Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרגע כתבת שטות גדולה יותר מהודעתך המקורית.

מי קבע שאין להתגאות בדעתי?

האם אני טוען שאתה צריך להתבייש כי אתה אדם מאמין?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא רק הם.

ממתי אסור לאדם להתבטא בפומבי (כל עוד הוא לא פוגע/מעליב אחרים)? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא התכוונתי שתצא מהפורום, אלא שאנשים כמוך לא ישמיעו את הדעות האתאיסטיות שלהם בגאווה,כי אין כ"כ במה להתגאות,זה הכל.

מי שואל אותך?

תאמין לי יש לאתאיסטים הרבה במה להתגאות לעומת אנשים חשוכים כמוך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^

התגובה שלך לא רדודה בהרבה משלו, just saying :roll:

ממתי אסור לאדם להתבטא בפומבי (כל עוד הוא לא פוגע/מעליב אחרים)? :roll:

ממתי שהחליטו שכל פעם שמישהו מדבר נגד דת כלשהי זה "עלבון". סתם בולשיט. מי שנעלב מזה שאחרים חושבים אחרת ממנו צריך לקבל טיפול פסיכיאטרי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אין שום דבר רע בלהיות אתאיסט, כל עוד אתה לא מנפנף בדעה שלך כמו ז*ן ומנסה לדחוף אותה לכולם. למיטב הבנתי, המשתמש exodus לא מספים את הפורום בתעמולה אנטי דתית. סרברל לעומת זאת...

אני (שוב) מסכים אתך במאת האחוזים. אני שונא כפייה חילונית בדיוק באותה הצורה שאני שונא כפייה דתית. אין גם שום בעיה בגאווה. להפך, זה מאוד יפה שאתה גאה במשהו שלך. כל הכבוד. הבעיה מתחילה כאשר התנשאות, כפייה וזלזול באים לידי ביטוי, ובואו נודה באמת, זה מגיע די חזק משני הצדדים. הדבר שאתאיסטים הכי אוהבים להגיד זה "אני אתאיסט". כמובן שזה הדדי.

חברים, שכל אחד יעשה מה שבזין שלו.

הכל התחיל בזה שביקשתי עצה איך לפנות לאבא שלי ונגמר בזה שאנשים מביעים את הדעות שלהם על השקפות העולם של הגולשים כאן.

תודה רבה, פתרתי את הבעיה שלי.

אפשר לנעול את זה :-o

אני מבין לכעסך. סה"כ ביקשת עזרה, ומרוב ארכיאולוגים לא רואים את הכד. אם עדיין אתה מעיין בשרשור, אני חושב שאין מנוס מלשבת ולהסביר לאבא שלך את עמדתך, ואת הדברים היפים שאתה לוקח מהדת. ובדת, יש הרבה דברים יפים, שגם אלו שכל כך שונאים אותה, אם יצאו לרגע מהקיבעון (מצחיק, זו בדיוק המילה שבא הם מתארים אנשים דתיים, אבסורד) שלהם, אזי בוודאי יוכלו לראותם. לאחר שתסביר לו את החישבות והתרומה של הדת כלפיך, תוכל להגיד לו שאין צורך להיבהל מכך. אני חי במשפחה דתית מוחלטת, ואני לעומת זאת לא אוכל פירה בלי חמאה. אם רוצים, אפשר להסתדר יופי טופי. בנוסף, אני מאמין שאם תסביר להורים שלך שהאמונה היא לא כי "עשית משהו", אלא להפך, גורמת לך להיות אדם טוב יותר, הם ישמחו "לזרום" אתך.

בהצלחה.

לא התכוונתי שתצא מהפורום, אלא שאנשים כמוך לא ישמיעו את הדעות האתאיסטיות שלהם בגאווה,כי אין כ"כ במה להתגאות,זה הכל.

יש לי שאלה אליך. אשמח לקבל תשובה ברורה בדמות המילים כן/לא. האם אני, כאדם מאמין, יכול להתגאות בזה שאני מאמין?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מי שואל אותך?

תאמין לי יש לאתאיסטים הרבה במה להתגאות לעומת אנשים חשוכים כמוך.

מה קשור חשוכים?

אתה אתיאסט? סבבה,שב בשקט כי אין לך במה להתגאות.

שכל אחד ישמור את הדעות שלו לעצמו. כמו שאני לא יוצא בהצהרות ומנפנף בזה שאני מסורתי,ככה גם

שהאתאיסטים טוב שיעשו, אחרת זה סתם מקומם את המסורתיים בפורום, ואני כנראה מדבר בשמם.

בשביל מה סתם לעורר פרובוקציות ואנטיגוניזם? כל אחד עם האמונה שלו ולא צריך להחצין אותה בפורום כי זה סתם יקומם.

זו דעתי.

פורסם

אה, פתאום כל אחד יאמין במה שהוא רוצה?

כי לפני שניה זילזלת באתאיסטים.

אני אתאיסט ואתה לא תגיד לי במה להתגאות, אני גאה להיות אתאיסט וכן יש לי במה להתגאות.

מה קשור חשוכים? בדומה לדת שלך אתה כופה על אנשים לעשות דברים שהם לא רוצים לעשות.

לא רוצה לשבת בשקט, מדינה דמוקרטית אני יעשה מה שאני רוצה.

כואב לך שאני אתאיסט?

לא כפיתי על אף אחד שום דבר, עצם ההגדרה שלי כאתאיסט מפריעה לך.

בעיה שלך.

איפה עוררנו פרובוקציות? אתה סתם מחפש סיבה לשנוא.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אז זה שיש אתאיסטים בפורום מקומם אותך בתור מסורתי (השלכה ישירה ממה שכתבת)?

עצוב.

גם שהומואים ולסביות לא יצאו מהבית למצעדים... גם להם אין במה להתגאות ולנופף... ובכלל, עדיף שכולם יחשבו כמוני ולא תהייה רוו גוניות דעה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מאחל לך באהבה הרבה הצלחה, ב"ה שאתה חוזר לאבא שלך שמחכה לך כבר הרבה זמן, ונותן לך הכל, בריאות פרנסה וכו', יפה וכל הכבוד לך שבגיל שהכי קשה עם כל התאוות שיש בעוה"ז הצלחת להתגבר ולעשות שינוי, זה כח כזה חזק שכל המגיבים לעיל לא יכולים בכלל להבין/ולהשיג את זה, ולסיום ברכה מקרב ליבי שתמשיך להתחזק ולא להתייאש (כי אח"כ יהיה יותר קשה) ושתתגאה עם היהדות היהודית.

אבא מחכה הרבה זמן? יש לו דרך מאוד מוזרה להראות את אהבתו לילדיו.

http://www.youtube.com/watch?v=IfFrU8XkWks דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מה קשור חשוכים?

אתה אתיאסט? סבבה,שב בשקט כי אין לך במה להתגאות.

שכל אחד ישמור את הדעות שלו לעצמו. כמו שאני לא יוצא בהצהרות ומנפנף בזה שאני מסורתי,ככה גם

שהאתאיסטים טוב שיעשו, אחרת זה סתם מקומם את המסורתיים בפורום, ואני כנראה מדבר בשמם.

בשביל מה סתם לעורר פרובוקציות ואנטיגוניזם? כל אחד עם האמונה שלו ולא צריך להחצין אותה בפורום כי זה סתם יקומם.

זו דעתי.

חבר, כיהודי מסורתי - בשמי אתה לא מדבר.

מפריע לך שלאנשים אחרים יש אמונה שונה משלך? למה? אין אתה ניזוק מזה שאחרים חושבים אחרת ממך?

אז שיתגאו באתאיזם, למי אכפת ולמה זה מפריע לך? אתה גאה באמונות שלך בשביל לעשות פוזות על אחרים או בשביל עצמך?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני אתאיסט, ואני מאוד גאה בזה, לא רואה צורך להאמין במשהו ״עליון״.

זה שאתה חושב שאתה נעלה ומיוחד כי אתה חלק מעדר גדול של ״צדיקים״ ולנו האתאיסטים המסכנים אין במה ״להתגאות״, רק מראה איזה בנאדם אתה.

אני מצטער לבשר לך שאתה הצד המכוער של הדתיים, יש לי חברים מאוד קרובים שהם דתיים חובשי כיפה, ואין להם בעיה עם אמונותיי, יש לי אפילו כמה חברים מוסלמים, גם להם אין בעיה.

אבל כניראה שלך יש בעיה, אז מצטער להגיד לך שהבעיה אצלך חבר, לא אצל אף אחד אחר.

בנאדם חשוך ועלוב, תכף גם תכפה על הומואים ולסביות להשים טלאי צהוב על הבגדים כדי שאנשים יזהרו מהם.

פורסם

E.L, אני עדיין מנסה לרדת לסוף דעתך. התלבשת על אקסודוס שלא אמר כלום חוץ מ "אני אתאיסט"

איפה בדיוק הוא ביטא את דעותיו הנלוזות בצורה שכל כך קוממה אותך?

נראה לי שכמו שאמרו פה, עצם קיומם של אנשים המגדירים עצמם ככה לא יושב לך טוב בזוית העין.

איש, אם כל אחד ישמור את הדעות שלו לעצמו, לא יהיה דיון. רוצה להשתתף בפורום דיון חופשי? קבל את זה שיש הרבה דעות, חלקן שונות מאוד משלך, וכל עוד הן לא כוללות תוכן הנוגד את חוקי מדינת ישראל/פוגע בזכויותיו של האחר, הן ראויות לביטוי פה.

"פרובוקציות ואנטגוניזם"? עד עכשיו זה נראה לי יותר כאילו אתה אומר "אל תגידו דברים שאני לא מסכים איתם, כי לפי הדרך בה בחרתי לחיות הם שגויים"

• תוכן חדש...