Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה זה בחברות הגדולות (סלקום / אורנג' / הוט) - מה נראה לכם שהם יספגו את ירידת המחירים בלי לנסות לתפור את הלקוחות שוב? בגלל זה, אני לא נותן להן שום קרדיט וגם במחיר של 69 ש"ח שהציעו לי מסלקום לא הסכמתי להתחבר חזרה, וזה כי לא מגיע להם, לקחו ממני מספיק כסף כששילמתי 750 שקל לחודש על חבילה מסכנה של 500 דק' לפני 4 שנים.

גולן טלקום - מגיע להם, גם אם השירות שלהם פחות טוב וגם אם האינטרנט קצת יותר איטי, כי הם אלו שעשו את המהפך (ורמי לוי)

Opel Adam S 2017

פורסם
לא יודע איך אנשים נשארים מחוברים לגולן אפילו בחינם

יש לי 3 קוים (ז'א היו) ב 3 מכשירים שונים.

1. מהירות גלישה - בדיחה

2. התנתקוייות - זה כבר לא בדיחה

3. אפשר לאמר שכמעת כל פעם שמביטים על אחד המכשירים אפשר למצא אותו במצב חיפוש רשת ותופס רשת

4. כמות דימיונית של הפעמים ששמעתי מאנשים שהקווים לא זמינים.

עזוב את זה, בעבר ניסיתי להתחבר לחברה הזאת (ללא הצלחה בעקבות כל התקלות שלהם) , שהתייאשתי לאחר שבועיים שאפילו לא קבלתי SIM בדואר, עברתי להוט מובייל. אך גולן טלקום מתנהגת כאקסית אובססיבית ששולחת SMS מדי שבועיים, בהם מציינים שיש לי חוב (על סך 60 אגורות - ביררתי כבר) בגין שימוש שלא בוצע וייתרה מכך, מאיימים לנתק לי את הקו אם לא אשלם. :roll:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...