Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המדינה הזו בדרך לאבדון בגלל אנשים כמוך שרוצים תחבורה ציבורית בשבת. וזו רק דוגמא אחת.

אתה אחד האנשים ההזויים ביותר שקיימים.

פשוט פתטי.

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המדינה הזו בדרך לאבדון בגלל אנשים כמוך שרוצים תחבורה ציבורית בשבת. וזו רק דוגמא אחת.

למה? (באמת, דעתך מעניינת אותי).

כמו כן, סיפור האהבה שלך ושל אריקC לא מוסיף לרמת הדיון, תשכירו חדר במלון או תעברו לפרטי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בוא נדבר בהיגיון רגע, מה רע בזה שתהייה תחבורה ציבורית בשבת?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם כל ההודעות שכתבת לא מובילות אותך לשום מקום.

היה עדיף אם לא היית כותב כלום, מההודעות שלך רק ראיתי שנאת חינם.

הבעיה שלכם הדתיים, שאתם חושבים שאתם יותר טובים מאנשים אחרים, נוצרים מוסלמים אתאיסטים הומואים וכל מי ששונה מכם.

רוב החברים שלי מסרותיים, יש לי גם חברים נוצרים ומוסלמים, אני ממש לא חושב שאני טוב מהם רק בגלל שאני יהודי, ואני לא שונא אותם בגלל שהם מדת אחרת ואפילו אם הם מתגאים בדת שלהם.

אתה מתגונן יפה,רק חבל שזה לא מוביל אותך לשום מקום.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אל תגדיר את זה כבעייה "שלכם" אולי כבעיה "שלו".

אני אף פעם לא עפתי על אחרים כי אני יהודי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

+1 לאיציק.

יש לי לא מעט חברים, ביניהם אתאיסטים, אגנוסטיקן אחד, מסורתיים, חרדים ומספר חוזרים בשאלה ובתשובה.

אני בכלל לא מנסה לכפות את דעותיי, ולא מדבר על נושאים אלו כל עוד לא מנסים להתחיל איתי בנושא.

נכון שלרוב החרדים יש נטייה להיכנס לויכוחים, אבל זה גם מפני הם כל הזמן מתווכחים ביניהם לבין עצמם (על גמרא למשל- שהרי במקום שבו יש 2 יהודים יש 7 דעות) כך שזה די בטבע שלהם, בערך, ומצד שני הם כן יודעים לשמור את הנושאים הנוגעים לדת בצד כשצריך.

אבל בכלליות- חלאס! חיה ותן לחיות!

רבאק, פותח השרשור שאל איך להתמודד עם ההורים- הוא לא שאל על האם דרכו נכונה או לא, ופה בפורום אשכרה איך שמזכירים את המילה בעלת שתי התווים שהיא "דת", ולא משנה על מה השרשור- ישר נכנסים למלחמות עקובות מדם ו-ויכוחים לגבי ניסוח המילים המדוייקות ועל הפרשנות של ההבנה מצד הקורא וכדו' ללא סוף עד להינעלותו של השרשור, ובהשתתפות טייסי הקמיקזה הקבועים יחסית כדוגמת קליפת המוח, רוכב איטי, אקסודוס ושות' (הכל באהבה, כן?).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

בסוף כולנו גומרים בקבר, מה זה משנה דתות? איש איש הטוב בעיניו יעשה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בסוף כולנו גומרים בקבר, מה זה משנה דתות? איש איש הטוב בעיניו יעשה.

נכון...בין אם אנחנו יהודים/מוסלמים/נוצרים/אתאיסטים/דת הקארספורומית (כאן מתפללים לפאביה).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני אסכם את מה שיש לי להגיד:

אני לא דתי,אני מסורתי. יש לי בעיה עם אנשים שמחצינים את האתאיסטיות שלהם בקהל מעורב כמו כאן בפורום,זה הכל.

קצת רגישות וצניעות לא תזיק.

שכל אחד יקח את זה לאן שרוצה ויכנה אותי באיזה שם שהוא רוצה (פתטי,הזוי,מביך את עצמי וכו'). מראה רק את הרמה שלכם ואת אי היכולת שלכם להסביר דברים מבלי להיכנס לשמות גנאי.

לפותח השירשור: אני מתנצל אם זה הפך להיות דיון של אתאיסטיות מול מסורת, זו לא היתה הכוונה שלי. בכל מקרה,התגובה שלי

היא מס' 13.

פורסם

אל תצפה מאנשים דברים שאתה בעצמך לא עומד בהם.

ואני מצטט אותך:

"אתאיסטים בעע"

כשתלמד לכבד יכבדו אותך, אם היית מכבד ולא כותב את ההודעה המטומטמת הזו כל הוויכוח הזה לא היה קורה.

וזה מראה את אי היכולת שלך לכבד דעות אחרות.

אני מקווה שהבנת איפה טעית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש לי בעיה עם אנשים שמחצינים את האתאיסטיות שלהם בקהל מעורב כמו כאן בפורום,זה הכל.

הנה בדיוק הבעיה.

אחרים, כאתאיסטים, יכולים שתהיה להם בעיה עם אנשים שמחצינים את המסורתיות שלהם בפורום.

ההבדל הוא שאנחנו רואים את זה כפלטפורמה לדיון, ולא כעלבון.

הבעיה היא אצלך, לא אצלנו, כי אנחנו מוכנים לדיון ואתה פשוט רוצה להשתיק אחרים.

פורסם

אני מבין לכעסך. סה"כ ביקשת עזרה, ומרוב ארכיאולוגים לא רואים את הכד. אם עדיין אתה מעיין בשרשור, אני חושב שאין מנוס מלשבת ולהסביר לאבא שלך את עמדתך, ואת הדברים היפים שאתה לוקח מהדת. ובדת, יש הרבה דברים יפים, שגם אלו שכל כך שונאים אותה, אם יצאו לרגע מהקיבעון (מצחיק, זו בדיוק המילה שבא הם מתארים אנשים דתיים, אבסורד) שלהם, אזי בוודאי יוכלו לראותם. לאחר שתסביר לו את החישבות והתרומה של הדת כלפיך, תוכל להגיד לו שאין צורך להיבהל מכך. אני חי במשפחה דתית מוחלטת, ואני לעומת זאת לא אוכל פירה בלי חמאה. אם רוצים, אפשר להסתדר יופי טופי. בנוסף, אני מאמין שאם תסביר להורים שלך שהאמונה היא לא כי "עשית משהו", אלא להפך, גורמת לך להיות אדם טוב יותר, הם ישמחו "לזרום" אתך.

בהצלחה.

תודה על התגובה שקשורה לנושא :)

אני שמח שאצלך במשפחה המצב של הדת פתוח ומבינים אחד את השני (גם אם זה היה אחרי הרבה מאוד הסברים)

אצלי בבית אמא, אחותי ואחי בעדי. הבעיה היא אבא (אדם חשוב לי מאוד, ומודל לחיקוי).

לא מוכן לקבל את זה ומתוך כבוד החלטתי שאני לא חובש כיפה, אך ממשיך בדרכי.

מאחל לך באהבה הרבה הצלחה, ב"ה שאתה חוזר לאבא שלך שמחכה לך כבר הרבה זמן, ונותן לך הכל, בריאות פרנסה וכו', יפה וכל הכבוד לך שבגיל שהכי קשה עם כל התאוות שיש בעוה"ז הצלחת להתגבר ולעשות שינוי, זה כח כזה חזק שכל המגיבים לעיל לא יכולים בכלל להבין/ולהשיג את זה, ולסיום ברכה מקרב ליבי שתמשיך להתחזק ולא להתייאש (כי אח"כ יהיה יותר קשה) ושתתגאה עם היהדות היהודית.

תודה רבה על החיזוק!

נ.ב אבא שלי לא מחכה לי הרבה זמן :) אני חיי בבית וכל יום אומרים חבל שעדיין לא התחתנתי :-D (כמובן שבצחוק, אני עדיין בן 18 )

תחבורה ציבורית תפתח את המדינה ולא ההפך.

נצא מתקופת ימי הביניים אולי? :)

מסכים איתך! למרות שאנחנו מדינה יהודית (בכל זאת יש לנו עבר) לא כולם צריכים ״להיענש״.

e.l.

נחזור לנושא השחרור, פות"ש ביקש איך להתמודד עם אביו ולא שאל אף אחד על הדיעה שלו אז תמקדו את עצמכם בלעזור לו במקום לפתוח קרב אתאיסטים מול דתיים, יש לנו מספיק צרות במדינה מעבר לדת.

תודה :)

פורסם

לא מוכן לקבל את זה ומתוך כבוד החלטתי שאני לא חובש כיפה, אך ממשיך בדרכי.

כל עוד אתה עושה דברים תוך הבנה וידיעה למה אתה עושה אותם, ומשתדל לא לפגוע באף אחד בתהליך, יש לך את ברכת הפורום (גם את ברכת האתאיסטים) :)

• תוכן חדש...