Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש בחו"ל הרבה יהודים שומרי מצוות שנוסעים בשבת לבית הכנסת.

אני הייתי נוסע לבית הכנסת ביום כיפור וכל יום שישי כשגרתי בחו"ל.

ביום כיפור אחד גם לא היה מקום בבית הכנסת שליד הבית שלי אז נסעתי ל4 בתי כנסת שונים עד שמצאתי אחד שיכולתי להכנס אליו.

פורסם

בחו"ל זה מקובל, כי שם בניגוד לארץ יש תנועה ביום כיפור.

גם בישראל תוכל למצוא בחגים הרבה אנשים שבאים ברכב לארוחות חג אצל קרובי משפחה.

גם אין צורך בארץ לנסוע לבית כנסת בשבת כיוון שכמעט בכל שכונה אפשר למצוא בית כנסת במרחק הליכה.

לא בכל מקום בחו"ל תוכל לנסוע לבית כנסת בכיפור, תנסה (יותר נכון עדיף שלא תנסה) לנסוע ברכב בשבת באיזור של סאטמר בניו יורק, החבר'ה שם יותר פסיכופטים אפילו מהקיצונים של בית שמש :shock:

אפילו לא יהודים נמנעים מלנסוע שם בשבתות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני אסכם את מה שיש לי להגיד:

אני לא דתי,אני מסורתי. יש לי בעיה עם אנשים שמחצינים את האתאיסטיות שלהם בקהל מעורב כמו כאן בפורום,זה הכל.

קצת רגישות וצניעות לא תזיק.

שכל אחד יקח את זה לאן שרוצה ויכנה אותי באיזה שם שהוא רוצה (פתטי,הזוי,מביך את עצמי וכו'). מראה רק את הרמה שלכם ואת אי היכולת שלכם להסביר דברים מבלי להיכנס לשמות גנאי.

לפותח השירשור: אני מתנצל אם זה הפך להיות דיון של אתאיסטיות מול מסורת, זו לא היתה הכוונה שלי. בכל מקרה,התגובה שלי

היא מס' 13.

+1 :)

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
בחו"ל זה מקובל, כי שם בניגוד לארץ יש תנועה ביום כיפור.

גם בישראל תוכל למצוא בחגים הרבה אנשים שבאים ברכב לארוחות חג אצל קרובי משפחה.

גם אין צורך בארץ לנסוע לבית כנסת בשבת כיוון שכמעט בכל שכונה אפשר למצוא בית כנסת במרחק הליכה.

לא בכל מקום בחו"ל תוכל לנסוע לבית כנסת בכיפור, תנסה (יותר נכון עדיף שלא תנסה) לנסוע ברכב בשבת באיזור של סאטמר בניו יורק, החבר'ה שם יותר פסיכופטים אפילו מהקיצונים של בית שמש :shock:

אפילו לא יהודים נמנעים מלנסוע שם בשבתות.

ואז "גוי" מן השורה שאבא של אח של חבר שלו קיבל אבן/כל גילוי שנאה אחר שם שונא יהודים כי סיפרו לו והוא שמע ומכאן בדיוק זה מתחיל.

אחרכך מתפלאים למה יש אנטישמיות. לא שאני מצדיק אותה. בני אדם הם טיפשים ולא מפנים את כעסם נקודתית. אבל אם אנחנו מקבלים את כמצב נתון אנחנו מבינים שבני דתנו קצת הורסים לכולם.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לכל דת יש את הקיצוניים שלה, לא צריך לתת להם להיות הפנים של הקבוצה הגדולה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תגיד את זה לכמויות האנטישמיים האדירות שיש בעולם.

תגיד את זה לבני המאות הקודמות שבעזרת סטריאוטיפ (שבדר"כ הם לא ראו מעולם) של יהודי שחור ומתבודד חיזקו את שנאתם לאורך השנים גם כשהם לא יכלו לדעת שהשכנים המודרניים והמתבוללים שלהם הם גם יהודים.

אני לא מאשים את הטיפשים בטיפשותם. פשוט חבל שאת הדעה עלינו מגבשים בדרך זו

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגלל זה הבורות היא האויב וצריך להילחם בה, בין אם אתה מאמין או אתאיסט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...