Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת צבע ממדבקות הפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש בערך, ראיתי מכונית עם מדבקה של קארספורום בצבע שחור-לבן.

לאחר בירור הבנתי שמדובר במדבקה החיצונית הישנה, שפשוט איבדה את הצבע שלה בעזרת השמש והזמן הארוך שעבר מאז הודבקה והפכה שחור-לבן.

כרגע יש בידי את המדבקה הנ״ל שצביקה שלח לי, אך היא כמובן חדשה וצבעה כחול-צהוב.

איך אני גורם לצבע לדהות ולהפוך שחור-לבן בלי להעמיד אותה בשמש חודשים ארוכים ולתת לזה לקרות לבד? איך אפשר לזרז את זה? תודה.

פורסם

זו מדבקת פז״מ, רק כשתהיה פזמניק עם המדבקה תקבל דרגת שחור לבן במדבקה

כמו כן אין צורך לבקש את ההעלאת הדרגה הזו, המנהלים מחליטים מתי ושולחים למדבקה פקודה מרחוק לשנות צבע.

מרגע שהדבקת את המדבקה הנך מסופח לעמוס השרת, כל ניסיון חיבול בצבעי המדבקה יכולים לעלות לך בקבלת הודעות פרטיות משמר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ברור.

כמובן שהבאתי את הדוגמא של מדבקת הפורום בתור דוגמא בלבד, ופועל אני בכלל שואל על מדבקה מסוג זהה של אלביט.

פורסם
ברור.

כמובן שהבאתי את הדוגמא של מדבקת הפורום בתור דוגמא בלבד, ופועל אני בכלל שואל על מדבקה מסוג זהה של אלביט.

מדבקה של אלביט מאבדת מהצבע שלה בכל פעם שאתה גורם למישהו לאבד את הצבע בפנים על הכביש.

תשתדל לחתוך כמה שיותר אנשים ולנסוע רק בזיגזגים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

למעשה מדבקות הפז"ם אינם כאלה אלא קולקציה מיוחדת של מדבקות שהוצאו במהדורה מיוחדת וסודית בחגיגות אלף הנושאים שנפתחו עם השאלה איך עוברים משלט רגיל לשלט קפיצי.

שמעתי שהן נמכרות בשוק השחור של הפורום באלפי שקלים.

אבל היי! לא אני זה שסיפר לך.

• תוכן חדש...