהם על השקפות העולם של הגולשים כאן.

תודה רבה, פתרתי את הבעיה שלי.

אפשר לנעול את זה :-o

פורסם
וקח איתך את exodus ביחד.

פורום של אתאיסטים....בעעע

לא חושב שההערה הזאת היתה במקום.

כמו שאקסדוס לא מפיץ פה דברים אתאיסטים ואני לא מפחיד אנשים על דת אז אין פה ויכוח.

אקסודוס פה כי הוא אוהב רכבים וזה נושא משותף לכולם.

לגבי הדת, אני לא נכנס לאף אחד לבית אז אף אחד לא יכול לקבוע מה לעשות.

יש או אין אלוהים, זה אולי נדע אחרי המוות.

בואו נשאיר את הפורום כמו שהוא בלי הטפות דת שונות ומשונות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כל אמונה עיוורת (דת, מדינה, שהשמש תזרח מחר) זה רע. זה נותן לאנשים אחרים כח עליך ומגביל אותך.

עזוב אותך מהכל. גבש לעצמך סט ערכים שאיתו תוכל לעשות טוב לעצמך ולאחרים וזהו. חיה את החיים.

פורסם
כל אמונה עיוורת (דת, מדינה, שהשמש תזרח מחר) זה רע. זה נותן לאנשים אחרים כח עליך ומגביל אותך.

בוא לא נערב בבקשה בין אידיאולוגיות וספקולציות לעובדות.

פורסם

מה שבטוח זה שאני לא הולך לשם מקום.

גם לא לערב קרניבורים? :-)

בכל מקרה, לדעתי, אפילו הסרט "הנבואה" יותר אמין מזה שישנו אל שיצר עולם יש מאין. את התנ"ך אפשר לתרגם למיליוני פירושים, ולאו דווקא לכיוון שהדתיים לוקחים אותה (כמובן לא מכליל את כולם).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא התכוונתי שתצא מהפורום, אלא שאנשים כמוך לא ישמיעו את הדעות האתאיסטיות שלהם בגאווה,כי אין כ"כ במה להתגאות,זה הכל.

• תוכן חדש...