Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב עזוב,אתה לא יורד לסוף דעתי. כל טוב לך .

חבל שאתה חוזר בך, התחלת יפה אך כנראה נרתעת מתגובות החברים כאן.

תהיי כנה עם עצמך עד הסוף וקרא לילד בשמו, כי לרדת לסף דעתך ירדתי, האמן לי, לא השארת מקום לפירוש נוסף בתגובותיך.

אתה מסורתי ומאמין באלוהים, אתה חושב שאנשים שאינם מאמינים באלוהים ובתורת הבריאה פחות טובים ממך ועדיף שישמרו את דעותיהם לעצמם, היית מעדיף שכל ישראל יהיו יהודים מאמינים, שומרי מצוות ובעלי כיסא קבוע בבית כנסת.

תהיי גבר עד הסוף ואל תתקפל.

עכשיו, זו דעה נחמדה לחיות איתה כל עוד אתה שומר אותה לעצמך ואולי מתמרמר על חסרי אמונה כמוני בחדרי חדרים.

אך כאשר אתה כותב באופן שאינו משתמע לשני פנים בפורום ציבורי שכדי שאנשים כמוני ישתקו וישמרו את דעותיהם לעצמם כי הן אינן מקור לגאוה, אתה מצטייר כאדם חשוך בלשון המעטה.

אני בטוח שכשאתה נשאל לדתך אתה עונה בקול רם וחזה נפוח "יהודי!" וזה בסדר.

אני בטוח שכשאתה מתפלל ומקיים טקסים יהודים אתה חש גאווה במה שאתה עושה וזה מצויין.

אז מדוע אתה כותב:

אתה אתיאסט? סבבה,שב בשקט כי אין לך במה להתגאות.

שלילי בזנטי חביבי, לכל חסר אמונה יש את אותה הזכות להתגאות בדיוק כמוך.

נכון, לא צריך למרוח את זה בפרצוף של כולם ולכפות את דעתך על אחרים אבל בגלל שאנחנו מדברים פה עלי אני מתקשה למצוא היכן עשיתי זאת.

אחרת זה סתם מקומם את המסורתיים בפורום, ואני כנראה מדבר בשמם.

בשביל מה סתם לעורר פרובוקציות ואנטיגוניזם?

אתם המסורתיים כנראה חבר'ה מאוד אגרסיבים, אם דעה מנוגדת לשלכם מקוממת אותכם.

אתה בכלל מבין כמה מעוות הדבר הזה שרשמת?

זה כאילו שאני אחטוף את הג'ננה מכל רכב עם מדבקה של נחמן מאומן ואתייחס לכל חובש כיפה כעל פרבוקטור.

אם נצא מנק' הנחה שאמונה וחוסר אמונה שווים אז מי שמורח את זה בפרצוף של כולם כל היום, יוצר "פרובוקציות" וכופה את עצמו בכוח, אלו המאמינים.

החל מתחבורה ציבורית בשבת, קנסות על פתיחת בתי עסק, סבסוד שירותי דת מהמיסים שלי (היחידים בעולם, אגב) ועוד עשרות דוגמאות.

ראית פעם חסר אמונה מארגן כנס "חזרה בשאלה" או עוצר אותך בתחנה מרכזית ושואל אם בא לך לקפוץ 5 פעמים על רגל 1 עם סרט על הראש ולאבד את אלוהים?

לא, כי לחסר אמונה יש דברים טובים יותר לעשות בחיים, הרוב המוחלט יהיו בדעה של "חיה ותן לחיות" ולצערי זה לא ככה בצד המאמין ואתה הדוגמה החייה לזה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
E.L, אני עדיין מנסה לרדת לסוף דעתך. התלבשת על אקסודוס שלא אמר כלום חוץ מ "אני אתאיסט"

למען האמת גם את זה לא אמרתי, בכלל לא הגבתי בשירוש הזה עד שהשם שלי עלה. :lol:

פורסם

סחטיין על העליהום עליי,בכיף.

מה קשור ללהיות גבר עד הסוף? הדעה שלי לא תשתנה בגלל שהדעות של אנשים כאן מנוגדות לשלי,

לא כפיתי את המסורת שלי על אף אחד, אבל להבדיל מאנשים פה, אני לא מנופף במסורת שלי בגאווה כמו שאחרים כאן מנופפים

באתאיסטיות שלהם בגאווה,וכן,זה מפריע לי בעין וזה מה יש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתם המסורתיים כנראה חבר'ה מאוד אגרסיבים, אם דעה מנוגדת לשלכם מקוממת אותכם.

זה לא כולנו ככה, אל תעשה הכללות :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה קשור ללהיות גבר עד הסוף? הדעה שלי לא תשתנה בגלל שהדעות של אנשים כאן מנוגדות לשלי,

לא כפיתי את המסורת שלי על אף אחד, אבל להבדיל מאנשים פה, אני לא מנופף במסורת שלי בגאווה כמו שאחרים כאן מנופפים

מפריע לך שאנשים מתגאים במה שהם?

שמע אתה בן אדם הזוי וצר אופקים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אתה לא גבר עד הסוף כי התחלת בלשלח אותי מכאן עם אדון קפילת מוח, טענת שאני צריך לשבת בפינה בשקט ואז טענת שאני בכלל לא יורד לסף דעתך ולא שלחת אותי לשם מקום. :roll:

מה שסומן באדום זה בדיוק מה שהופך אותך לאדם קטן ממני, כן כן, אני מנתשא עליך וזה לא בגלל הדת.

לי אין שום בעיה שתסתובב פה עם ספר תורה ביד, תתפלל בפומבי ותצעק כמה אתה אוהב את השם, למען האמת זה בדיוק מה שקורה בפועל ביום יום.

לעמות זאת אתה לא מוכן שהמצב יהיה הפוך, נראה שאם הוא היה כזה כבר היית דואג לארגן איזה יגאל אמיר 2.

ניקו, כן, זו הסירה מבלו ביי, תמונה ישנה את האמת.

יש רחוב אקסודוס בנתניה, זו המטרה הבאה שלי. 8)

סלואורייד, אני יודע ואני מקצין בכוונה.

תאמין לי שבתור אזרח ישראל רוב חברי מאמינים (למען האמת גם הורי והורי אישתי) וחלקם גם מסורתיים.

פורסם

אין לאף אחד במה להתגאות.

כל אחד וסגנון החיים שהוא מסוגל לעצמו או שסיגלו לו הוריו מגיל צעיר.

לא רואה שום סיבה לפרסם דעות פה כי העובדה שאני חרדי או אתאיסט לא רלוונטית לשאר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
מפריע לך שאנשים מתגאים במה שהם?

שמע אתה בן אדם הזוי וצר אופקים.

אתה לא ממש מכיר אותי אז אני אודה לך אם לא תכנה אותי בשמות. תודה.

פורסם

אני לא צריך להכיר אותך, מספיקות לי ההודעות האחרונות שלך.

אני ממש מקווה ששאר המסורתיים לא כמוך אחרת המדינה הזו בדרך לאבדון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שמע אתה חייב להפסיק לדבר כי אתה מביך את עצמך.

תחבורה ציבורית בשבת תחריב את המדינה!!

אתה באמת מאמין לשטויות שאתה מוציא מהפה?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תחבורה ציבורית תפתח את המדינה ולא ההפך.

נצא מתקופת ימי הביניים אולי? :)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

e.l. אני מסורתי ולא מפריע לי אתאיסטים.

אני כן מעריך אותם שהם יושבים בבית שלהם ועושים מה שהם רוצים.

הם מרגיזים אותי רק שהם צוחקים ומלכלכים על מי שהוא לא אתאיסטים מה שאקסודוס לא עשה לפני שהגבת.

כן מרגיז אותי שמעלים סרטונים שמעודדים להיות אתאיסטים, כמו שאני לא מעלה סרטונים של אמנון יצחק אני מעדיף שימשיכו לצפות בסרטונים שלהם אצלם ביוטיוב בבית.

נחזור לנושא השחרור, פות"ש ביקש איך להתמודד עם אביו ולא שאל אף אחד על הדיעה שלו אז תמקדו את עצמכם בלעזור לו במקום לפתוח קרב אתאיסטים מול דתיים, יש לנו מספיק צרות במדינה מעבר לדת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...