Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כותרת.

נגמר המבצע של ה 49.90 והוט מובייל הקפיצה את המחיר.

79 ש"ח לחודש ללקוחות קיימים ו 69 לחודש ללקוחות חדשים.

מישהו מכיר דיל יותר שווה בחברה אחרת?

פורסם

שיחות ללא הגבלה עם איזו חב' גלישה ? הסעיף האחרון משנה את נתוני המחירים.

חידשתי שבוע שעבר ב012 חבילה ב69 ש"ח לשנה עם 3GB גלישה.

לפני כן היה לי מבצע 44 ש"ח ל-3 חודשים עם 2GB גלישה (לאחר 3 חודשים המחיר היה אמור לעלות ל98 ש"ח).

כרגע יש להם מבצע ב59 ש"ח לחצי שנה עם 2GB.

כנס לכל אתר של המתחרות וראה את המבצעים.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

לא יודע איך אנשים נשארים מחוברים לגולן אפילו בחינם

יש לי 3 קוים (ז'א היו) ב 3 מכשירים שונים.

1. מהירות גלישה - בדיחה

2. התנתקוייות - זה כבר לא בדיחה

3. אפשר לאמר שכמעת כל פעם שמביטים על אחד המכשירים אפשר למצא אותו במצב חיפוש רשת ותופס רשת

4. כמות דימיונית של הפעמים ששמעתי מאנשים שהקווים לא זמינים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

או שהמכשירים שלך לא מתאימים לרשת של גולן (התאמת תדרים) או שבמיקום שחווית את הבעיות הללו יש בעיות קליטה של הרשת שלו.

העובדה היא שיש מאות אלפים שעברו אליו ונשארו אז בטח לא כולם חווים את מה שאתה חווית.

כשעברתי להוט מובייל עם מכשיר לא מתאים שעבד מצויין באורנג' האשמתי את הוט מובייל ? הלכתי קניתי מכשיר אחר וראה איזה פלא, עובד בלי בעיות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

איפון 3gs מחול, איפון 4 מסלכום, palm pre.

כולם עבדו יפה מאוד עם סלכום וכרגע עם הוטמובייל וכמובן שהטלפונים לא יושבים כל היום במגירה, אחד מהם לא יוצא מגבולות השכונה בנתניה אבל ה2 האחרים הם ״קום והתהלך בארץ״

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני עברתי לגולן בעקבות המבצע החינמי, וסבבה לי. כמובן שכשייגמרו השלושה חודשים אני אעבור משם למי שיהיה הכי זול בשוק באותו רגע.

ותודה לכחלון על החוק הנהדר הזה שמאפשר לנייד מספר ולעבור מחברה אחת לשנייה ב0 מאמץ.

פורסם
שיחות ללא הגבלה עם איזו חב' גלישה ? הסעיף האחרון משנה את נתוני המחירים.

חידשתי שבוע שעבר ב012 חבילה ב69 ש"ח לשנה עם 3GB גלישה.

לפני כן היה לי מבצע 44 ש"ח ל-3 חודשים עם 2GB גלישה (לאחר 3 חודשים המחיר היה אמור לעלות ל98 ש"ח).

כרגע יש להם מבצע ב59 ש"ח לחצי שנה עם 2GB.

כנס לכל אתר של המתחרות וראה את המבצעים.

אהלן

לי נגמר שבוע שעבר המבצע של ה 59 לחודש לחצי שנה

המחיר קפץ כרגע ל 98

איך אני מחדש ל69 שקל לשנה?

תודה מראש

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

נכנסת לאתר של 012, לחשבן שלך ומעדכן תוכנית. עניין של 2 דקות לקלדנים בני 60, דקה אחת לצעירים.

לגבי גולן - גם לי היה נסייון מר. בסופו של דבר 3 קוים נוידו מגולן ל-012 - הקליטה מצויינ והאינטרנט רץ עם הורדה במהירויות עד 28 מס"ש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אהלן

לי נגמר שבוע שעבר המבצע של ה 59 לחודש לחצי שנה

המחיר קפץ כרגע ל 98

איך אני מחדש ל69 שקל לשנה?

תודה מראש

שמעון

אני פשוט שוחחתי בצ'ט שלהם עם נציגה טכנית והיא עצמה העלתה את הנושא והציעה לי לעבור לאחת החבילות המוזלות שלהם. (סוג של שימור לקוחות חכם)

נסה ליצור איתם קשר

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• תוכן חדש...