Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ס, אתמול עשו לי מסיבת גיוס בשעות הלילה. שתיתי חצי ליטר וודקה עד השעה 4 לפנות בוקר. חזרתי הביתה, הלכתי לישון ב5 לפנות בוקר והתעוררתי מסיבה לא ברורה ב8 וחצי בבוקר. הייתי צריך לנסוע למרכז (אני גר בצפון) נסיעה של 130 ק"מ בערך לכיוון. יצאתי בסביבות השעה 1 בצהריים.

לא הרגשתי תחת השפעה של אלכוהול, חוץ מעייפות הרגשתי בסדר גמור, ועד השעה הזאת חלפו רק 9 שעות מאז ששתיתי.

מזלי רצה ובדרך למרכז, ליד נתניה עמדו 2 ניידות של משטרת התנועה, נסעתי על 110 בנתיב הימני ואז השוטר ה"חכם" סימן לי לעצור, דפקתי בלימת חירום ועצרתי 30 מטר מהם.

מסיבה לא ברורה, הם פשוט לא הגיעו אלי והמשיכו לדבר שם עם עוד איזה חבר'ה שהם עצרו, צפרתי להם וזה לא עניין אותם, אז דפקתי גז ועפתי משם. אבל רציתי לדעת, אני מניח שיש מצב שהיו עושים לי ינשוף, לא יודע אם הייתי עובר. מה עושים במקרה כזה? הרי הספקתי לישון ולשתות קצת שתיה קלה. בכל זאת אני מניח שהיו מוצאים אחוז קטן של אלכוהול, שתיתי חצי בקבוק. אני בדר"כ לא שותה אבל רוצה לדעת להבא, מה אני עושה במקרה כזה?

הלב שלי פעם כמו מטורף כשהוא סימן לי לעצור.

פורסם

אם היו מוצאים אלכוהול בדמך, אז היו נותנים לך דו"ח על נסיעה תחת השפעת אלכוהול. אם לא, אז לא. אף אחד לא יודע האם בזמן שישנת האלכוהול הספיק לצאת לך מהמערכת.

בקשר לנסיעה, עייפות היא לא פחות מסוכנת מאלכוהול. השתדל להימנע מנסיעה כאשר אתה עייף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה מאוד משתנה ביחס לגוף\משקל\גובה\מה אכלת\מה שתית\כמה מתי וכמה מהר... יש 1000 משתנים.

מה שבטוח שאחרי 9 שעות בנוסף אחרי שישנת אני די בטוח שההשפעה של האלכוהול כבר לא קיימת וגם אם היו עושים לך ינשוף לא היו מוצאים משהו ברמה שהוא מעל ה290 מיקרוגרם המותרים בחוק. בספק אם מעל ה150 אפילו.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

Guinness

לפי מה שאתה מספר כנראה שלא סימנו לך בכלל לעצור, אלי סימנו למישהו אחר,

הלוא אם היו מסמנים לך לעצור או שהיו באים לבדוק לך רישיונות וכו' או שהיו מנסים לאתר אותך כי "ברחת" משם.

so far so good so what

פורסם
אהלן חבר'ס, אתמול עשו לי מסיבת גיוס בשעות הלילה. שתיתי חצי ליטר וודקה עד השעה 4 לפנות בוקר. חזרתי הביתה, הלכתי לישון ב5 לפנות בוקר והתעוררתי מסיבה לא ברורה ב8 וחצי בבוקר. הייתי צריך לנסוע למרכז (אני גר בצפון) נסיעה של 130 ק"מ בערך לכיוון. יצאתי בסביבות השעה 1 בצהריים.

לא הרגשתי תחת השפעה של אלכוהול, חוץ מעייפות הרגשתי בסדר גמור, ועד השעה הזאת חלפו רק 9 שעות מאז ששתיתי.

מזלי רצה ובדרך למרכז, ליד נתניה עמדו 2 ניידות של משטרת התנועה, נסעתי על 110 בנתיב הימני ואז השוטר ה"חכם" סימן לי לעצור, דפקתי בלימת חירום ועצרתי 30 מטר מהם.

מסיבה לא ברורה, הם פשוט לא הגיעו אלי והמשיכו לדבר שם עם עוד איזה חבר'ה שהם עצרו, צפרתי להם וזה לא עניין אותם, אז דפקתי גז ועפתי משם. אבל רציתי לדעת, אני מניח שיש מצב שהיו עושים לי ינשוף, לא יודע אם הייתי עובר. מה עושים במקרה כזה? הרי הספקתי לישון ולשתות קצת שתיה קלה. בכל זאת אני מניח שהיו מוצאים אחוז קטן של אלכוהול, שתיתי חצי בקבוק. אני בדר"כ לא שותה אבל רוצה לדעת להבא, מה אני עושה במקרה כזה?

לא עולים על ההגה

לילדים עד גיל 24 מותר רק להריח בקבוק שתיה

הכמות המותרת היא 50 מק"ג לעומת 290 מק"ג ברגיל.

העייפות יחד עם השפעת האלכוהול מתכון מצויין לא לעלות על ההגה .

ניצלת בנס

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
......

....

חוץ מעייפות הכל היה בסדר? אך העובדה היא - שהיית עייף ולא שמת לב למתרחש על הכביש.

השוטר "החכם" אפילו לא סימן לך, אז כנראה שהוא לא היה טיפש כפי שחשבת, או שאולי כן?

ואתה בצעת עצירת חירום והיית יכול לסכן עקב כך את עצמך או את האחרים.

ומה שאיכפת לך, זה אם היית נכשל בבדיקת האלכוהל.

מה שעושים במקרה כזה, זה בכלל לא נוהגים ונוסעים בתחבורה ציבורית.

פורסם
לא עושים בדיקת אלכוהול ביום (לפחות אף פעם לא שמעתי/ראיתי) פעם הבאה יש WAZE מאוד עוזר למקרים כאלו.

עושים גם עושים,אולי ל1 בצהריים אבל בהחלט ב9-10 בבוקר.

Porsche 944 turbo

פורסם

ואם עולה החשד כי הנהג שנעצר לבדיקה שגרתית הוא תחת השפעה יכולים לבדוק גם בשעה שתיים בצהריים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לא עולים על ההגה

לילדים עד גיל 24 מותר רק להריח בקבוק שתיה

הכמות המותרת היא 50 מק"ג לעומת 290 מק"ג ברגיל.

לא עולים על ההגה כמה זמן?

מדובר על בחור שנהג למחרת.

אתה מציע שאם הוא שתה אז הוא לא ינהג שבוע אחר כך?

להערכתי אחרי 9 שעות האלכוהול כבר מזמן לא בדם כך שאין בעיה. (אני לא רופא ולא עו"ד וזה לא ייעוץ משפטי)

החלק היותר מטריד פה הוא העייפות - ישנת 3 שעות בלילה ועדיין יצאת לנסיעה ארוכה?

זו התנהגות חסרת אחריות לגמרי.

ועובדה שבקושי שמת לב למה שמתרחש סביבך ונזקקת לבלימת חירום.

אמנם עוד לא הומצא המכשיר המשטרתי שמודד עייפות אבל זו לא סיבה לנהוג תחת השפעת עייפות.

אני אישית כבר השבתתי רכב אחד תחת השפעת עייפות (מזמן).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לא עולים על ההגה כמה זמן?

מדובר על בחור שנהג למחרת.

אתה מציע שאם הוא שתה אז הוא לא ינהג שבוע אחר כך?

להערכתי אחרי 9 שעות האלכוהול כבר מזמן לא בדם כך שאין בעיה. (אני לא רופא ולא עו"ד וזה לא ייעוץ משפטי)

החלק היותר מטריד פה הוא העייפות - ישנת 3 שעות בלילה ועדיין יצאת לנסיעה ארוכה?

זו התנהגות חסרת אחריות לגמרי.

ועובדה שבקושי שמת לב למה שמתרחש סביבך ונזקקת לבלימת חירום.

אמנם עוד לא הומצא המכשיר המשטרתי שמודד עייפות אבל זו לא סיבה לנהוג תחת השפעת עייפות.

אני אישית כבר השבתתי רכב אחד תחת השפעת עייפות (מזמן).

שלום ישה.

רק לידיעה, נכון ש-9 שעות זה הרבה זמן אבל כול שעה עגולה יורד בממוצא 70 מיקרוגרם אוויר נשוף מהגוף.

פורסם

לפי חיפוש שעשיתי בעבר צריך להמתין 11 שעות בכדי שהאלכוהול יצא לגמרי מהגוף.

כמובן שזה תלוי במשקל שלך ובעוד כמה דברים.

פורסם

כבר יצא לי לשמוע על מקרים שאנשים בילו בלילה עם שתיה מרובה, ואפילו אחרי 12 שעות האלכוהול לא התפוגג והם נשללו מרשיון.

זה שאתה מרגיש פיקח (חוץ מעייפות) זה לא מחייב שהאלכוהול התפוגג.

בסופו של דבר הכל תלוי בהרבה משתנים כמו שכבר כתבו: משקל, מצב בריאותי, כושר גופני, אכילה, שתייה, שינה, וכו...,

אבל אני כמעט בטוח שאם אתה בעל גוף רזה (60/65 ק"ג) אז אם היו עושים לך בדיקה, היית מוצא את עצמך בספסל ביתב משפט ונפרד מהרשיון.

להבא אל תנהג אחרי לילה משכר מבלי לנוח/לישון לפחות 12 שעות.

פורסם

אנשים,

האיש צרך 200 גר' אלכוהול (לפי 40% אלכוהול X חצי ליטר משקה), לדבריו, במשך כמה שעות

זו כמות אדירה.

לשם השוואה, 200 גר' אלכוהול = 13 פחיות בירה (15 גר' באחת) של 5%, 2.5 בקבוקי יין 14% או כל קומבינציה אחרת.

פצצה מתקתקת שלמזלו הרב (וגם אולי של אחרים) לא פעלה הפעם.

ולפותח השרשור, אני מקווה שתפיק תועלת ממזלך הטוב (הפעם...)

• תוכן חדש...